Jag är noga med att inte plocka fram adventspynt förrän 1 advent, men julklappar tittar jag på tidigt. Föredrar att köpa när jag hittar något som passar en person istället för att stressa i slutet och köpa bara för att köpa.

Jag satte ihop det här collaget med drömmiga grejer till köket från Royal Design, du hittar deras hemsida HÄR. Eftersom jag nu har två kök att fylla med grejer så är det inte helt otippat att jag själv suktar efter flera av sakerna ovan. Till min och pojkvännens lägenhet inreder vi mycket med Georg Jensens artefakter, så snyggt och stilrent. Till mitt och brorsans sommarhus så letar jag mer färgglad inredning.

Lillkatten stortrivs hemma hos oss. Det räcker att hon hör hennes egna namn för att hon ska börja spinna. Och som vilken kattunge som helst är det full fart på att springa runt runt i vår lägenhet. Tack och lov att det bara är några dagar kvar till vi ska till vår sommarstuga så min äldsta katt kan vara lite barnvakt.

​Eftersom pojkvännen och jag äntligen köpt en lägenhet så kunde vi hämta vår kattunge Pixel. En blå colorpoint Ragdoll, sötaste kattungen i världen.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw