Postad i: Vardag.

En del tror att jag slutat blogga och glömt bort er helt men de har jag inte. Jag har flyttat portal till www.finest.se/mikkizlilja
Jag har alltså INTE glömt er. Jag trodde alla hade sett att jag rymt min kos med dottern till finest. Det är där allting händer nu! 👋🏻

Likes

Comments

Tjena sötnosar!

Jag har varit lite oense med finest sida då halva inläggen bara kommit ut ett tag så tappat intresset.. Därför undrar jag lite... Borde jag komma tillbaka hit?
Nouw är ju inte precis guldet för oss bloggare överhuvudtaget men det skulle väl kunna gå att hantera det ändå. Vad säger ni?
Likes

Comments

Hej sötnosar!

Jag tänkte bara göra en liten, liten uppdatering här då jag inte stängt av allt helt. Är inte helt 100 på bloggen då jag aldrig får iordning den typ. Jag är helt enkelt inte klar än. :p

finest.se/mikkizlilja

Likes

Comments

Postad i: Vardag.

Detta har jag velat göra så länge nu och är iof långt ifrån klar men jag vill att ni mina sötnosar.. Följer med mig! Jag vill att ni åker med mig på min resa ihop med lillan till en helt ny portal med helt nya människor och större planer!

Videobloggar kommer, tävlingar och massa annat!
Jag och lillan tycker om er massor och ni är så himla underbara!

Här är min nya blogg -> http://finest.se/mikkizlilja/

Den är under renovering lite smått eller Aa ganska mycket men snart är det ordning igen och bättre än förr! ❤️❤️

Lovelove❤️❤️

Likes

Comments

Postad i: Vardag.

Hej!
Ja, jag snusade som jag sagt tidigare och min dotter är fullt frisk. Hon hade nikotin begär första veckan då hon sprätte med benen osv men de försvann, precis som de ska göra. :)

Likes

Comments

Hej babes!
Jag har funderat hela dagen om jag kanske skulle byta bloggportal och vart jag borde vara någonstans. Där jag trivs och får upp glöden igen men vart hörni?

Jag har kikat upp dom flesta sidor men faller mig inte in någonstans. Har ni tips så tell me! ☺️

Likes

Comments