View tracker

​Hej alla!

Sorry att jag inte har skrivit på väldigt länge nu men det har vart fullt upp med skolan å sånt. Jag har vart väldigt trött när jag kommit hem från skolan så då har det vart svårt att hitta motivationen att skriva och jag har inte heller vetat vad jag ska skriva om. 

Jag kände att de va dags att skriva nu innan det går alldeles för lång tid och jag tappar skrivandet helt. Jag vill ju inte tappa skrivandet helt men ibland så e de bara väldigt svårt att hitta motivation å inspiration till att skriva men jag lovar att jag ska försöka skriva mera/oftare. 

Jag hoppas att jag kommer orka med allt pluggande i skolan för jag vill inte ge upp skolan eftersom att jag vill ha en utbildning,ibland så känns de bara så jobbigt å jag känner att de bara skulle va så mycket lättare att ge upp även fast att de inte e vad jag vill. Jag försöker att komma på olika lösningar för att orka med skolan men samtidigt så e dom flesta bara kortsiktiga lösningar,dom funkar för stunden men dom kommer aldrig att funka under 3 års tid. Jag försöker tänka på att jag måste hålla ut om jag verkligen vill ha en utbildning men det är inte alltid så lätt när jag vet att jag har 3 år kvar tills jag är klar. 

Jag känner att jag borde ta å försöka sova nu för jag ska upp om mindre än 6 timmar...så godnatt 

Puss & kram 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Hej alla!

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men de har vart ganska mycket runt omkring mig både med skolan å privat.

Jag har inte gjort så mycket idag förutom att jag va i skolan å sen så träffade jag min kille ett tag. Imorrn så händer de inget speciellt,jag har ju skola men efter de så blir de väll att städa å fixa till lägenheten lite inför mitt soc möte på onsdag. 

Nu så ska jag ta å kolla lite på tv å sen försöka sova men ni får ha de så bra.

Puss & kram! 


Likes

Comments

View tracker

Hej alla!
Idag så är jag ganska så trött i huvet då jag typ inte sov nått inatt sen så gick jag i skolan till halv 4,våran lärare va så snäll å lät oss sluta 30 minuter tidigare👍🏻

Jag har inte gjort så mycket sen jag kom hem utan jag har mest kollat på tv.

Sen senare så ska jag ut å träffa min kille en stund å de ska bli kul
😊😍

Jag hoppas att ni har haft en bra dag
😊Sorry men jag orkar inte skriva nå mer just nu😕

Puss & kram
❤️

  • 104 readers

Likes

Comments

Hej alla!

Just nu så ligger jag i sängen å kollar på family guy. Jag vet att jag egentligen borde försöka sova då mitt larm ringer om typ 8 timmar men jag kan inte för min huvudvärk har inte släppt än...

Jag hoppas att jag kan somna snart så att jag iallafall är någorlunda pigg imorrn. Jag hoppas verkligen inte att skolan inte blir lika jobbig imorrn som den va idag. 

Jag hoppas att ni har haft en bra dag å att ni får en bra dag imorrn oxå.

Nu ska jag kolla vidare på family guy å försöka somna.

Godnatt

Likes

Comments

Hej alla!

Idag så var de första skoldagen på gymnasiet. Det var mycket nya intryck,massa information,mycket människor å en del papper. Vi fick som sagt en hel del information,en hel del lärare å andra personer att hålla reda på. Det vart lite jobbigt när de vart så mycket att ta in hela tiden,det vart väldigt rörigt i mitt huvud (mer rörigt än vanligt) å när det vart sådär rörigt i mitt huvud så vart de ju inte direkt enklare att koncentrera sig så att man kan ta in all information å sånt utan de vart ju bara svårare. Som att de inte va jobbigt å svårt nog så fick jag huvudvärk redan innan lunch å den sitter fortfarande kvar nu,jag hoppas verkligen att den släpper snart för de e inte kul.

Min ADHD "gör" så att det alltid är stökigt i mitt huvud men sen så är det självklart så att vissa dagar så är det lite mindre stökigt å vissa dagar så är det lite mer stökigt. Det är inte ovanligt att jag får sån här huvudvärk. Det är som sagt alltid stökigt i mitt huvud men när det är en sån dag som det va idag å man måste ta in mycket hela tiden så blir det ännu mer stökigt i mitt huvud än vanligt,mitt huvud blir "överansträng" å "klarar inte av" att ta in så jättemycket på en gång. När det blir alldeles för mycket för mitt huvud å det inte "klarar av" att ta in mer å de blir "överansträngt" så är det som att mitt huvud "skapar" huvudvärken för att få mig att sluta ta in massa saker hela tiden,få mig att stanna upp,vila å ta en liten paus. Det är mitt huvuds egna sätt att tala om att det blir för mycket å att de behöver en paus.

Det känns som att jag gjorde ett bra val när jag valde att gå vård å omsorg men de känns samtidigt som att de kommer bli jobbigt på grund av de saker folk har sagt. En del personer har sagt till mig att dom tycker att de e konstigt å "fel" att jag börjar första året på gymnasiet när jag är 19 å när jag egentligen skulle ha tagit nu i sommar. Men jag försöker att inte tänka på de utan tänka på dom bra sakerna istället. 

Jag hoppas att ni har haft en bra dag iallfall,nu ska jag gå ut å möta min kille men jag kanske skriver igen senare.

Puss & kram

Likes

Comments

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag men ibland så behöver jag ta en "paus" å mina "pauser" kan va olika långa. Ibland så har jag väldigt mycket motivation till att skriva men så finns de dom perioder då jag nästan inte har nån motivation alls till att skriva å då behöver jag helt enkelt ta en paus.  Det jag skriver kanske verkar "rörigt" ibland. Jag har vissa perioder då jag känner att jag behöver skriva av mig å vissa perioder då jag inte skriver nästan alls så de kan variera väldigt mycket beroende på hur jag känner.

Jag känner just nu att de va en bra dag för att skriva igen,jag kände att jag hade motivation till att skriva. Jag kan skriva om en hel del olika saker,jag kan skriva om allt ifrån vad jag har gjort under dagen,mina känslor/tankar till hur mitt liv har vart. 

Det är väldigt många som har svårt att förstå mig,svårt att förstå hur de e att ha känslor som hela tiden går upp å ner samtidigt som man försöker hålla dom under kontroll för att det inte ska bli pannkaka av allt. Jag kan till en viss del förstå att de e svårt för andra att förstå mig,förstå hur de e att leva mitt liv med mina diagnoser men jag kan inte förstå mig på dom som säger att dom inte förstår mig när dom inte ens försöker förstå mig å hur de e att leva mitt liv. 

Många saker som e så lätta för andra å som e en självklarhet för andra kan va väldigt svåra å ett rent helvete för mig. Jag vet att jag inte kan begära av dom som inte har samma diagnoser som mig ska förstå hur de e att ha dom men jag tycker inte att de e speciellt mycket begärt av mig att jag vill att dom ska försöka förstå. Bara för att jag har vissa diagnoser å svårigheter så betyder inte de att jag e mindre människa eller mindre värd,jag ska inte bli respekterad mindre å bli "idiot förklarad" bara för att jag har diagnoser å svårigheter utan jag ska bli respekterad på samma sätt som en person som inte har några diagnoser eller svårigheter blir behandlad.  Det är faktiskt så att alla människor är olika å det finns en anledning till att alla människor är olika å det är inte meningen att alla ska va på samma sätt,så varför göra så stor skillnad så fort man inte är "som alla andra"? Jag tycker att man ska få va sig själv utan att det ska bli en massa "liv" å "särbehandling",du behöver inte tycka om alla människor men man ska inte särbehandla" bara för att personen inte är som du vill att den ska va. 

Jag har en person i mitt liv som verkligen förstår mig å förstår hur de e att leva mitt liv med mina diagnoser,den personen som verkligen förstår mig e min kille. Min pojkvän borde få de största priset i världen för att han verkligen förstår. Jag e glad å tacksam att jag har honom å att han verkligen förstår mig för de gör sakerna lite lättare,va rädd om den personen som verkligen förstår dig för den typen av människor växer inte på träd. 

Nu känner jag att jag har fått ur mig en hel del av de jag behövde få ur mig så nu ska jag försöka sova. 

Godnatt! :)

Likes

Comments

​Hej alla!

Idag på förmiddan gick jag å min syrra ner på stan,kollade i affärer å shoppade lite grann. 

Senare på eftermiddagen så gick vi ner till hamnen å träffade min kille å hans son å kollade på när dom fiskade. Det roliga va att när dom fick napp så vågade ingen av oss förutom min storasyster ta loss den så hon fick göra de :)

Igår när vi kom hit så gjorde vi inte så mycket förutom att vi va med min kille å hans son ett tag. När vi kom tillbaka hem till mig efter vi hade vart med min kille å hans son va vi så trötta så vi kollade bara på tv ett tag innan vi gick å la oss. 

Imorrn så åker min storasyster hem till sig igen å de e ju lite tråkigt för de har vart kul å ha henne här <3 

Nu så ska jag bara ta de lugnt å kolla på tv med syrran ett tag innan vi går å lägger oss.

Puss å kram <3 

Likes

Comments

Hej alla!

Jag vet att jag inte har skrivit på ett bra tag nu å de ber jag om ursäkt för!

Jag e just nu hemma hos min mamma,jag kom hit igår kväll vid 23:00. Jag va väldigt trött igår när jag kom hit så jag gjorde inte så mycket förutom å kolla på tv en stund med mamma,Simone å Pelle. Jag e fortfarande väldigt trött för jag sov nästan ingenting inatt. Jag somnade runt 4 imorse sen vaknade jag vid halv sju å kunde inte somna om. Jag cyklade upp till affärn förut idag å handlade lite åt mamma,sen så hjälpte jag henne med maten,jag städade,vek lite tvätt å tog in mattor. Jag laddade ner lite filmer förut som jag ska kolla på sen,jag har ju bara sovit 2,5 timme inatt så de blir skönt att ta de lugnt å bara kolla på film sen.

Imorrn så åker jag tillbaka,jag ska ta bussen in till stan som går strax efter 3.Min storasyster ska följa med hem till mig så vi ska ta samma buss in till stan fast hon hoppar på bussen några hållplatser efter mig. Sen så får vi vänta typ 30 minuter inne i stan på tåget men de gör inte så mycket för vi har ju sällskap av varann :) De e kul att hon ska följa med upp till mig å få se hur jag bor å de e ju lite extra roligt nu för hon har aldrig vart hos mig förut. Hon åker som sagt med mig imorrn å sen så åker hon på onsdag så vi har 2 dagar tillsammans :)

Jag har haft en bra helg å jag hoppas att ni oxå har haft de. Just nu e jag verkligen jättetrött  så jag orkar inte skriva så mycket mer nu men jag kan skriva mer sen om jag orkar. 

Puss & kram <3


Likes

Comments

Hej alla!

Jag tänkte passa på å skriva lite nu när jag e vaken å har gott om tid. Jag försökte sova förut men det gick inte så jag har inte sovit nått än så jag kommer va lagom seg sen idag. Jag sov inte så bra igår natt å så har jag ju som sagt inte gått å lagt mig än stopp jao jag lär ju va en zombie sen 😂 Jag hoppas att jag får lite sömn sen ,jag kommer inte orka lyfta ett finger annars.

Jag började städa när jag inte kunde sova så jag blev precis klar med min städning.  Jag ska strax försöka sova så ni får ha en bra dag!
Puss & kram ❤

Likes

Comments

Hej alla!
Jag vet att jag har vart dålig på att skriva å att de va längesen men jag har känner att det inte har funnits så mycket att skriva om å därför inte skrivit nått alls.

Just nu så sitter jag och väntar på bussen till Norrköping. Jag åkte till mamma idag så jag åker tillbaka hem till mig idag. Jag kommer att vara framme vid typ 20:00 ikväll så det är ett antal timmar kvar innan jag e hemma å får träffa min prins.

Igår när jag skulle gå hem till mamma så va min lillasyster jätte gullig å mötte mig sen när vi kom till mamma så gjorde vi inte så mycket förutom att umgås med varann,idag så hjälpte jag mamma en del å även min lillasyster. Förut när jag skulle gå upp till bussen så va min lillasyster lika gullig som igår å gjorde mig sällskap en bit❤️

Ikväll när jag kommer fram så ska jag träffa min kille ett tag. När jag kommer hem till mig så ska jag packa upp å bara ta det lugnt. Det blir väll att bara ta de lugnt å kolla på tv/film efter att jag har packat upp
👍🏻

Puss & kram
❤️

Likes

Comments