Header
View tracker

Strosade på Rodeo Drive igår med min älskade norrkvinna Emilie. Med en varsin islatte i handen så fönstershoppade vi. Har bott i LA i snart ett halvår och kan inte riktigt förstå varför jag inte har varit här tidigare, så fint.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår hängde vi på en rooftop bar i downtown med en otroligt fin utsikt. Skönt mixad musik, drinkar och goda vänner skapade en bra stämning under hela kvällen. Just nu är vi mitt i finals, som innebär plugg plugg och mera plugg. Det tar aldrig slut. Men på onsdag så kommer mina två favoritsvenskar och hälsar på mig! Har längtat efter dem!

Likes

Comments

View tracker

Något utav det roligaste jag vet är att surfa. Lärde mig att surfa på Sri Lanka på ett surfcamp, och har sedan dess varit fast. Hade det inte varit för att jag inte vet vad jag ska göra i höst så hade jag köpt mig en surfbräda att ha här i Cali! Istället hyrde jag och Michelle en varsin bräda och våtdräkt och lekte i vågorna.

Likes

Comments

Middag på Pearl's igår med en fin vän. Hamburgare som smälte i munnen och sååååå goda drinkar. Därefter blev det en kväll på Leonardo Dicaprios klubb med ett helt gäng svenska damer. Bra lördag med andra ord.

Likes

Comments

Inställd class innebär att man tar vara på tiden och drar till "The Butcher's daughter" för lunch. Jag älskar konceptet på det stället. Nyttigt och gott. Mycket vegetariskt och vegant, men även kött. Det finns något för alla. Något jag har blivit kär i här borta är Matcha latte. Den här gröna latten som man ser överallt. Speciell när man först smakar, men den växer. Den känns fräsch jämfört med vanlig kaffe.

Likes

Comments

Under tiden i Vegas så bestämde vi oss att vi inte bara ska prova på nattlivet, utan även se sevärdheterna som Las Vegas är känt för. Det blev allt från Ceasar's palace till Paris Las Vegas, och som sagt, det måste upplevas någon gång. Bilderna ger inte rättvisa, och jag kan heller inte beskriva med ord hur häftigt det var.

Likes

Comments

Landade i Vegas i onsdags. Har haft 4 helt fantastiska dagar med mina roomies. Allt från vädret, hotellet, alla sevärdheter och klubbar har varit helt sjukt. Kan inte beskrivas, det måste bara upplevas!

Likes

Comments

Hade inte alls klagat på att vara tillbaka på paradisön Mauritius nu, istället för att plugga till två prov på onsdag. Jag tröstar mig själv med att vi drar till Las Vegas nästa vecka.

Likes

Comments

Fördelen med att bo i hjärtat av Los Angeles? Du kan göra exakt vad du känner för. Igår kände vi för att sitta på en uteservering i solen och dricka kaffe, mitt i The Grove. Vi var hundvakter också.

Likes

Comments

En sväng på Urth Café för en green tea latte och chilisoppa. Därefter ett glas Chardonnay på rooftop-baren EP&LP. Det går inte att inte älska LA.

Likes

Comments

Instagram@mikaelawilje