Header

Hej! Jag har verkligen haft det super svårt med att hinna blogga. Men ska försöka ta upp det igen. Som ni ser så har jag tagit bort alla inlägg som jag hade tidigare pga att jag kände att jag behövde en nystart av olika orsaker.

Min sommar har bestått av att umgås med familj och mina vänner. Jag fyllde också 18 vilket betyder att jag och Stefan kunde äntligen fota ihop. Eftersom han tar lite mer "vågade" bilder så kan en fotograf bli utsatt om man fotar nån som är under 18 år. ( http://www.stefanfh.com/portfolio)

Men det var ju liksom inte bara ett sommarlov, utan mitt allra sista sommarlov. Kan fortfarande inte riktigt förstå det men det är ju t.o.m så att jag har börjat mitt sista år. Så i vår så tar jag äntligen studenten!

Nu har jag mitt höstlov så hittills har bestått av att träffa vänner och jobba. Imorgon ska jag upp tidigt för då ska jag jobba på lekia igen, samma sak på lördag. Men sen är det ju så att ett par av mina vänner har en halloweenfest som jag ska på. Det ser jag verkligen framemot. Även få träffa mina fina brudar igen!

Jag lägger upp några bilder som jag o Stefan tog i somras. Så förstår ni lite vad jag menade.

Ha det bra så länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments