Den 12 september 1995 kom en dansemus til verdenen, nemlig MIG!

Ja, jeg havde sgu fødselsdag for en uge siden, hvor jeg fyldte 21 mange år. Nogle mener det er en alder hvor man kan alt hvad man har lyst til/lige hvad det passer sig. Jeg tager det bare som et tal, som gør at jeg er blevet et år ældre, ikke så meget andet.

Det er ret mærkeligt at være 21 år, være udeboende og have fødselsdag. Nu er der sikker nogle der tænker "hvad mener du med det"? Jo, jeg mener; på den ene side er det vildt lækkert at være selvstændig udeboende, men på en side savner jeg også dengang hvor man var lille og ens forældre kom ind og sang for en, mens der blev lagt pakker og søde fødselsdagskort på skødet af en i sengen. Det kan jeg godt savne rigtig meget af!
Men udover det er det også bare mærkeligt ikke at skulle holde fødselsdagsmiddag sammen med sin familie, og blive fejret af dem. Min familie gør det stadig, men da jeg har en familie der arbejder meget, inkl. mig selv, så er det svært at stable en hyggeligt frokost på benene. Så jeg måtte undvære mine kære og elskede familie på selve min fødselsdag.


Min dag i mandags gik med at være i skole, fra klokken 8.00 til 15.30.
Det er hvad vi kalder for "en lang dag" på Katten :-D Specielt når man har fødselsdag og man bare gerne vil have fri, så man kan komme ud og blive fejret, eller hygge om sig selv.

Men udover at have været i skole så længe, var det blevet arrangeret at jeg skulle på Kræz og have dessert med nogle veninder (fra min klasse - ikke alle kunne være der, pga. sygdom). Det var rigtig hyggeligt, og vi fik nogle lækre desserter.
Kræz er pt. mit favorit sted (her i Odense), når vi taler om dessert. Da de laver nogle gode vafler og en god omgang vaniljeis. Jeg har talt om det før, og selvfølgelig skulle det da tales om igen! Jeg vil klart anbefale dessert på Kræz, hvis man en dag kommer til Odense og har lyst til en god omgang dessert. Der er også en anden lækker dessert med chokoladekage, den kan også klart anbefales.

Efter en hyggelig stund på Kræz, måtte jeg forlade selskabet og skulle hurtig hjem, da der var arbejde i vente.
Hver mandag er jeg så heldig at have 27 hårdarbejde piger i Svendborg Gymnastik forening, SG Dans 1 hedder holdet. Kanon seje piger, og det er mig en fornøjelse at arbejde med dem.

Man ønsker og håber på ens fødselsdag aldrig ligger på en almindelig arbejdsdag, og det gjorde jeg også. Men mit arbejde er så lækkert, at det er med til at gøre dagen endnu mere pragfuld og forrygende. Træningen med pigerne i SG poppede lige hele menuen op - hvis jeg ikke havde været dernede, havde jeg nok ikke helt godtaget min fødselsdag og været tilfreds med resultatet. Men den blev godtaget/godkendt, da jeg kom hjem og var fuldstændig smadret samt en gennemblød t-shirt.

Alt i alt resulterede det i en rigtig god fødselsdag! Som faktisk også blev fejret i weekenden op til. Jeg blev fejret af en masse dejlige mennesker, fredagen før min rigtig fødseldag. Jeg holdte fødselsdagsfest for sidste gang her i Odense, da jeg flytter til København næste sommer, så selvfølgelig skulle jeg lige holde den sidste fødselsdagsfest. Det var herre hyggeligt, sjovt, fuldskaben tog over os og musikken drog ind i kroppen på os alle.

Shit altså - mine sidste to år hvor jeg har fejret fødselsdag, har været ubeskrivelige! Jeg vil aldrig nogensinde glemme dem, fordi der har været de bedste mennesker omkring mig og har været med til at fejre, MIN dag! Selvfølgelig har alle ikke kunne komme, men dem der var mødt op de sidste to år, har været med til at gøre mit ophold her i Odense til noget helt særligt. TAK!

...og jeg har fået en MASSE LÆKRE gaver, fra en masse betydningsfulde mennesker!

Det var en fantastisk dag - 12 september 2016. WOPWOOP!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

I går aftes var jeg ude og spise sammen med Caroline og Mie, mine to danseveninder.

Vi mødtes klokken halv seks og havde en aftale at skulle spise på Froggy's Café (http://www.froggyscafe.dk), som ligger midt inde i Odense gågade. En rigtig hyggelig café, hvor man får lækkert mad og rigtig god service - det vil jeg klart anbefale (der er studierabat for studerende). Vi kiggede på menukortet og bestilte; en lækker tun sandwich og to bacon-cheeseburger, favoritten indtil videre.

Efter en hyggelig snak med god mad, valgte vi at betale og smutte videre for at spise dessert. Vi kunne ikke rigtig finde ud af om vi skulle blive siddende og spise noget dessert på Froggy's, men eftersom jeg havde en lækker dessert oplevelse, forslog jeg at tage på Café Kræz (http://kraez.dk), som ligger på Gråbrødre Plads i Odense. Også en vildt hyggelig café! Vi vidste allerede hvad vi skulle have, da jeg tidligere på året havde været der og smage deres dessert med min chef/veninde. Så selvfølgelig synes jeg også at Caroline og Mie skulle opleve den succes. Vi bestilte derfor to belgiske vafler og en chokoladedrøm (som I kan se på billedet).

Det var en rigtig hyggelig aften! Vi tog ikke kun ud for at ses, vi tog ud fordi Caroline skal på efterskole og selvfølgelig ville vi tage 'afsked' med hende for en stund og ønske hende et godt efterskoleophold. (Hun skal starte på BGI Akademiet, som ligger imellem Horsens og Vejle - lad os bare sige Jylland, til os der ikke er så gode til geografi). Så det var en afskedsmiddag for Caroline. Ønsker dig et rigtig fantastisk år, Caro, jeg er sikker på du kommer til at elske og nyde efterskolelivet. Jeg savner det i hvert fald - den gang man var ung, fjollede rundt og kunne gøre lige hvad man ville (altså nyde at kunne danse, lave gymnastik, være sammen med sine venner 24/7 mm.).

Tak for en hyggelig aften I to. Godt efterskoleophold Caroline, og Mie - vi ses d. 8 august til dancecamp på Street Style Studio (http://streetstylestudio.dk/event/summer-studio/).

Over and out!

XOXO

Likes

Comments

Hej allesammen.

Ja, jeg synes der skulle ske noget nyt med henblik på bloggen. Og det er der så også sket nu - for jeg har fundet en ny og mere interessant website at blogge på! WOOOP WOOOOP!

Jeg har valgt at takke af for, Bloggers Point, da jeg ikke fandt interessen i at skrive hos dem eller generelt på den website. Der var ikke så meget at foretage sig der, og det er nok også min egen skyld, men selve bloggen var bare ikke interessant nok og man kunne ikke lave så meget spændende på designet derinde.

Jeg forelskede mig derfor i nouw.com, da deres website/blog-site er dejlig lys og moderne. Eller selve deres designs er meget mere mig!. Og det gjorde så også at interessen fald her.

Derfor vil jeg begynde at blogge igen, nu er det nok også mere interessant for mig, da jeg er tilfreds med udseendet af min blog og de dejlige lyse rammer der er her. Så velkommen til, jeg håber I vil følge med og kaste en masse kommentarer, hvis der skulle opstå misforståelser eller spørgsmål.

Angående spørgsmål til evt. personlige ting, så må I meget gerne kontakte mig. Da jeg så vil lave et blogindlæg en dag, og besvare de spørgsmål jeg vil have modtaget til den tid.

Så, velkommen til!

Likes

Comments