Min vardag, Glossybox , Make up & hair, New in , Tips & recensioner
Jeanne Arthes - L'Eau de Rose (240 kr/30ml)

En fullsize parfym i superfin flaska! Dock föll den inte riktigt mig i smaken. Har definitivt luktat på värre parfymer men detta är ingen doft jag skulle välja att köpa. Som namnet avslöjar luktar den rosor. Hade den inte varit så skarp hade jag kanske tyckt bättre om den, vem vet ^^

Mudmasky - Facial detox purifying recovery mask (660 kr/60ml)

En lermask som lovar mycket. Haha det är i princip allt jag kan säga i nuläget då jag inte har provat den än. Men blir nog att testa den ikväll ^^ Får återkomma med mer info om denna produkten senare, men ser iallafall framemot att prova den :)

Beauty made easy - Lip balm (45 kr/4g)

Ett läppbalsam som i mitt tycke inte återfuktar alls och luktar/smakar räligt! När jag provade detta kändes nästan mina läppar torrare än innan jag tog på det. Gillar inte läppbalsam som smakar/ luktar jättemycket, så nej denna produkten ger jag till min syster som förhoppningsvis gillar den bättre än mig. Till och med min sambo rynkade på näsan när han pussade mig och sa: nää usch, den smakar konstigt. Så han gav inte heller den något vidare betyg ;)

Maybelline - The falsies push up angel mascara (149kr/9,5ml)

Har inte hunnit testa denna heller, men tror tyvärr inte jag kommer gilla denna. Tog tyvärr ingen bild på borsten, men den ser inte lovande ut för min del. Men men, den kanske överraskar mig helt! Vi kan ju hoppas det ^^

Pick and pinch - Eye lash curler rose copper (250kr)

En ögonfransböjare som är riktigt snygg! Dock är jag väldigt skeptiskt att den kommer göra någon skillnad på mina fransar. Testade den lite snabbt innan och såg inget resultat. Brukar för den delen med glömma bort att böja fransarna haha. Men ska ge den ett ärligt försök, kul att man fick med såna extra gummigrejer. Påsen tyckte jag va skitful så den lär jag slänga haha.

Det va det hela! Som ni kanske märker va inte jag och min kamera särskilt bra vänner idag.. Men bättre än mobilbilder iallafall och man ser ju vad det är :) Är sådär nöjd med denna boxen kan jag väl säga, får hoppas att nästa är bättre!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments