Hej alla fina! Idag har jag varit i skolan, gymmat med Lovisa <3 och även varit och kollat på min och pappas nya lägenhet! Vi ska då flytta in med pappas tjej och hennes ”barn”. Det ska bli super mysigt eftersom jag har haft skilda föräldrar sedan 3års ålder och aldrig riktigt haft två föräldrar under ett tak, så det ska blir spännande!
Vi får tillgång till lägenheten nästa vecka nån gång men jag ska till Thailand på lördag så jag hinner inte riktigt kolla på lägenheten osv.

Jag är så trött på skolan, folk som säger att 8an är svåraste året kan gå och lägga sig för 9an usch hemskt säger jag bara. Jag kämpar tre skoldagar till sen är jag på en strand i Thailand!!
Vi hörs säkert imorgon puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det min mammas dag.
Jag tog med mamma till stan där vi gick runt och kollade affärer och fikade på ett mysigt fik i gamla stan! Sedan tog vi och delade på en räksallad innan vi skulle på bio! Vi såg filmen ”breathe” den var bra men väldigt jobbig att se. Både jag o mamma fick några tårar hahah.
En av bilderna är mammas present från mig och min syster. Vi bestämde oss för att ge ett halsband från Thomas sabo, där det står ”together forever” vilket jag tyckte var så fint! För det halsbandet kan mamma ha på sig och tänka på mig och min syster. Tyckte det var lite gulligt <33
Nu är jag iallafall hemma och ska äta middag med pappa och kanske kolla någon film. Det blir en myskväll hemma!
Hoppas ni haft en bra lördag så hörs vi imorgon <3

Likes

Comments

tjaaaa, detta är då mitt första inlägg :)

Jag tänkte då som första inlägg svara på frågor jag ställt till mig själv...hehe, så ni får veta lite mer om mig.

Namn? Mika

Ålder? 15 år född 2002

Intressen? DANS, hänga med kompisar och typ shoppa haha.

Favorit mat? Lätt tacos

Favorit artister? Rihanna och Drake <33

Anledning till att jag börja blogga? Jag ville ha någonstans att skriva av mig på, lägga upp bilder som mina kompisar och familj kan läsa.

haha det var alla frågor jag kom på, puss och kram skumbanan :)

Likes

Comments