Hejsan!
Ja nu var det ett bra tag sedan jag bloggade hehe.
Ja livet rullar på kan man väll säga, jag mår okej jag har nu under hösten drabbats av panikångest och haft de lite jobbigt med det  och därför inte bloggat något för jag int varit på topp. men det har blivit bättre har kontakt med kurator i väntan på psykolog, så det är skönt att det går framåt fast de känns jobbigt.
men annars är det bra nu  men som det står i rubriken så skall ja genomgå käkoperation i januari och de är ju snart 🙈 lite smått nervös men det skall väll gå bra ❤
men annars känns det bra kring det kommer nog gå jätte bra. kommer bara bli jobbigt med maten inte äta riktig mat på 6 veckor haha yey👍
då blir  det flytande kost. men de kommer väll funka 😁

kommer uppdatera här på bloggen mer om det.
kram ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej!
ja den 8 juni tog ja studenten!
det var verkligen så skönt efter alla år i skolan som både gått upp och ner om ja skall säga så här skola  va aldrig riktigt min grej den har bara jät mig massor av ångest och besvikelse,haft de väldigt tufft.
men  jag klarade mig igenom allt de  och såg att jag kunde och då växte mitt självförtroende, har fått höra detta dagligen i hela grundskolan tyvärr du når inte målen du klara inte detta  de är försvårt för dig och när jag hörde det blev ja ännu mer ledsen kände ett misslyckande inomborts. men ja gav allt och lite till  de är ja glad för att ja inte  slutade kämpa med skolan. jag får bara acseptera min dyselexi  och dyskalkyli. de är ett litet hinder i livet men so what  klarar mig galant på min nivå 😉.
så jag är stolt över mig själv om int någon annan är de är ja det iaf det är de viktigaste. 
❤❤
och jag hade självklart en jättebra student. det var verkligen en härlig dag  med massor av  härliga mäniskor. och verkligen stort tack till alla underbara lärare som stöttat mig under alla år  ❤ men är så glad att skolan är slut 👐

Likes

Comments

hejsan!
kan börja med att be om usäkt för att jag inte uppdaterat bloggen på ett bra tag men det har varit mycket plugg nu in i det sista i skolan så har inte haft ork  till så mycket annat.
men som de står i rubriken så har vi haft våran student bal det var mysigt hade med mig min pojkvän som dejt❤. De började med att vi möttes uppe vid posiedon alltså högst upp på avenyn och tog lite foton och sedan gick vi in filck liten välkomms drink  och satte oss till bords vi åt tre rättes de var gott .. så den kvällen va mysig fick umgås med härliga vänner. det är int långt kvar nu till studenten haha ska bli kul och sorgligt ❤🎓

Likes

Comments

hejsan!
ja som sagt nu börjar det närma sig mer och mer till studenten  det är sjukt hur tiden går så fort. den 8 juni tar ja studenten är så taggad.
det är skönt att jag har fixat båda kläningarna nu så det är färdigt, vänntar dock fortfarande på min studentmössa men den kommer för hoppnigsvis vecka 17 som det är sagt att det är de senaste  då den skulle komma.  snart är det dags att åka på spa med första veckan i maj över helgen åker ja till stockholm både shopping och spa ska bli kul och härligt innan studenten🛀❤.
sedan lite mer uppdatering kring min käkoperation som ja skall genom gå nästa år i januari tror de var den 18, det börjar i noveber 2017 med massor av läkarbesök som jag hört kommer de va så i både november och december kul yey 😷 men längtar tills det är klart  hoppas på bra resultat. det problemet är  för mig är att  min underkäke är sne och min överkäke är för liten  och detta gör att mitt bett är lite konstigt och jag har ofta ont i huvedet men ja räknar med att det skall bli bättre👌.
idag har jag haft en bra dag det har varit fint väder de började att jag fikade med min kusins mamma och min kusin  de var mysigt. sedan har jag även sprungit en sväng med min pojkvän idag det var härligt att komma igång med det igen men märker att min kondition blivit sämre men det är bara att träna upp den igen 😋.

men nu skall ja kolla serie och ta de lungt kram på er alla❤

Likes

Comments

hejsan!
ja idag var sista dagen i sälen och då skulle vi ju självklart ut och åka några sista åk i backarna. hehe för min del slutade detta lite sådär bra.
Det som hände var att ja vi skulle åka en svart backe plus att de var väldigt isigt iden (kan på peka att jag är nybörjare på skidor)
och då åkte jag ungifär till mitten av backen och helt plötsligt så tappar jag kontrollen på min fart och jag kan inte bromsa och så åker jag in i en stor is boll och där efter gör ja en kulebytta fram och sedan glider en bit ner förbacken jag fick panik  verkligen och sedan när jag fått stopp så känner ja att jag har fruktasvärt ont i mitt ena ben ,och det kom en person i backen som såg att jag behövde hjälp så han hämtade hjälp så att jag fick hjälp ner av skoter och in på läkar stugan som tog en första koll och sedan sickade mig vidare till sjukhuset som ligger här  och där va jag väll 1h ca och blev undersökt  de kom fram till att jag hade fått en liten hjärnskakning och alvarligstukning  så detta med sista åk sker alldrig mer 🙈⛷.
men annars tycker jag denna skidresa varit bra har åkt mer än ja trodde och fler backar än ja trodde med.. ❤

Likes

Comments

hellu!
ja idag var som sagt första dagen i skidbacken de var kul  åkte bättre än ja trodde iaf haha.
de har varit fint väder på dagen då var det sorligt och lite moln på himlen  så det var skönt skidväder.
sedan  efter lunch åkte inte jag mer skidor utan jag  pluggade lite till nationella prov i sv  och det gick bara bra är int så taggad för det  haha😜.
sedan åkte vi pulka jag och mina små kusiner de va kul 👌.
ja i morgon är det nya tag taggad för det ⛷❄.
god natt 😴

Likes

Comments

hejsan!
ja de har hänt en del saker sedan jag sist bloggade hehe, har både varit på 100dagars fest och firat att de va 100dagar kvar till sudenten nu är de väll typ 90 dagar kvar  så taggad för det.
sen har jag och min pojkvän skaffat husdjur råttor så himla söta är de det är våra små bebisar hihi  🐭🐭.
men de jag är mäst taggad för nu att denna helgen åker jag till sälen och ska åka skidor skall bli kul  verkligen, så just nu packar ja lite smått till det. sedan ska jag nog bara ta det lungt idag det är skönt de med  ❤❤
hoppas alla  får en härlig eftermiddag👌

btw detta är min studentklänning så nöjd😍

Likes

Comments

hejsan!❤
förlåt att jag inte bloggat på ett bra tag  haft en liten paus från de ett tag nu.
men nu är jag tillbaka haha ja de har faktist hänt  en hel del i mitt liv  kan man säga.
kan ju börja och bäretta att jag just nu har praktik på drottning silvias barnsjukhus på en kigurgisk avdelning det är väldigt intressant  och lärorikt. Det är även den sista praktiken jag kommer ha det är ju sista terminen nu  det börjar närma sig studenten  de tre åren har gått så sjukt fort. sedan har jag också börjat lyssna på mig själv eller hur man ska säga börjat ta hand om mig själv för de är ju viktigt att man ska må bra  och börjat träffa en skolpsykolog som ska hjälpa mig  att bearbeta saker som hänt när  jag var mindre och det känns som jag  har en bra framtid framför mig  har både underbara vänner och en underbar pojkvän som jag älskar sjukt mycket  trodde inte det gick att älska någon så mycket.  som självklart stöttar mig i allt  för jag har perioder där jag inte orkar vara ute ränna på stan hela tiden eller träffa folk  de är så för mig ibland. men jag är så glad att de blir mindre med sådana dagar  nu  jag måste sluta att tänka så himla mycket med haha.

sedan är det exsakt 1år kvar till min käkoperation och den kommer ni få följa mer  👍

Likes

Comments

hejsan!
ja hösten är äntligen här jag gillar hösten väldigt mycket för luften är så frisk och sval och löven på alla träden blir i så olika färger.
ja det jag har gjort i helgen då är att jag varit med mina närmaste vänner haft tackokväll  och det var mysigt vi lagade mat tillsammans och sedan åt vi och kollade på film 😜haha men den kvällen slutade med att vi satt och hade karioke och sjöng haha.
sedan va jag på ikea med och där köpte jag ett doftljus ,jag är typ beroende av doftljus skärsilt nu när det är höst då är det extra mysigt med lite ljus ❤ men god natt👌

Likes

Comments

Hejj!
ja som rubriken säger så är jag 19 år nu haha de känns ingen skillnad. jag firade min födelsedag med att gå ut och äta med mina närmaste vänner, som är så gulliga som bjöd på maten! och det var jätte gott det var på en tacko bar.
sedan efter de hade jag en liten fest  bara med mina närmaste vänner och det var kul och mysigt. och det var gårdagen, men idag blev jag bjuden på mat på göteborgs wok av min farmor  det var också väldigt mysigt och väldigt gott, jag gillar wokad mat 😍👌.
ja och sedan avslutade jag denna kväll med ett varmt bad❤.
och från en sak till en annan jag var hos odontologen i veckan som va och spände och byte båge på tandställningen och då fick jag höra att min käkoperation ska flyttas till hösten 2017.  på grund av att en tand växer konstig och int vill flytta på sig
haha så retsamt men jag hoppas det blir bra . ni får ha en trevlig kväll och god natt ❤

Likes

Comments