Nya skåpsluckor och nya bänkar. Nu fattas det bara nya tapeter, ny färg på väggarna, ny fläkt och fixa i skåpen plus ett nytt bord så är jag nöjd sen. 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag är inte en bra dag för min ibs. Haft ont i buken hela dagen, vaknade upp vid 5 tiden och skulle gå på toaletten och sen högg det bara till.
Inte haft en sekund idag utan smärta.
Trots att jag ändå inte har ätit någonting som kan störa mitt matsmältningssystem.

Klarade av några timmar i skolan iallafall innan jag var tvungen att åka för att smärtan blev för hög.
Så nu sitter jag hos min syster och ska hämta hem dottern. 😊
Peder kommer snart och hämtar oss så att vi sen kan åka hem och äta lite innan det är dags för kvällen.
I morgon ska dottern till dagis igen och jag fortsätter med min skolvecka på CNC utbildningen.
Jag sitter även och väntar in svar ifrån ett jobb om jag får det eller ej.
Isåfall pausar jag min utbildning ifall jag inte jobbar mer än 6månader.
Då har jag iallafall någonting att gå tillbaka till så att jag inte blir helt arbetslös. 😊

Likes

Comments

Idag fyller en av mina två favorit pojkar 29år, Min älskade pojkvän!
Jag och dottern sov där igår natt och spenderade hela dagen ihop med honom och hans familj. 😊
Super trevligt att äntligen ha träffat hans familj.
Dock var det bara hans far som jag inte träffat någon gång men det gick bra det med. ☺️
Vi fikade lite, snackade massor och åt pizza till kvällsmat.
Men vid 9 tiden kände jag att det var dags att åka hem för då började dottern bli lite övertrött.
Nu ligger hon och sover i sin säng medans jag ligger i min säng och väntar på killen.
Han fick en porslinskaktus utav mig och Thea idag. ☺️
Jag hoppas den funkade, jag vet inte riktigt vad man ska köpa efterssom vi bara har varit tillsammans en vecka så har jag inte hört så mycket om vad han önskar sig förutom en sänkningssats till bilen gör typ 11 000kr 😱

Men den fick duga iallafall. 😊
Nu ska jag fortsätta kolla telefonen och försöka hålla mig vaken tills Peder kommer så att han slipper känna sig jobbig som kommer hem till en sovandes flickvän. 😊

Godnatt på er. 😊

Likes

Comments

Jag visste att denna dag skulle komma.. Den dagen alla splittras..
Dagen då jag blir ensam.

Jag har ju gått en CNC utbildning nu sen den 9de Januari 2017. Jag har både skaffat mig vänner, fiender och fuck Faces 😉

Men nu ska vi frigående psykopater splittras..
Ludde får ett nytt jobb och kommer därför redan försvinna på Måndag ifrån utbildningen. Patricia och Bea tar prövning den 7de September och kommer därefter att sluta på svetsutbildningen.
Jag har sökt ett jobb som jag testjobbade 2 dagar på och väntar på beslut därifrån som kommer inom 3 veckor men till dess kämpar jag på med CNC utbildningen.
Det känns så jobbigt för mig att bli ensam kvar, att få vara den som ser alla de andra lämna en efter en och gå vidare med deras liv.

Jag tror absolut att vi kommer ha kontakt efter, men jag tror också att det kommer ändra sig på något sätt och det vill verkligen inte jag. Jag är nöjd med det vi har nu även om jag behöver vakna upp och inse att det inte kommer vara såhär för alltid.

Jag kommer iallafall att sakna dom små idioterna, men jag kommer pusha dom till att finna en bra framtid för dom. Hjälpa dom och stötta dom även om jag bara vill binda fast dom i varsin stol och ha dom nära mig.
Ni betyder allt för mig oavsett vad vi bråkar om eller vad som sker så ska ni veta att ni tre har kommit så nära inpå mig, ni rev ner väggarna jag byggt upp och jag släppte in er.
De tre vännerna och Jerry, frigående och älskade! ❤️

Jag hoppas eran framtid blir bra, jag hoppas att ni en dag får vara lyckliga och känna att ni är påväg till rätt spår in i framtiden!

Jag älskar er. ❤️

Likes

Comments

Vad skönt det är att psykisk ohälsa har blivit så öppet nu för tiden men likförbannat får man ingen hjälp hos någon psykolog.
All ångest och panik tär inom mig sakta men säkert.
Det gör så ont vissa nätter är förjävliga. Men den turen jag har med att ha så fina vänner är att dom är aldrig långt bort.
Dom finns där för mig, dom kommer hem till mig, stöttar mig igenom allt om det bada så är en kram eller ett leende.

De här tre månaderna har sugit ut kraft som om det vore luft i en punkterat däck.
Det gör så ont att inte kunna va den perfekta mamman, vännen, tjejen som alla behöver.
Känns som om jag bara gör dottern besviken när jag ibland inte har orkat leka då jag inte haft ork eller energi att springa runt i lägenheten.
Jag vet att hon älskar mig ändå men jag vill bara kunna va bästa mamman för henne.
Det är hon som får mig att fortsätta leva en dag till.
Det är hon som gör att jag fortfarande ser en framtid även om jag bara i de sekunderna som tårarna svämmar, försvinna för evigt.

Det känns även så jobbigt för om jag nu skulle bli av med lägenheten så har jag ingenstans att ta vägen.
Jag har platser jag kan sova på och äta på men inget ställe jag kan kalla för "mitt hem". Jag börjar dessutom trivas i min lägenhet även om den fortfarande ser ut som skit. 😔

Sakta men säkert börjar den bli ordningfixad och jag kan snart äntligen känna att jag vill komma hem.
Just nu går jag mest och lägger mig när jag kommer hem så länge jag inte har Thea.
Annars ligger jag mest i sängen hela dagarna och degar efter skolan för jag har inte längre lika mycket ork till att va lycklig och hitta på saker.
Jag har vänner som gör min dag till det bättre men när man väll sitter där ensam så kommer demonen fram som river sönder en inifrån. 🙁

Jag vill kunna må bra igen, känna glädjen över att vakna på morgonen och se fram emot dagen.
Jag vill bara känna mig som hemma i min egna kropp!

Likes

Comments

9år sedan min farfar tog sista andetaget.
Jag minns den dagen så väl, 3 dagar tidigare satt jag med Robin, Jonathan och Anders på kullen bakom kyrkan i Tun och tjuvrökte.
Jag skulle ringa hem för att kolla om det var okej att jag sov med killarna hemma hos Robin då det var sommarlov men Veronica svarade att jag förmodligen ville sova hemma den kvällen och bad mig komma hem.
Arg som jag var över att inte få sova borta så ställde jag mig på Anders BMX och vi åkte snabbaste vi kunde hem till mig då jag kände att någonting inte stod rätt till.
När jag hoppat av cykeln ser jag Vocka gå emot dörren och jag möter henne, ansikte mot ansikte i dörröppningen medans jag frågar om han var död, hon nickar medans jag bryter ihop totalt och sedan fortsätter hon på meningen - Förmodligen, pappa har åkt dit och han kommer förmodligen inte överleva natten.

Jag bröt ihop och satte mig ner på verandan, min farfar.. Min älskade farfar som alltid har funnits där för mig skulle ta sina sista andetag eller hade kanske redan gjort det utan att vi visste om det.
Cornelia och mina andra småsyskon var hungriga så dom kom ut och störde mig och Vocka medans hon försökte trösta mig så Vocka fick gå in och fixa kvällsmat medans jag valde att sitta kvar ute på verandan och gråta.
Dennis gick förbi, såg att jag var ledsen och kom fram till mig.
Han kramade om mig, beklagade och sen var han tvungen att fortsätta hemåt.

Dagarna gick och jag kände en stor saknad efter min far, kände mig vilsen och visste inte hur jag skulle överleva de dagarna.
Jag höll mig hemma, höll mig oftast i köket för att inte missa samtalet Vocka skulle få av pappa.

3 dagar efter när vi står i köket och fixar ägg och kvällsmat så plingar det till i vockas telefon och jag får en iskall känsla i kroppen. Jag stod och skalade ägg medans Vocka tar upp telefonen i samma veva som jag säger: Han är död.
Hon kollade på mig och sa att han förmodligen inte var det då pappa hade lovat att ringa. Jag sa att pappa är för ledsen för att ringa så han skickar nog bara ett sms.
Hon öppnade sin telefon och med blicken hon gav medans hon läste samt känslan jag hade inom mig.. De där sekunderna kändes som minuter, timmar, dagar innan jag fick ett litet nickande och ett "Ja han har gått bort" utav Vocka.
Jag skalade klart sista ägget, la fram äggskäraren och skålen på bordet sen gick jag ut på verandan och bröt ihop.
Jag grät så att jag inte kunde andas längre, jag kunde inte få ut ord ur min mun medans vocka hände sig över min kropp i hopp om att kunna trösta mig en aning.

Jag såg i ögonvrån att mina vänner gick förbi och såg ledsna ut, de förstod vad som hänt men de ville inte störa utan vinkade bara och sa hej.

När det var dags att sova den dagen så kunde jag inte. Jag låg och grät på madrassen i hallen på övervåningen. Min lillasyster Cornelia kom och la sig bakom mig, höll om mig och tröstade mig.
Jag hörde pappas bil åka in sent på natten, jag hörde hur dörren smälldes igen och hur dom gick in till sovrummet för att sova.
Dagen efter var det dystert hemma hos oss, jag gick fram till pappa, kramade om honom och satte mig i hans knä.
Pappa ville visa bilder på farfar och jag grät i hans knä.

Det var en tuff tid, begravningen var också jobbig.
Jag grät inte först.
Jag såg ingen mening med det medans alla andra grät redan innan dom klev in i kyrkan.
Men under ceremonin när de började spela Amazing grace på trumpet så bröt jag ihop, det var som om hela magen knöt ihop sig och jag fick jätte ont..
Vi gick upp, la varsin ros, pussade på kistan och fortsatte sedan sörja.

Det var så hemskt att se alla samlade på de sättet, jag ville aldrig att vår första släktträff skulle vara i kyrkan där starten på vår släkt låg i en kista.

Han var så älskad, älskad ifrån första stund och jag är så glad att jag åtminstone fick 14år med honom vid min sida. 14år av kärlek, musik, skratt och kramar.
Thea har fått en gunghäst han gjorde för många många år sedan, säkert innan jag ens kunde prata. Pappa fixade ordning den för att den hade gått sönder på något ställe och färgen hade släppt.
Jag har även farfars gamla kastanjetter hängandes i vitrinskåpet.
Oavsett hur länge sen det är så minns jag honom fortfarande som han var.

Min älskade lilla farfar. ❤️

Likes

Comments

Kör vi på dag 3 med utmaningen. Min favorit årstid och ja jag tror inte jag är ensam om att ha denna favorit årstid.. SOMMAR!!

Sol, äventyr, slippa varma jackor och tjocka kläder. Picknick ute i naturen, promenader, åkturer på nätterna, båtturer, fiske, fester, hälsa på djur i hagarna, äta glass, leka i lekparken med dottern, mata änderna.. Ja det finns oändligt mycket att göra under sommaren och jag älskar det.

Denna sommaren har dock gått lite upp och ner. Jag har flyttat, hamnat i depression, fått tillbaka mina panikattacker och ångest, ekonomiska problem, fått gå igenom en sak jag aldrig ville gå igenom men sen har jag även underbara minnen med denna sommaren tex alla promenader med Ludde på Bondebacka, Glass i hamnen med Rickard och Thea, båttur med Peder och Thea, Uteserveringen, fester, fester med folk jag en gång var vän med, utbildningen går bra, alla sena nätter och långa samtal m.m
Jag har fått tillbaka en person som för mig 2013 var mitt allt, en vän jag verkligen har saknat något så otroligt och som jag nu på bara en kort tid kommit väldigt väldigt nära. 😊

Här kommer lite foton ifrån min sommar hittills och ifrån de bästa minnena jag har efter sommar 2017 som nu är inne på sin sista månad. ☺️

Hoppas att ni har haft lika bra sommar hittills som jag har haft 😘

Likes

Comments

Hoppade över några dagar då jag har haft lite fullt upp men här kommer dag 2 på utmaningen. - 3st favorit saker som finns i min lägenhet.

1: One and only.. My bed 😍 Det måste ju vara allas favorit i hemmet. Det går inte att hata den. 😁

2: Fönsterlamporna. Dom är fina tycker jag. Fick dom av en vän när jag flyttade in hit för att jag behövde lampor.

3: Mitt glasskåp i vardagsrummet och allt som är där i. Där är minnen, foton, saker ifrån olika tillfällen m.m. Kan man bara kolla in dit när man saknar folk och så 😊

Likes

Comments

Motalas stadsfestival för barn var igår. Jag tog med dottern dit för att kunna få bort med lite av hennes energi.
Vi var där runt halv 1 när det öppnade 12.
Vi gick på en gång till hoppborgen så att Thea kunde få hoppa lite men hon bara satt där. I mitten av borgen och tyckte det var kul istället att alla hoppade bredvid henne så att hon guppade fram och tillbaka istället. 😁
Men när hon la sig ivägen för alla så frågade jag henne om vi skulle gå istället och det ville hon.
Hon var inte alls dugg intresserad av att se på konserten utan va mest ute efter rutschkanan och att leka.
Hon åkte kanan några gånger tills jag märkte att det blev lite för mycket folk på den. Då gick vi iväg för att äta istället.
Thea ville ha potatismos så vi gick till Sibylla och åt lunch.

Sen gick vi tillbaka till festivalen för att möta på Dennis en snabbis och ge tillbaka nyckeln. Då ville Thea bli målad i ansiktet så vi stallde oss i kö till ansiktsmålningen och Thea valde senare att bli en tiger.

Molnen blev mörkare och mörkare så när vi skulle gå hemåt så fick det istället bli buss hem om det skulle regna och när vi sedan satt i soffan 5min efter att vi kom hem så spöregnade det. 😣

Thea är nog nöjd oavsett om det inte var så jätte bra för mindre barn. 😊

Likes

Comments

Hej, Valde att starta en ny blogg. Inte för att få massa nya följare eller bli känd utan bara för att jag vill kunna dela med mig av mina erfarenheter och sånt jag går igenom i livet.
Förhoppningsvis kan jag hjälpa andra i samma situation.
Tidigare hete min blogg (Eliiiiin) på Nouw.se men jag ville få en ny start.

Jag tänkte börja denna blogg med en 30 dagars utmaning jag fick av en annan bloggare.

Här kommer alla 30 utmaningar.

Här är listan:


Dag 01- En bild på mig + 5 saker om mig själv


Dag 02 - Tre favoritsaker som finns i mitt hem


Dag 03 - Favoritårstid


Dag 04 - Vad som finns i min väska


Dag 05 - Bild på vad jag senast köpte


Dag 06 - 5 olika bilder från 2015


Dag 07 - 3 artister jag gillar


Dag 08 - Favoritmat


Dag 09 - Mina rädslor


Dag 10 - Gamla bilder på mig


Dag 11 - Visa mitt favoritplagg


Dag 12 - Min sommar


Dag 13 - Favorit tv-serier


Dag 14 - En av mina favoritbilder som jag själv tagit


Dag 15 - Två saker jag längtar efter


Dag 16 - Mina favoritplatser


Dag 17 - Fem bloggar jag läser dagligen


Dag 18 - Vad jag hade på mig i dag


Dag 19 - Min favoritlåt och varför


Dag 20 - Hit vill jag åka innan jag dör


Dag 21 - En film jag kan se hur många gånger som helst utan att tröttna 


Dag 22 - Den bästa dagen på året och varför


Dag 23- Min dag i bilder & text


Dag 24 - om jag vann en miljon, vad skulle jag köpa?


Dag 25 - Någonting jag vill göra just i denna sekund


Dag 26 - Min favoritparfym


Dag 27 - Detta är jag beroende av


Dag 28 - Hur jag firar julafton


Dag 29 - Någon jag vill byta liv med en dag och varför


Dag 30 - Mina barn

Dag 1, utmaning1: En bild på mig själv plus 5st sanningar om mig.

1, Jag är livrädd för att vara själv hemma.
2, Jag är rädd för att simma/bada utomhus i sjön/havet. (förmodligen för att jag höll på att drunkna när jag var liten)
3, Min högsta dröm är att bli snickare.
4, Jag gillar att lösa korsord 🙈
5, Jag har spelat fotboll när jag var liten, jag borde ha fått medalj för flest självmål 😂.

Och hjälvklart bilden på mig själv 😊 NO filter faktiskt. Bara en jävla bra lampa hos min väns mamma 😁

Godnatt 😘

Likes

Comments