Det finns ju alltid dessa kärringar och gubbar som bara ska lägga sig i allt man gör med sitt barn. Främlingar som stoppar en för att berätta vad man utsätter sitt barn för som dem anser är så farligt och idiotiskt och helt plötsligt är man en barnmisshandlare enligt dom. Hur jävla sjukt är inte det? ... Jag vet inte hur många historier jag läst om folk som blivit tillsagda om massa olika saker även fast dem inte gjort något fel... och jag, jag har bara gått och väntat på att den dagen skulle komma till mig och japp, nu var den här får ett tag sen.

Man har ju funderat på hur man skulle reagera om en främling kommer fram och säger hur man ska sköta sitt barn.
Jag och en vän till mig som också har barn i samma ålder som milas, hade varit på öppna förskolan och vi bestämmer oss att ta en lunch på stan.

Milas hade solen på hela sig när vi gick och han hade somnat då han var dödstrött efter öppnis, så jag hänger en filt över sufletten så han inte få solen på sig. MEN jag kan tillägga att det var en SOMMARfilt med hål i OCH jag hade mycket öppet på ena sidan så att han skulle ha bra tillgång till luft ( HÖNSmamma, KONTROLLbehov, jag är galen)

När vi kommer fram till sushi-stället vi skulle äta på så kommer det förbi en tant och säger till mig " Du kan INTE ha filten över vagnen sådär, du kommer kväva honom där inne"
Då säger jag vänligt " Tack för tanken men jag har koll på mitt barn som ligger i vagnen och du behöver inte oroa dig, jag har öppet här på sidan och det är hål i filten".

DÄR tycker jag att hon kan vända och gå, men NEJ hon står kvar och tjafsar med mig och säger att jag kommer få mitt barn överhettat där inne ( Kan tillägga nu också att uteserveringen vi satt på var i full skugga och inte supervarmt)

Så då säger jag till henne IGEN " Tack men jag behöver inte ha några pekfingrar från dig så du kan va snäll att gå nu". ...... Hon går inte utan hon frostätter och säger såhär " Jag har jobbat inom värden hela mitt liv så jag vet vad som kan hända"
Då kontrar jag med " Ja och jag jobbar också inom vården och utbildar mig även till uska så STICK här i från nu"!

Vid det här laget har jag blivit riktigt förbannad, hon slutar liksom inte utan ska fortsätta hålla på. Tillslut säger jag bara med hög röst " STICK HÄRIFRÅN NUUU!!!!!". Då går hon. Jag var ju vänlig från blöjan men eftersom hon fortsatte och tjafsa så blev min stubin kort, speciellt när det handlar om Milas, skulle ALDRIG utsätta honom för fara på något vis!

Sååå, nu har jag fått reda på hur jag regerade när det var min tur att möta på sånna här människor 😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Medans Milas och pappa Douglas har njutit av vädret till 100% så har ju jag sovit bort hela dagen ... Nu jobbar jag min sista natt iallafall sen är jag ledig en vecka! Och med det ska vi planera utflykt om det blir fint väder 😍

Douglas och Milas har iallafall varit på Douglas föräldrars sommarställe,( Milas farmor och farfar då) och haft det super mysigt med bad och sol!

Kan tillägga att det är första gången Milas badar ute, och han blev så arg när dem skulle gå upp.. han ville ju bada mer!😂
Har fått tagit del av bilderna som jag nu tänkte dela med er !

Likes

Comments

Godmorgon från mig och kladdmonstret! 😂 det här med att äta själv är kul men så svårt haha...

Nu ska den här morsan gå och lägga sig så pappa får ta över, har ett nattpass kvar av min helg sen är jag äntligen ledig ett par dagar!


Likes

Comments

Hej på er ! Och hej på sommaren äntligen 😍🌞
Nu när värmen är på gång så kände jag att det var dags för att uppgradera Milas garderob med lite sommarkläder.
Så jag beställde dessa, hur söta är inte shortsen !? 😍
Shortsen hittar ni HÄR och dem är dessutom på rea! T-shirten hittar ni HÄR

Likes

Comments