weei. det är fredag och jag är ledig :) ska snart möta upp mamma som kommer på besök :) blir en dag på stan med mys och lunch för att sen äta ute på Levantine ikväll. jobbar på söndag så ska se till att njuta av de kommande två dagarna. 

igår efter jobbet blev det storhandling och sedan middag och fotbollshäng med Daniel. förkylningen släpper aldrig och jag blir tokig när jag inte kan träna.. blir så rastlös och får en massa spring i benen. nu måste jag slänga in min andra tvätt för att hinna hänga upp den innan jag ska in till stan och möta upp mamma.

Hoppas ni mår bra :) 

KRAM 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​efter en fotbollskväll med Fabian, Thom och Gustav somnade jag med ett leende på läpparna. vilka killar. klockan ringde lite för tidigt, men kl 745 var det dags för mitt sista 5-timmarspass för sommaren. imorgon går jag nämligen på mitt vikariat så då väntar heltidspass 5 dagar i veckan. känns skönt att smygstarta lite med tanke på midsommar. + att jag ska vara "fråga mig" för de nya och därmed sitta ur linjen och vara tillgänglig för dem istället. 

och nu till midsommar. efter Nicklas jobb imorgon styr bilen mot Halmstad med Emike och Ida. ska fira midsommar hemma hos Nicklas i Halmstad med 20 andra fina filurer. matlistan har fyllts på med en massa gottigheter och idag var även pappa snäll och fixade dricka åt mig för kvällen. nu återstår bara klädval och velig som jag är har jag just nu kläder utspridda överallt i lägenheten.. 

lördagen är än så länge ganska oplanerad. får se hur vädret är och om jag följer med gänget ut på lördag till Leffes. återstår att se :) åker iaf tillbaka till Göteborg på söndag igen då jobb väntar på måndag. 


Likes

Comments

​Efter alldeles för många dagar, veckor och månader av surfande på Hemnet bestämde vi oss för att boka in oss på visning, bli en del av bostadsmarknadens potentiella köpare och låtsas vara kunniga inom allt vad kvm/pris ,bostadsrättföreningar och lån innebär. Vi går ut hårt och börjar med visning på denna magiska 2:a i Kungshöjd på 76 kvm ;) 

Likes

Comments

jag hatar när min rädsla tar över. när jag inte kan lägga band på mig själv och inse att min rädsla utmynnar från mina, ofta, orealistiska tankar. som de senaste veckorna. den har fått mig att inte våga känna och go with the flow. jag är så tudelad. på ett sätt vill jag trotsa min rädsla men eftersom jag i samma veva har ett sjukt konsekvens tänk målar jag upp det mest orimliga och värsta scenariot i huvudet, vilket får mig att backa i sista sekund. när jag tänker efter grundar det sig säkert i mitt enorma kontrollbehov. att jag inte kan förutse eller med all säkerhet veta vad som kommer hända om jag testar och kör. i sådana situationer tar jag hellre det säkra före det osäkra. vilket är så himla fegt. men jag vet inte hur jag ska övervinna min rädsla? har ni några tips? känns som jag missar så många tåg när jag inte tillåter mig att släppa på kontrollen.

​precis såhär hårt håller jag om rädslan för att tappa kontrollen. 

Likes

Comments

När man får ännu mer pepp och styrka från Michaela Hamilton 👆🏼👊🏼 tack för alla kloka ord och tankar du delar med dig!

Likes

Comments

Ett litet smakprov från kvällen igår hos Niklas som bestod av matlagning, vin, ordlekar, skratt, popcorn och godis i mängder! :)

Likes

Comments

Haha! Tittade igenom mobilen precis och hittade dessa fantastiskt smickrande bilderna ;) efter första halvlek i matchen pausade vi med popcorn, face-swap och öl. Vilket sällskap och trio! 🙌🏼 Micke, Nicke och Miki 🙏🏼😍

Likes

Comments

ligger i sängen med datorn i knät och försöker hjälpa Richard med outfit för kvällen. är helt slut efter alldeles för lite sömn, följt av ett morgonpass på jobbet. försökte få lite energi av kaffe men gick sådär. ikväll blir det mys, middag och vin tillsammans med Emike, Niklas och Micke. innan dess funderar jag på att ta ett bad och sen njuta av några timmar i sängen innan jag ska börja göra mig iordning. 

vädret här är grått och tråkigt, men idag känns det ganska skönt faktiskt. lättare att tillåta mig att bara göra ingenting. Hoppas ni mår bra. efter en helvetesdag igår känns det lite bättre idag.. 

Likes

Comments