Men hallå på er! och glad midsommar🏵

Hur mår ni?
Själv mår jag helt okej, har vart bättre men har mina depp-dagar o vet inte riktigt vad det beror på. Är det fler än jag som har depp-dagar? Dagar då man känner att man inte vill göra någonting utan bara sova bort dagen o hoppas de är bättre nästa dag! Och blir sur eller ledsen gör vad som. (och nej är inte PMS)

En sak som jag är lite depp på är att jag bråkar med en person som betyder allt för mig:( och det är lite jobbigt. För kan inte träffa personen på helgen såman kan reda ut de. Lite jobbigt...

Men hallå de är ju sommar, och jag har sommarlov. Vissa har haft de i två veckor vissa tre o vissa en. Jag har haft de i en vecka. Jag slutade som sagt i fredags. Den 16 Juni. Slutade nian så nu är grundskolan slut. Vi hade en bra avslutning men med regn när vi skulle åka flak. För i min skola och kanske andra oxå, har bara hört att en annan skola har de en kan va fler. Men som sagt alla nior får åka flak på avslutningen som stundetflak fast men traktor o släp. Som sagt fin avslutning men med regn.
Innan flaket så sjöng kören o lite jag sjöng solo med en kompis. och vissa sjöng helt solo.
I min skola har vi också en tradition att dansa till "we go together" från filmen "grease". så då hyr vi in en koreograf sommar oss en dans. Väldigt kul faktiskt. kommer minnas det iallafall😊

Jag känner redan att jag tycker de är jobbigt o va ledig. Finns inget o göra! Men ska väl snart åka in till stan med min älskade kompis Nicco❤

Igår var jag ute o cyklade en långrunda för jag behövde vara ensam o tänka lite. Fick fina bilder iaf!

Fick även lite mycket adrenalin i kroppen. För jägare som jag är tycker jag om djur o natur. Vill gärna se nått djur om jag är i skogen, vet inte varför men blir glad av det. Men som sagt ville se ett djur så jag började med lockljud på älg, eftersom dom är finast och coolast i min åsikt. Fick inte nått svar tillbaka så jag fortsatte gå. Fick syn på en fin sten med fint ljus så ville gå upp till den o ta bilder. Precis när jag hoppat av cykeln och är påväg till stenen hörs ett jädra brak. Jag bli helt stel och står blickatilla. Jag hör mitt hjärta börja banka hårdare o hårdare. Hör att nånting stort är påväg mot mig. Jag går sakta till cykeln så hör jag att de vänder o hör även horn mot grenar, cyklar fram för o få se något men är förasent för dom har redan kommit in i skogen. Tror jag ser rumpan på en av dom men är inte Säker.
Adrenalinet flög igenom kroppen och jag började locka igen, men dom bara fortsatte springa.
Då fattar men visst saknar man jakten och dom stunderna, när man hör djuret komma nära och kommer o ställer upp sig så fint. Kollar på en sen luffsa vidare! härlig känsla!

Men nu får nu ha en skön midsommar. så höra vi en annan gång!

Många kramar Milan❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej igen!
Då sitter man här i soffan igen o är sjuk. Har inte orkat göra nånting idag så har bara legat och gosat mä katten o kollat tv. Men blev så himla hungrig av o bara ligga o göra ingenting så var tvungen att laga lite käk. Så de blev lite pasta med skinksås, som var riktigt gott.

Har varit hemma ganska mycket denna terminen av huvudvärk, men idag är det förkylning o illamående. Min mamma och jag har kommit på varför jag har haft så ont i huvudet. Trodde först det var någonting farligt eftersom jag hade de varje dag i nästan två månaders tid. Och det var alltid på samma ställe. Men de var inget farligt, det var att jag behövde glasögon. För jag har ett brytningsfel på högeröga. Vad det innebär vet jag inte, men det är inget allvarligt fel o de kan försvinna med åren.
Men nu ska jag fortsätta kolla på TV, så hörs vi en annan dag.
Kramar Milan💖

Likes

Comments

Hej på er!
Hur mår ni? Med mig är det helt okej.

För ungdomar i min ålder har jag en känsla av att dom är ganska nervösa? Har jag rätt?
Pratar såklart om gymnasievalet. Många har Kämpat ihjäl sig för att få bra betyg. Vissa har inte brytt sig så.

Jag är en sån som "jag tror jag kommer in i vilket fall bara jag blir godkänd i alla ämnen". Och än så länge är jag det.
Den sjätte februari gjorde jag mitt val. Och mitt första val blev Jakt och viltvård på ryssbygymnasiet.

Har jagat sen jag va 9 med min pappa, fast slutade för kanske ett år sedan pga olika saker. Men tycker fortfarande att det är jättekul o jaga. Älskar o vara i naturen och bara lyssna på alla fåglarna. Så jag verkligen saknat jakten, så hoppas verkligen att jag kommer in!
Gillar ni och Jaga? Eller skulle vilja jaga men inte har nån familjemedlem eller någon som man skulle kunna hänga med? Skulle va roligt o veta.

Nu ska jag bara kolla lite YouTube och vila. Så hörs vi snart igen.
Kram Milan


Likes

Comments

Hej det var längesedan!

Då var ännu en skoldag slut och här sitter jag med min te-kopp och choklad.

I skolan har det inte hänt så mycket. Men har börjat med nationella proven som är skit jobbigt. Har haft svenska, engelska och matte muntligt.

Har förresten skaffat musical.ly så ni får gärna gå in och följa mig på milan.wiberg

kram milan❤

Likes

Comments

Då var man på väg till Norge igen. Har varit där 3 gånger innan. Åker dit ungefär en gång om året, För att min storasyster bor där. Kommer ta hela dagen!

Tycker alla ska åka dit. Är så himla fint, tycker iallfall jag. och eftersom jag gillar och ta naturbilder så är det perfekt.

Nu ska jag försöka sova lite. Sov inte jätte mycket inatt!

Så vi hörs och ha det bra till dess. Kramar milan💖 

Likes

Comments

Äntligen har man sommarlov yey! Hade inte så jätte tur med vädret då men. Va mulet hela tiden. men vi var ändå inne så det gjorde inte så mycket.

Fick iallafall en jätte fin frisyr av min storasyster.

Nu ska jag bara njuta av sommaren. Bada, sola, hänga med kompisar. O bara ha det skönt.

Vi hörs och ha det jätte bra tills dess. Kramar Milan❤❤

Likes

Comments

Hej på er, hoppas allt är bra!

Då var andra dagen avklarad på leos lekland! Ska vara där hela veckan med en kompis och praoa. Än så länge har det varit grymt kul. Och det blir bara roligare och roligare för varje dag vi är där inne.

Vi hörs och ha det så bra tills dess. Kramar Milan💖💖

Likes

Comments

ni har väl inte glömt att det är första april idag?😉 bli inte för lurade idag, och om någon lurar er lura tillbaks!

Hade så bra så hörs vi kramar Milan💖💖

Likes

Comments

idag är jag sjuk och hemma från skolan.

vi hörs och ni får ha det bra kramar milan❤❤❤

Likes

Comments

Gick till skolan en dag förra veckan och tyckte det va ett konstigt ljus. Så jag kollade upp och såg detta på himmlen. Det är det finaste jag någonsin har sett. Var svårt att få det fint på kort eftersom jag bara hade mobilen. Men hyffsat bra blev der iaf.

Men vi hörs och ni får ha det bra tills dess. kramar milan❤❤❤❤

Likes

Comments