Hej, Mikaela här! Nu har det gått en vecka sen jag skrev sist och jag känner att jag skulle ha skrivit en massa förra veckan men eftersom jag kom hem förra veckan från Kumla så har jag gjort en del denna veckan. Har ju för det första flyttat runt lite och sen har jag träffat en del vänner som jag inte träffat på jätte länge, och för det mesta har jag tagit det lugnt och vilat en massa. Jag har också spenderat så mycket tid som gått med min pojkvän så har ju tyvärr inte haft så mycket tid till att skriva här vilket är väldigt synd eftersom jag ville ta tag i detta nu för att jag tycker det är så sjukt kul och jag älskar verkligen att skriva. Men ska försöka skriva mycket mer nu, men denna helg har jag en del planer så blir nog att jag skriver mer nästa vecka. Kram Mikkis. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej, Mikaela här! I dag så vaknade jag vid sju på morgnaren och hoppade direkt in i duschen och sedan så packade jag det sista, fixade iordning mig lite och drog iväg mot tåget. Jag satte mig på tåget påväg hem mot Mariestad och där på tåget så satt jag och åt lite kvarg eftersom jag hade såpass lite tid på morgonen så jag inte kunde äta någon frukost. Satt också och lyssnade på musik och tänkte redan blogga lite redan då men tyvärr var det så dåligt nät så jag inte kunde göra det. När jag var framme så gick jag mot ica för att möta Moa som ringde mig när jag satt på tåget och frågade om vi kunde ses eftersom hon hade rast precis då när jag var framme i Mariestad. Vi gick först in på ica och köpte en varsin energi dryck och sedan gick vi till torget och satte oss en liten stund. Efter det gick jag hem, så just nu sitter jag hemma och packat ner lite saker som jag sak ha med. Jag ska som sagt låna Lollos lägenhet ett tag eftersom hon inte har vart i lägenheten på ett tag nu för att hon bor hos sin kille Oskar så hon lät mig vara där nu i någon vecka. Så för en stund sen så ringde jag upp Lollo och kollade lite när vi ska ses så jag kan få nycklar och sedan lämna alla saker. Sen ska jag försöka få in att jag kan träffa Leon idag som är mitt ex men som tur är har vi ett sånt starkt band så vi är fortfarande väldigt bra vänner och finns för varandra vad det än gäller, dock har vi ju inte sätts sen innan jag åkte till Kumla så vi försöker få in så vi kan ses idag. Kände att jag behövde skriva detta inlägg nu när jag har tid eftersom det händer en del idag men ska försöka skriva senare sen när jag fort iordning allt i den andra lägenheten. Kram Mikkis!

Likes

Comments

​Hej igen! Tänkte skriva lite snabbt eftersom jag egentligen inte har tid men ville göra detta inlägg och tjatat om det sen igår. Tänkte berätta lite om vad jag kommer ta upp här på bloggen, för det mesta blir det en massa inlägg om vad som händer på vardagen sen eftersom jag älskar mat blir det också en del inlägg om mat. De inlägg om mat kommer dock komma lite senare när jag haft bloggen ett tag och då kommer jag nog även försöka ta upp lite inlägg om kläder. Men just nu kommer jag för det mesta att skriva om vardagen och lite tankar och åsikter kan nog förekomma också. Sen tänkte jag skriva lite om mig nu i detta inlägg  men eftersom jag kommer att försöka skriva en del varje dag så kommer nog det bli att jag skriver en massa saker om mig som jag inte berättat än så tänkte att jag får ta bit för bit istället för att mata saker på en gång. Kram Mikkis 

Likes

Comments

​Hej, Mikaela här. I natt så hade jag väldigt svårt att sova så tyvärr vaknade jag väldigt sent idag, jag vaknade för ungefär en timma sen och gick sedan ut lite på altanen med mamma och tog en kopp kaffe i det fina vädret. Just nu så har jag i en vecka vart hos mamma som bor i Kumla och åker hem imorgon tillbaka till Mariestad. Men dock så blir det en ganska så lång dag imorgon eftersom att jag ska låna min kompis lägenhet i en vecka, så ska hem och hämta lite saker i min och pappas lägenhet och sedan handla lite och försöka se vad som behövs i min kompis lägenhet. Så det blir att fixa en del imorgon, varför jag flyttar runt så mycket just nu är för att de håller på att riva hela min toa eftersom vi haft mögel på grund av fukt i väggarna. Kommer skriva lite mer om detta imorgon men tänkte skriva senare ett litet inlägg om vad jag hade tänkt att skriva om här på bloggen och kanske lite om mig och mina intressen. Kram Mikkis! 

Likes

Comments

Hej, Mikaela här. För några år sedan när jag var rätt liten så hade jag en massa olika bloggar som jag skrev på lite ibland men som jag aldrig direkt la så mycket tid på. Nu idag så tänkte jag att jag skulle försöka starta en ny blogg som man kanske kan försöka att lägga lite mer tid på. Sen så just nu så har jag sökt en del jobb så får ju se ifall jag får något av dom, så får vi se hur mycket tid det blir över till bloggande. Tänkte antingen senare eller imorgon att jag skulle skriva lite mer om mig och om vad jag tänkte skriva om här på bloggen. Kram Mikkis! 

Likes

Comments