Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 59 Readers

Likes

Comments

Lite bilder från dagen, hade det super mysigt med mina två favoriter längst ner. Älskar den lilla missen och lilla pollen hahah. Sen när jag kom hem så gjorde jag en snickerskaka och bara chillade men syrran och kollade serier.

Sen kom Malin eftersom jag var barnvakt, vi kollade kejsarens nya stil med barnen och åt korv med pommes, och hon gjorde mina flätor som jag älskar sååå mycket! Önskar jag kunde göra egna.

Men nu ligger jag i min säng med Albin och han sitter å pluggar medans jag bloggar lite. Inte taggad på ennu en skolvecka asså. Jag ska försöka bli bättre med bloggandet i veckan lovar  haha

Puss o kram

Likes

Comments

Godmorgon på er!
Ännu en dag utan sovmorgon haha, jag fattar inte jag somnar vid 3 och sen vaknar vid 7? Vart är logiken? Haha iaf idag ska jag till stallet och fortsätta det jag gjorde igår. Sen senare idag ska jag vara barnvakt som farsdags present så mina föräldrar kan mysa lite. Då kommer Albin förmodligen oxå så det blir nog bli mysigt!

Hörs sen
Puss i kram

Likes

Comments

Så super mysig kväll men en spelrundan vilket jag van och film kväll men hela familjen. Super mysigt.

Nu ska jag sova godnatt
Puss å kram

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag var det ingen vila eller sovmorgon, jag och Albin fick gå upp klockan 10 för att han skulle kolla och spela match och jag har tillbringat dagen med fina små föl. Har försökt att tämja de små livet vilket har avslutat i nästan slagsmål, den bruna hästen är rena drömmen medan den svarta är en pain in the ass haha.

Idag kan man verkligen snacka om att man är en gående zombie, gårdagen blev en succé vilken gör så att idag blir lite seg haha. Men resten av dagen ska jag nog bara återhämta mig själv och bara chilla.

Puss o kram

Har lite ont om bilder sen igår men här är iaf från beerpongen igår han ä vitt är min älskling Albin :-)

Likes

Comments

INLOVE WITH THESE B R A I D S 
MADE BY @MALINGOTTFRIDSSON

Likes

Comments