Milas sover och jag tar chansen att läsa Alexandra Nilsson "kissies" bok älskad och hatad !
Som jag har förstått så är det en bok om hur hon gick från vanlig tonåring till att bli superstor bloggare.
Efter allt elakt hon har haft efter sig och alla hennes provocerade inlägg tycker jag att denna bok är väldigt intressant att läsa, hur allting egentligen va. Väldigt lättläst är den också !

Likes

Comments

Hej på er!
Jag vet att det stått stilla på bloggen några dagar, men det har varit lite sömn här då milas fått för sig att vakna kl 3-4 på nätterna och sova oroligt därefter. Inte nog med det så är jag sjuk också, för tillfället halsont och snorig, förhoppningvis på bättringsvägen. Känner mig mycket piggare idag så jag tar mig ann ett inlägg !

Vi är nu i mitten av advents veckorna så jag antar att många har julpyntat hemma? Vi gjorde det fredagen innan första advent haha... ivrig som jag är !
Tycker det är så himla mysigt med julpynt, så man verkligen får in julkänslan. Jag längtar så mycket efter när Milas är 3-5 år och man julpyntar hemma och kan hitta på massa bus tillsammans! Självklart är denna tid fantastik också som är nu ! 💝

Likes

Comments

Ja alltså, att hinna tvätta, torka och vika allt på en och samma gång är ju inte så lätt när man har barn.
Hos oss är det lätt att tvätten hängs upp och sedan hamnar i gäst sängen som ni ner haha!
Så tänkte nu försöka vika allt lite fint och vika om i Milas lådor, ungen har alltså typ 40 olika bodys och typ 20 par byxor i st 62/68 och sen typ 10 tjocktröjor och koftor!?
Tyckte han inte hade några kläder men joodåååå! Har dock inte sagt något till Douglas om hur mycket kläder han har, så shhhyyyyssshh!!! 😉
Likes

Comments

Godmorgon!
Idag börjar vi dagen med en riktig anti-förkylnings shot av ingefära och citron! Super fräsch och stark är den också! Den är ju verkligen super bra nu i förkylningstider.
Jag tog receptet från google och jag använde mig av:
2,3 L vatten
500g ingefära, riven med skal på
4 citroner
1 dl honung

Jag gjorde så här :
Lät ingefäran värmas upp i vattnet i 20 min. Väldigt viktigt att det inte värms över 60 grader eller att det kokas för då försvinner massa nyttigt och vitaminrikt från ingefäran.
Efter dessa 20 min häller jag i honungen och sen pressar jag ner citronsaften.
låt stå och svalna och ta en shot !! 😃

Likes

Comments

Jag fick min glossybox idag! Det är som det är jul en gång i månaden varje månad, så himla kul att få hem den!
Sen kanske det inte alltid är något som faktiskt passar en själv. Men dem senaste gångerna har varit bra med ansiktsrengöringar, handkrämer och lypsyl mm..
Denna gång var till och med kartongen skitsnygg!
Tänkte berätta vad jag fick med i boxen och jag börjar från vänster till höger då !

1. den grön-vita tuben är en handkräm från ica!
2.den med lila kork, är en anti-age skrubb mask, nu är ju inte jag så gammal så jag behöver anti-age men det är ju en ansiktsrengöring och det går alltid hem hos mig!
3. The bodyshop - body butter med lukt av spiced apple, brukar inte vara så förtjust i the body shops lukter med denna var faktiskt överraskande god-luktad!
3. Den vita burken, är någon slags rengörare för sminkborstar och så är den en lite cirkel i mitten av den med en annan del, och i den är det en skumsvamp som man kan fylla med vatten så duttar man penseln där i för en mer intensiv makeup? Dumt att jag inte knäppte bild på den, men kan visa sen någon gång då jag använder den😊
4.Svarta pennan som ligger där längst tillhöger är en penna som man kan använda till ögonskugga, eller som ögonpenna då den är så pass snygg, färgen är grå silver och jag blev helt kär i den! Se bild här nere hur fären blir på hud!

Sen fick jag med någon erbjudande från the body shop, men den åkte tyvärr i soporna!

Likes

Comments