Header

Glad alla hjärtans dag mina vänner! Jag firar min dag med plugg och med min älskade pojkvän, såklart! Precis som jag firar varje dag just nu. 😉 Hur firar ni idag?

Likes

Comments

I September 2016 så kom ju min bästa vän Jessica och hälsade på mig i Kalifornien! Jag ville visa henne ALLT, så vi klämde in allt roligt på en vecka, så varje dag var fullspäckad. Vi shoppade(läs: Jessica shoppade, jag är student haha), hängde på stranden, åt en massa god mat, åkte till Malibu, festade, hike-ade, cyklade längs Venice och sist men absolut inte minst, åkte till Universal Studios. Jag är århundradets TÖNT när det gäller Harry Potter och åk-attraktioner, så jag blir som ett barn igen när jag hamnar på sådana ställen. För att göra en lång vecka kort, så hade jag så kul och är så glad att min bästa vän fick smaka lite på det jag gjort i 6 månader. Vi fick uppleva vår första resa tillsammans, OCH jag fick vara först med att presentera henne för USA! Kanske åker vi till New York nästa gång?

Likes

Comments

Åh, är det något land som mitt hjärta dunkar lite extra för(förutom Sverige, såklart!), så är det Schweiz. Jag ÄLSKAR Schweiz och bestämde mig i somras för att jag vill bo där. Jag besökte min pojkvän, som råkar vara schweizare, och han visade mig i princip hela landet. Visst, det tar bara några få timmar att att åka från gräns till gräns, men varenda plats i landet var förtrollande. Jag älskar dessutom att hänga i vacker natur, så som att vandra, paddla eller åka skidor, och då är Schweiz den perfekta platsen att bo på.

Likes

Comments

Hej mina kära som är kvar! Har fått lite skit av mina vänner för att jag inte uppdaterar om livet här, så jag tänkte väl försöka kasta in något inlägg här då och då. Under tiden jag var borta har jag hunnit byta universitet (går numera på University of Oklahoma), åka till min pojkvän i Schweiz, åka till Los Angeles och fira jul på Jamaica. Jag flög mer än jag åkte tåg, vilket är galet, och kanske inte så konstigt då man inte åker tåg i det här landet... Haha!

Likes

Comments

Strosade på Rodeo Drive igår med min älskade norrkvinna Emilie. Med en varsin islatte i handen så fönstershoppade vi. Har bott i LA i snart ett halvår och kan inte riktigt förstå varför jag inte har varit här tidigare, så fint.

Likes

Comments

Igår hängde vi på en rooftop bar i downtown med en otroligt fin utsikt. Skönt mixad musik, drinkar och goda vänner skapade en bra stämning under hela kvällen. Just nu är vi mitt i finals, som innebär plugg plugg och mera plugg. Det tar aldrig slut. Men på onsdag så kommer mina två favoritsvenskar och hälsar på mig! Har längtat efter dem!

Likes

Comments

Något utav det roligaste jag vet är att surfa. Lärde mig att surfa på Sri Lanka på ett surfcamp, och har sedan dess varit fast. Hade det inte varit för att jag inte vet vad jag ska göra i höst så hade jag köpt mig en surfbräda att ha här i Cali! Istället hyrde jag och Michelle en varsin bräda och våtdräkt och lekte i vågorna.

Likes

Comments

Middag på Pearl's igår med en fin vän. Hamburgare som smälte i munnen och sååååå goda drinkar. Därefter blev det en kväll på Leonardo Dicaprios klubb med ett helt gäng svenska damer. Bra lördag med andra ord.

Likes

Comments

Inställd class innebär att man tar vara på tiden och drar till "The Butcher's daughter" för lunch. Jag älskar konceptet på det stället. Nyttigt och gott. Mycket vegetariskt och vegant, men även kött. Det finns något för alla. Något jag har blivit kär i här borta är Matcha latte. Den här gröna latten som man ser överallt. Speciell när man först smakar, men den växer. Den känns fräsch jämfört med vanlig kaffe.

Likes

Comments

Under tiden i Vegas så bestämde vi oss att vi inte bara ska prova på nattlivet, utan även se sevärdheterna som Las Vegas är känt för. Det blev allt från Ceasar's palace till Paris Las Vegas, och som sagt, det måste upplevas någon gång. Bilderna ger inte rättvisa, och jag kan heller inte beskriva med ord hur häftigt det var.

Likes

Comments