Zara Larsson alltså, jävla gudinna.
Från att vara med i talang till att bli världskänd, hon strävar efter att bli känd över HELA världen och jag lovar, hon kommer fan att lyckas alltså.

Jag har alltid haft något för henne, speciellt efter hennes låt " lush life" släpptes, men efter i lördags under hennes uppträdande på mello så fick jag någon feeling, hon är en queen.
Hyllar aldrig kändisar och har inte haft någon speciell idol sen typ idol- darin och idol-ola tider haha.

Ska även bli så kul att få se hennes kollektion på h&m sen!😍

Vet faktiskt inte vad jag ville få ut av detta inlägg, mer än att hon är en fantastisk jävla människa på alla sätt och vis!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Sitter såklart på jobbet nu när jag skriver så här sent! Men är verkligen svin trött, sovit väldigt dåligt två nätter i rad.
Har så himla svårt att komma till ro och sova på dagen också in för jobb, så i morgon ska jag ringa till vc och kolla om man kanske kan få nå liknande sömntabletter utskrivna ? Jag hoppas verkligen på det!

Annars mår jag bra!, har ju inte bloggat på ett tag men har verkligen varit mycket nu. Bara motgångar i stort sett.
1. Bilens växellåda är verkligen f*ckt upp och går inte att köra när den inte är varm, typ hackar fram... Kan tillägga att vi har en audi, svindyrt att laga.
2. Framrutan har spruckit hela vägen.
3. Vårt kylskåp läcker vatten.
4. Vi har fått fuktskador i golvet under kylskåpet så måste byta ut hela golvet .....
5. Var till ullared och spenderade 12.000 kr, på vad fan då? har sådan ångest kan jag lova !!!, nu hade vi behövt dem pengarna till annat ...

I detta läge är jag så himla glad över att man har försäkringar på allt, vad hade man annars gjort??? 😨

Lägger upp en otroligt söt snapshat bild påminn själv för att lätta stämningen lite i detta motgångsinlägg.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag vaknade vi halv 9, och kan även skryta med att milas sov i sin säng hela natten! 21-08:30!!!!!! Detta betyder alltså att jag slapp ligga som den krokigaste ostbågen i påsen inatt. Vi har en 160 säng, Douglas tar upp 1 m , milas 50 och där ligger jag på mina 10 cm 😭😂

Idag kickstartade vi dagen med goda äggmackor och en fantastiskt god smoothie! Det behövdes verkligen så man piggnade på sig, med tanke på vilket tråkigt väder vi har ute. En fräsch frukost gör allt för en dag ska bli så bra som möjligt ❤

Jag har inget ordentligt recept på smoothisen, utan jag kör på " jag tar så mycket jag vill ha utav allt".
Så ingredienserna jag använd mig av är,
Grekisk yoghurt
Blåbär
Hallon
Vaniljpulver
Linfrön
Solrosfrön
Banan
Mjölk

Mixa och drick!

Likes

Comments

Även om man har ett perfekt förhållande så finns det vissa bristningar, något som man stör sig på hos sin partner.
Det jag stör mig på är:

🔴Att han aldrig tar bort sina smutsiga kalsonger ur badrummet ( kan tillägga att jag ibland gömmer mina trosor bakom sopkorgen så han inte ska se)😂
🔴När jag pratar och inte får nå svar tillbaka, då brukar jag bli irriterad och skrika HAALÅÅÅÅÅ!!!! ( men förstår honom för jag kan tjata väldigt mycket)😁.
🔴När han tycker att det är städat tycker jag det är ostädat. Jag måste ha rent runt om mig, och jag menar alltså kliniskt, känner mig smutsig och blir skit arg annars haha!
Skulle dra fram dammsugaren här om dagen efter vi ätit, men jag fick inte! Utan jag skulle sätta mig och ta det lugnt för han blir stressande av mitt spring 😂 Fick dammsuga dagen efter istället då han inte var hemma!
🔴Han är super duktig på dra fram saker och ibland inte ta undan, speciellt sin jävla måttstock som han springer runt med hemma haha !
🔴Han lägger alltid sina strumpor för dagen i soffan..

MEN!, Vad älskar jag med min fantastiska partner?
❤Han gör allt för mig och Milas och får oss känna oss älskade.
❤Han ger mig trygghet och närhet.
❤Han har ställt upp för mig och funnits där för mig sen start.
❤Han har hjälpt mig så otroligt mycket och varit ett fantastiskt stöd vid min olycka och rehabiliteringen där efter, även varit en riktigt gentleman under våran graviditet.
❤Han har sådan fantasi och pillar massa hemma och bygger å donar.
❤Jag älskar att han kämpar för det han vill, exempelvis att han äntligen får studera till mäklare efter att ha mejlat varenda svensk fastighetsförmedling affär i stockholm. uppsala och västerås. Tillslut får han en plats på hemmaplan och nu studerande!
❤Han är en fantastisk pappa till våran son!

Det är han och jag, och så kommer det alltid att vara hoppas jag. Det finns så mycket mer jag älskar med honom såklart! Jag älskar ju hela han, min alldeles egna fästman!

Likes

Comments

Snälla backa tiden nu. Jag försöker njuta av bebistiden så gott det går, men helvete den springer ju bara iväg!? 😭
Nu just den här tiden 04:25 idag 25 januari blir min älskade prins 6 månader!
Dessa 6 månader har varit dem mest fantastiska i livet! Vad gjorde jag ens innan han kom till världen?


Likes

Comments