Förlåt för dålig uppdatering, det har ju varit studentvecka så har sprungit runt som en galning på allas studenter. Förr förra veckan tog ju en av mina nära vänner studenten så där blev det ju en massa fest. Och sen i onsdags tog många från min gamla skola studenten så det är klart man inte missar det! Saknar själv studenttiden så himla mycket, vill bara spola tillbaka tiden!!

Idag har jag faktiskt varit och provjobbat och även gått på intervju, och det blev bra där då jag fått ett nytt jobb nu, så börjar på lördag! Känns bra att äntligen hittat ett som jag tror jag kommer trivas med, så får hoppas på det bästa!

Nu när jag ändå skrev om studenten så får det ju bli lite throwback till min egen student förra året!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har ju sökt ett heltidsjobb ganska länge nu och har hittat några men självklart har jag inte trivts när det gäller restaurang jobb då det är som slav jobb på många ställen, men nu efter några intervjuer har jag äntligen hittat jobb! Så från och med nästa vecka kommer jag jobba heltid som event säljare, vilket ska bli jätte roligt! Så får hoppas allt går bra med det.

Det senaste dagarna har jag bara umgåtts med Marco och jobbat lite extra, ska jobba imorgon också så jag kan spara ihop lite till min resa till Japan!
Så ska försöka sova lite tidigare än vanligt då jag aldrig kan somna innan 2.. men idag får jag försöka så jag kommer upp imorgon. Hoppas att ni har haft en underbar vecka!

Likes

Comments

Har varit så himla död dessa dagar så därför har jag inte orkat uppdatera om min Valborg men nu när jag har lite tid över så får jag passa på!

Vi hade ju planerat att dra till Lund, men alla var så himla sena och sega så vi var inte där förens 4 tiden och då var ju allt självklart över, men vi satte oss iallafall ner och drack lite och bara njöt av solen!
Vid 6 blev vi för trötta och rörde oss vidare och käkade lite och sen åkte tillbaka till Malmö. Därefter förfestade vi hos Marco och sen drog på klubb, dagen var hyfsat bra självklart, men vi skulle ju rört oss till Lund mycket tidigare så hade vi inge missat något, men What to do!

Likes

Comments

Efter en lång paus har jag bestämt mig för att börja blogga igen. Känner att jag behöver skriva ut en massa och bara lägga ut en massa bilder för nöjets skull, så alltså kommer jag inte sitta och skriva inlägg varje dag!
Men det känns iallafall roligt att kunna skriva av mig lite och bara få ut det jag känner så hoppas mina gamla följare fortfarande kommer följa min blogg som förut!

Likes

Comments