För drygt två veckor sedan gjorde jag min första tatuering på ANT som ligger i gamla stan. Tatuerade in ordet familia på insidan av överarmen och upptäckte att jag hade högre smärttröskel än vad jag trodde. Jag är super nöjd.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev här sist. Finns egentligen ingen bra anledning till varför jag inte skrivit på ett tag. Har väl haft fullt upp med ha kul under helgerna och plugga på vardagarna. Vad har hänt de här senaste veckorna då? Mina helger har bestått utav utgångar. Det har varit speciellt roligt de senaste gångerna då jag har fått tillbaka kontakten med en viss person som jag träffat ute. Annars har jag tatuerat mig, bytt rum och fått en större säng som jag är helt kär i, har väldigt svårt att ta mig upp på mornana. Sen har jag även hamant efter i skolan en del vilket inte förvånar mig, men no worries jag överlever!

Likes

Comments

För några veckor sedan lyckades jag tappa bort mitt Thomas sabo berlock. Har vänt upp och ner på huset utan någon tur. Blir så irriterd på mig själv över att jag inte tar hand om mina saker, tro mig det här är inte första gången sånt här händer. I alla fall så har jag gett upp med letandet efter en månads tid. Åkte in till stan idag efter skolan och köpte ett nytt helt enkelt.

Likes

Comments

​Det var ett tag sedan va hörrni? Jag blev såklart sjuk igen i onsdags, låg bara hemma fram till fredagen. Lyckades iaf bli frisk till helgen vilket var väldigt tur för fyfan vilken helg det har varit. Var dels på min kompis 19 års fest, drack goda drinkar, ägde på beerpong och hade jävligt kul. Mådde som förtjänat på lördagen men allt blev bättre med en terapiprommenad på kvällen med mitt cliquet. Likes

Comments

Tyvärr kommer största delen av min helg bestå utav jobb. Har därför inte planerat in mycket alls. Får ta vara på de små lediga luckorna jag kommer få under dagarna. Hoppas att ni får en lite roligare helg än mig, adios!

Likes

Comments

Ett // Två // Tre // Fyra // Fem // Sex

Helgen närmar sig vilket betyder utgång och jag älskar att klä upp mig då. För det mesta är det klänning jag bär då. Alla de här klänningar ovan kommer från Nelly. Älskar Nelly, de har så snygga klänningar där. Funderar lätt på att klicka hem några utav de här!

Likes

Comments

Nu är det spikat, jag ska till LA!!

Jag vet inte hur länge jag har velat åka till Los Angeles och äntligen är det dax! Under jullovet åker jag först till Santa Barbara och sedan Hollywood. Har varit i Usa förut men bara i New York och den resan var rena drömmen, så jag hoppas att Los Angeles kommer bli minst lika bra. Bäst av allt är att jag äntligen kommer få träffa min syster som jag saknar alldeles för mycket!

Likes

Comments

Den här helgen har alvedon och nässpray varit mina bästavänner. Startade helgen med att bli sjuk såklart, hade det på känn. Så min fredagskväll sov jag bort i min säng. Blev tack och lov bättre på lördagen så den spenderades hos Anja tillsammans med hela gänget.
Igår kände jag hur jag började bli sämre igen men jag och pappa åkte ändå ut till skogås för peruansk mat. Vad gör man inte för peruansk gastronomi, kom hem med största matkoman men fyfan vad gott det var.

Nu har jag precis kommit hem från skolan, ska käka nåt innan jag drar och jobbar. Ska försöka överleva den här skolveckan och hoppas på en friskare kommande helg. 

Likes

Comments