Fick typ nyss reda på att jag ska va ensam tjej i min klass, alla slutar😞, alla bara skiter i mig, jag kommer inte ha nån att vara med , kommer sitta vid den stora korridoren och glo på när 8:orna och 9:orna har kul. Helt ensam, och folk säger , I'm lonly "stav" jag då? Har typ 5 vänner Max , problem med att lära känna nya människor, har alltid vart ensam. Och jag har alltid varit kallad för "bortskämd"
Vet inte varför dock, avundsjuka? Kanske?

Önskar mig en kompis när jag fyller år
haha🤓.


BAIIIIII
😘

  • 22 readers

Likes

Comments

Nu e de lördag och i onsdags va det första dan i skolan, de va jävligt ovant att va i den stora korridoren för att alla står o tittar på en😂😌. Men den första dagen gick väll bra och på torsdagen åkte vi till Långö (man kan bada där och paddla osv) och det va jätte kul💖.

BAIIIIIII❤️😘

  • 36 readers

Likes

Comments

Imorgon e det skola😀 och jag är taggad!!. Och vi ska göra en massa kul i skolan❤️😄. Klockan är snart 4 på morgonen och jag har inte ens sovit så jag måste sova😌


Godnatt!. Om jag hinner kan jag skriva hur dagen hade gått❤️

  • 38 readers

Likes

Comments

Hej alla , jag kom hem idag kl 4 på morgonen och det är så jävla kallt😱 asså hade förväntat mig typ 20 grader men nej, det är inte ens 15 . Asså så jävla ovant att va i Sverige nu, har varit bortrest i 3 veckor och har ej haft internet i Grekland så de e därför jag ej kunnat blogga, men här får ni se bilder ifrån Grekland

  • 65 readers

Likes

Comments

Nu är jag påväg hem från Ryssland och det har varit jätte kul där och vill bo där Omg. Jag bloggar genom färjans internet som suger jätte mycket. Ja imorgon dra vi till Grekland yey och finns det nät där så kan jag väl blogga tror jag, för jag har inte bloggat på typ 1 månad, det var så svag internet där så att jag kunde helt enkelt inte ladda upp skiten.

Hejdå
❤️😍

Likes

Comments

View tracker

Litet inlägg bara, ja jag lever och har jättekul , hejdå i nästa inlägg får ni se 10000 bilder😂😊

  • 90 readers

Likes

Comments

Jag fick nyss reda på att jag åker till Ryssland den 16:de juni (ungefär en dag sen fick jag reda på det😊)
Men vi ska lämna min katt om jag inte har sagt det eller om jag inte har sagt nått om detta överhuvdtaget det minns jag inte
😂❤️. Ja mina betyg... -2,5 påäng, inte för att jag behöver tänka på mina betyg just nu men det känns jätte tråkigt att jag hade fått sämre betyg än förra terminen , och jag började gråta men jag tänkte att fan här kommer jag nästa termin o kör sönder så min hjärna sprängs😂😂, nej men inte så pass😏 eller😏😏😜. Har absolut inte gjort nått idag förutom att jag har åkt på min nya Airboard , hoverboard eller vad Fuck de e man säger, men jag säger airboard.

Hejdå förfan
🔫 ses snart🤓

  • 114 readers

Likes

Comments

Idag njuter vi av att vara med varann en sista gång innan alla byter skola förutom jag😌, men de gäller o vara posetiv (stav) för det kommer Två nya tjejer i klassen men vet ej om de ens kommer att börja🙄, annars blir de ju bara jag och en till tjej som ej ville vara med på bilden😫. Alltså 4 tjejer å jag kommer att sakna den gamla klassen. För nya elever kommer de att bli😌

  • 123 readers

Likes

Comments

Jah... Imorgon är det vanlig skola till kl 12, sedan kl 18:00 är det skolavslutning och jag ska sjunga "bara få va mig själv" solo med några kompisar. Sedan den 20:onde drar vi till grekland😃, det kommer bli jättekul och jag bar typ redan börjat packa kläder😀😄.

Så tänk imorgon är det sista dagen i skolan innan jag börjar i sjuan
😱. Japp jag är en stor flicka nu😄, nej men stor är jag inte direkt jag är ju fan under 1,50, men lika värd är man ändå, så alla korta människor där ute, ni har snabba reflexer😆!. Och alla långa människor ni når upp till tex drickan på maxi😂. Men nu skriver vi inte mer om det😀😃.

Är jätte taggad och det känns som om det händer en massa i mitt liv just nu
❤️ vilket är jävligt skönt för slippa skolan i 9 veckor är livet😂❤️, Nej men FUCK SCHOOL , skolan gör mig förbannat stressad.

Godnatt❤️😘
PS det är Göteborg på bilden, kanske gammal bild men skit samma för jag vill ha en bild men kag har ingen fin riktigt😊

  • 125 readers

Likes

Comments

Imorgon ska vi paddla och på fredag är de skolavslutning. Då glider jag bort från helvetet!, nej men stressen = borta☺️ det ska bli jävligt skönt😄. Idag provade jag att rida för första gången och jah, jag kan säga att kag gillar det, pratade med mamma och hon frågade om det är en sport jag skulle kunna hålla på med, jag SKREK ja jag vill!😂😂, men här i Karlskrona måste man tydligen stå i kö jävligt länge men de får jag ta😂, så ja jag kanske ska börja rida för att det gick jätte bra tycker jag. Hästen som jag hade hette molly och jag vet inte om det var jag som va trög eller molly för hon typ vägrade trava😂.

Ses snart
☺️😏😋

  • 130 readers

Likes

Comments