God morgen, I går aftes falde jeg over denne video som er udarbejdet af TedTalk, som er en Amerikansk platform, hvor personer som Kyle Krieger og Dambisa Moyo har holdt foredrag omkring livet i denne verden.

I denne video fortæller Dr. James O´Keefe omkring hans oplevelse af at være i familie med en homoseksuel. I videoen bruger Dr. James O´Keefe mange faglige ord samt videnskaben til at give en forklaring omkring homoseksualitet.
Derudover giver han også en forklaring på hans synsvinkel på homoseksualitet som med tiden har ændret sig.

"...That gay man and woman essential to humanity, it´s our diversity where we find our collective strenght".

Han starter videoen med at fortælle en historie om hans egen 18 årig søn som på daværende tidspunkt var ved at springe ud for hans forældre. Fra den dag var han fascineret af denne specifikke verden som omhandler en familie, hvor begge forældre er homoseksuelle (bøsser & lesbiske).

"...Being gay gives you the ability to help humans be kind to one another compassion and cooperation, and possess a high emotional intelligence".

Med denne udtalelse har jeg personligt blandet følelser omkring. Måske har han ret, måske er han bare fuld af l*rt. Men i bund og grund har jeg fået muligheden for at se dette fra en anden side og med det må jeg give manden lidt kredit for. Efter jeg er sprunget ud overfor familie samt venner føler jeg at der er en mere åbenhed omkring fællesskabet og en større tæthed/fortrolighed.

Efter at jeg har set denne video, gennemgik jeg alle paralleller som han fortalte omkring og dertil min egen personlige holdning.

Med dette sidste punktum omhandler dette indlæg ikke om at skabe en diskussion men derimod om at høre jeres mening. Kom med den i kommentarfeltet.

The TedTalk: https://www.youtube.com/watch?v=4Khn_...

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

God aften. Det er efterhånden et stykke tid siden min sidste ferie og kom i aften til at tænke tilbage på min tur til Lissabon. Portugal er uden tvivl en af mine favorit lande at besøge. Lissabon har så meget sjæl, charme og uden tvivl en by med mange muligheder. Dertil er der store muligheder for shopping i de kendte butikker som Zara , Intimissimi & Sephora .

Jeg vil rigtig gerne snart tilbage til denne vidunderlige by! Har nogle af jer været i Portugal/Lissabon? Hvis ja, hvad synes I?

Likes

Comments

Så blev det endelig mandag, og som tiden flyver afsted nærmer julen sig. Det betyder selvfølgelig hyggelige jule-stunder med mine nærmeste og dertil jule-shopping. Her til morgen har jeg fundet en masse lækre julegave ønsker/ideer. Jeg er især vild med aroma diffuseren fra Med24, dertil kan man aldrig få nok af parfumer og efter min mening er Yves Saint Laurent altid en sikker vinder. Nu vil jeg nyde resten af mandagen med en kop kaffe. God uge til jer.


1. BEURER AROMA DIFFUSER
2. Yves Saint Laurent L´Homme Eau De Toilette 60 ml
3. Kiehl´s Facial Fuel Energizing Face Wash 250 ml
4. ONLY & SONS FRAKKE
5. Zara, sort dokumenttaske
6. Selected, chelsea ruskinds støvler

Likes

Comments

Forleden havde jeg den store fornøjelse at deltage til et unikt men anderledes event. Dette var i samarbejde med Starbucks Danmark & Salling. Denne begivenhed omhandlede et nyt tiltag som havde til formål at give en bedre forståelse omkring kaffen og dens videnskab.

I følge Starbucks egne filosofier er der 4 måder som kaffen skal smages samt opleves på.

1. Duft: Vores menneskelige sanser

2. Slurp.

3. Find oplevelsen på tungen.

4. Skriv en beskrivelse.

Under begivenheden vil butikkens medarbejdere give en forklaring på selve kaffens historie og dertil tonerne som bønnen har. Dertil bliver der tildelt forskellige former for tilbehør såsom kager, oste og nødder. Det skulle hermed hjælpe på smags oplevelsen af kaffen og hermed få tonerne frem.

Hvert år holder Starbucks lignende events, kontakt din lokale Starbucks og høre nærmere.

Find yderligere information omkring meningen omkring COFFEE TASTING via. www.starbucks.com

Likes

Comments

God aften. Hvis I trænger til lidt inspiration til den kommende vinter, har jeg fundet nogle lækre items som efter min mening er et must have denne vinter. Mine favoritter er især frakken fra ONLY & SONS (nr.1) og dertil er jeg også vild med skinhandskerne fra MJM (nr.6)

Likes

Comments

Instagram@mikislarson