Så senaste veckan har verkligen en berg och dalbana, mest utför måste jag erkänna. Känns som att marken under fötterna försvann och allt jag värdesatte försvann. Jag vet att allt ordnar sig om de är rätt och på botten finns de bara en väg - upp.

Sovgott!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Så efter en relativt lugn helg med jobb och en tur till Stockholm och lägenhetsvisningar, eller visning av ett rum och en lägenhet båda verkligen jättefina så känns de lite mer verkligt att jag snart kommer flytta Igen! Med betoning på igen, jag hoppas verkligen att mitt nästa boende kan bli så pass stabilt att jag kan stanna där i många år. Jag hann även möta upp Hanna som är en av mina absolut närmaste vänner och ett av de största plusen med Stockholm är definitivt att bo i samma stad som hon igen!

Vi gick också förbi min gamla bostad i Stockholm, jag kände att de har varit tungt för mig att tänka att jag ska bosätta mig i den här staden igen eftersom de var otroligt jobbig period när jag bodde här sist. Även om jag är äldre och allt är mycket bättre nu så var de skönt att på nått sätt gå förbi och känna att jag är klar med hela det kapitlet.

Nu väntar jobb i tre dagar till och sen tar jag en minisemester!Likes

Comments

​Hej!

Så en månad sen jag sist skrev, jag som skulle bli bättre på att fortsätta skriva och dokumentera mera... Jag har iallafall en bra anledning! Eftersom jag fick ett till jobb på Life, hälsokostbutiken som verkligen passade mig perfekt så har det blivit långa dagar. Både 14h eller 10h dagar i fem veckor har tagit ut sin rätt och jag ser så framemot en liten semester även fast jag har haft otrolig tur att få ha så bra jobb! 

Nu väntar en lång dag och fyra korta och sen en semester för att ta tag i hösten och se vad som händer då!

Tjyss! 

Likes

Comments

Så midsommar blev bara midsommar kaos, blev inget av nått och tillslut tog jag en alldeles för dyr taxi till stugan och fick iallafall vakna till bästa stället jag vet! Idag har jag tagit en lång promenad, suttit vid vattnet, umgåtts med familjen och ätit och ätit. Verkligen behövlig dag! Nu är jag redo för några veckor av jobb i massor!

Dags att gå och äta igen!

Ha en fin kväll!

Likes

Comments

Dagen började med att massor av kaffe och gym innan jobbet, känns alltid bra att kliva in på gymmet vid sex som en superpensionär och sen ha hela dagen framför sig när man går därifrån. Idag var det förskoleavslutning på jobbet och verkligen mysigt, som en liten skolavslutning alla är glada, fikar, sjunger Idas sommarvisa och sen springer alla barn runt som hela havet stormar från allt socker.

Nu skriker min kropp efter vila, fryst frukt och te. Så jag tänker ge den precis det, over and out.

Likes

Comments

​Här är vad jag har underhållit mig själv med under en helg med mesta dels migrän och sängliggandes. Är så avundsjuk på de här paret, vill också paddla halv fem på morgonen på Rivieran eller köpa ett hus i Marbella. Finns så mycket roligt som jag vill göra just nu. Skulle så gärna vilja driva roliga projekt jag brinner för, jobba hårdare än hårt och se världen med någon. 

Likes

Comments

Har länge tänkt nu att jag ska börja skriva igen, har förhoppningsvis en super spännande resa som börjar snart och fortsätter i höst och jag vill ha med allt!

Idag var en sån dag jag bara tog ledigt från allt, händer verkligen sällan att jag har dagar utan måsten. Det blev kaffe och jordgubbar, träffade Karin drack mer kaffe och pluggade kemi. Rätt skön söndag!

Hörs mer imorgon! Tjyss!

Likes

Comments

Det händer absolut inte ofta, men igår unnande jag mig ett glas vin, klädde på mig en kort tight snygg klänning, gick på en födelsedagsfest, dansade ute och ramlade hemåt vid halv fyra med några vänner. Ibland måste man bara vara 22 också. 


Likes

Comments

Ständigt stöter jag på människor speciellt tjejer, artiklar och blogginlägg som tycker att denna sport är galen. Att den leder till ett osunt ideal och hoppas att den dör ut snart och jag börjar tröttna. Rejält.

Sen jag kom med mitt team, har jag aldrig känt sån stor glädje till att vara så delikerad till något som jag fullkomligen älskar så mycket! Jag själv tycker sporten är fantastiskt kul och kan stolt säga att jag själv tänker ställa upp. Jag har aldrig i hela mitt liv ätit så rätt, mått så bra eller fått varit så frisk som jag är nu efter tio/elva svåra år av sjukdom. Jag är medveten om hur jag tränar och om hur viktigt det är att jag vilar, vilket många som bara tränar för kul har en tendens att glömma. För mig är det ett måste att ha ett mål och jag älskar tanken på dessa tjejer som går ut på en scen och fullkomligen äger den och är stolta över allt hårtjobb för att skapa en stark kropp. Jag är välmedveten om ideal och annat, men lär man sig lite mer om sporten finns det så mycket mer än klackar och smink. Det är bara en rolig bonus. Sen borde vi sluta klanka ner varandra, om de här tjejerna gör något bra som de tycker är kul, men var glad för det då.Likes

Comments