Header

Lite random bilder från en babyshower som vi hade för syrran i söndags.

Likes

Comments

Blev att vakna tidigt idag och nu när mamma gick för å lämna Edla på dagis så fick jag med henne Ludde så är ensam några minuter.

Syrran och hennes kille åkte till Vann igår för lite egentid och då blev vi barnvakter, min andra syster och hennes son Leon va här och lekte igår och vi hann även med en tur till öb innan dom gick.

På kvällen bada jag och gick sedan ut och träffade Natalie en stund efter jag snackat med Felicia och Magnus i telefonen. Vi satt mest i hennes garage och pratade, var tillbaka här vid 11 och gick och satte mobilen på laddning medans jag stod och smsade lite och kollade andra sociala medier. Gick tillslut och la mig och kunde inte somna då jag va pigg och kall och sedan kom Edla gråtandes så vi fick låta henne sova i sängen med oss.


Nu väckte mamma mig innan 8 och jag är sjukt trött och måste även få hem moppen sedan.. Eller ganska snart så jag kan få sova lite innan träningen hahah.. Får se hur de blir.

Likes

Comments

Igår vid 7 tiden på kvällen ringde Josef och bad mig komma ner till herresta för dom va där. När jag mötte dom på st1 va de Josef, Magnus, Sennung, Bernard och någon mer som jag körde runt med tills vi drog upp till Natalie och hämtade henne och då kom även Jessica och hennes kille samt Tobbe och Samuel hänka på.

Jag lämna moppen hos syrran då jag tyckte den gick lite konstigt och åkte bakom Natalie in till Willys taket där vi stanna ett tag tills Securitas kom och klagade.. Vi körde ner och träffade resten på kampenhof och sedan drog vi upp till spara med några av dom och träffade ennu mer folk.

Sen tröttnade vi och hedekas/munkedals bönnerna och drog in till Magnus lägenhet. Jessica, Natalie, Martin och en annan drog hem pga att de började bli sent + Natalies moppe inte tål regn medans jag drog med Sennung, Josef och Magnus till lägenheten. Vi va där nån timma innan vi åkte ner och körde lite till och drog sedan in till herresta. Försökte starta min moppe men gav upp och drog till donken istället. Strax innan ett körde Magnus hem mig så va hemma runt ett och då körde dom hem.

Fick iallafall en go kväll, fick ju träffa Natalie❤️❤️ och en del nytt folk 🙌🏻 så tack alla för igår ^^

(Bilden är inte från igår)

Likes

Comments

Igår kom en av syskonen med familj upp och åt med oss, då mamma jobba hela dagen så gjorde jag och pappa både mat och efterrätt.

De vi åt blev jätte gott och alla va mätta och belåtna efteråt. Vi hann även med en promenad upp till några grannar för å säga hej.


Kvällen resulterade i ennu mer cs lir med vänner och lite ensamt också. Va däremot vaken till nästan 5 vilket gör att jag är trött fast pappa väckte mig strax innan ett...

Likes

Comments

Igår va en riktigt seg skoldag med långs lektioner men även sista dagen inför lov.
Vi hade en redovisning, gick igenom fysik och kollade på film samt lite annat men lektionerna igår va segare än dom brukade och de va inte kul alls..😕

Efter skolan va de snabbt hem, käka och byta om så vi kunde åka till ridningen. Fick rida Petson idag och då jag inte tror jag ridit honom innan så fick de förvånansvärt bra. Petson är en gångarts-häst jämfört med Rosalee som jag red mycket på förr som är en kosse-häst. (Och jag menar en sån man har när man exempel föser kor och inte en blandras mellan ko och häst😁)

Vi red ett trail mönster och enligt Roy gick det jätte bra. Blev själv riktigt sur när de inte gick bra i backnings hindret men de är ju inte så konstigt då jag helt glömt av hur man skulle göra.

Väl hemma sattes teven på och matchen mellan Sverige-Turkiet va igång. Tyvärr vann Turkiet med 2-1 men vännerna mina blev antagligen nöjda😄
Hann även med att duscha mitt i allt...

På kvällen/natten satt jag och spelade, för de mesta cs innan jag la mig vid runt 3.

Idag vaknade jag första gången 10 sen råka jag somna om några gånger och nu ska jag snart äta frukost 😂

Detta va igår morse och de va allvar -2 när jag körde hemifrån 1 och enhalv timma senare.. Gött kallt!

Likes

Comments

Dagen började med nationella.. Gick så jävla segt och visste inte ens vad jag skulle skriva av de man kunde välja. Tillslut så fick jag lite koncentration och kunde skriva och gick ut näst sist av alla i klassen.

Mötte dom andra tjejerna och vi bestämde oss för att äta. Julia kom och satte sig vid oss när hon var klar och vi bestämde oss att vara med på turneringen.

Vid halv 1 började turneringen och mer tänker jag inte säga än att vi förlorade alla matcher och att jag är fruktansvärt besviken på domaren aka våran klassföreståndare.

Nu efter har jag även hunnit med att rida vi körde lite trail och hade Roy som lärare, själv red jag Staccata och det gick bra i början men inte i slutet tycker jag.. Blev kall och stel och tappade koncentrationen men men sånt händer😴
Nu ska jag alldeles strax sova, snackar för tillfället i telefon med Josef som får stå ut med lilla trötta mig.

Likes

Comments

Idag var det studiedag och jag vaknade strax innan 9 för att ta hand om Edla i några timmar. Vi hann göra en hel del tillsammans men började med lite frukost när pappa åkt hemifrån sen kollade vi på film och busade en stund innan vi bestämde oss för att ta ut hunden på en promenad. Vi var kvar ute och lekte tills syrran och dom kom för att hämta henne!

Så himla mysigt att vara barnvakt tycker jag, älskar verkligen barn. Glädjespridare är dom på alla olika sätt som finns!

Efter Edla åkte har jag inte gjort så mycket, ätit lite och vart ute med hunden. Nu tänkte jag däremot ta mig en promenad innan jag ska duscha och sova.

Imorrn blir det ett till nationellt prov, vi ska faktist få skriva på datorerna vilket ska bli spännande ändå.. Slippa få skrivkramp :D
Sen vet jag inte om vi är med i volleybolls turneringen eller om vi skulle plugga så de märker jag imorrn.. Plugga är ju bra men volleyboll är roligare.😄

Likes

Comments

Idag gick jag faktist upp kvart i 7 och gjorde två snabba mackor då jag va jätte hungrig.. Sen fixade jag iordning mig och hjälpte till lite innan jag packade väskan och bäddade ur sängen nere hos syrran.

Kvart/tio i åtta mötte jag Elsa och även Frida så gick vi upp till skolan och åt frukost, även om vi alla tre hade ätit lite innan. Halv 9 började inläsningen inför läsförståelsen på en timma och efter det fick vi 15 minuters rast innan själva frågorna.
I våran klass va vi antagligen fruktansvärt snabba?! Alla va klara innan man "tidigast fick gå" och vi satt i klassrummet i år innan vi fick gå kändes det som. 11:20 fick vi äntligen sluta och jag smsade pappa som fick hämta mig.

Nu är jag hemma och gör inte så mycket, funderar på att ta en promenad med hunden för det är så fint väder men vi får se. Ska även göra mat sen när pappa kommer hem igen..


Det kändes iallafall bra att få klart ett av alla nationella idag och de känns som jag klarade det bra också! Så nu på torsdag kör vi sista svenska nationella och då är iallafall svenskan klar så vi slipper den.

Likes

Comments

Idag blir det tyvärr att sova tidigt då jag har nationella i svenska imorrn.. Orkar inte alls men man blir ju illa tvungen.
Börjar dagen med frukost mellan 8-9:30 då provet börjar, sen va det inläsning och lite rast innan skrivandet.

Idag va en ganska konstig dag i skolan, på studiepasset var vi i musiksalen och övade samt provade lite inlogg till nationella proven. På idrotten körde vi volleyboll även med killarna lite! Va riktigt kul då och man får lite gemenskap.
På so:n fortsatte vi att plugga till Buddism & Hinduism provet sen efter lunchen gjorde vi inget på spanskan, några körde nationella muntligt och vi andra halvsov bara. På engelskan övade vi inför nationella och på musiken var det genomgång om Elvis Presley en legend! Började däremot tänka på tuskiet och en engelsman som brukade sjunga en av Elvis låtar där nere :(

Efter skolan idag så tränade jag, syrran och Amanda i 1h sen så tog jag och Amanda en power walk tillbaka vilket tog ytligare 30 minuter medans syrran körde! Så idag har jag vart duktig. + enligt appen på mobilen har jag nästan gått 10,5km idag! Härligt!
Fick även träffat bästavän en stund nu på kvällen :)

MEN GODNATT FÖR IMORRN SKA JAG ORKA PROV I FLERA TIMMAR, LYCKA TILL ALLA ANDRA SOM HAR PROV OSV OCH SOV SÅ GOTT :D

Likes

Comments