Invigde min första dag som 19 åring idag! Ikväll är det ut och dansa med mitt älskade clique som gäller, kan inte bli bättre. Ha en bra fredagskväll, det ska jag iaf!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Vardag

Likes

Comments

Har haft fullt upp med skolarbete hela veckan, vi snackar verkligen stress period nu. Men men jag överlever. Igår fick jag äntligen min studentmössa, är så nöjd som man kan bli med den. Hade lite smått panik över att den inte skulle se ut som jag hade tänkt mig, tack och lov gjorde den inte det. Nu är det bara klänningen kvar vilket är tusen gånger jobbigare att hitta än vad jag trodde.

Likes

Comments

Kände att det var dags att byta ut min svarta och slitna Michael Kors plånbok. Körde dock på samma märke igen men en ljusre färg den här gången. Älskar verkligen den här färgen!

Likes

Comments

  • Vardag

Likes

Comments

Kan börjar med att berätta att min Usa resa som jag gjorde nyligen var så jävla bra. Här har ni lite throw back bilder från när vi tog oss hela vägen upp till skylten, satans vilken träningsvärk jag fick efteråt haha. Kände att jag inte kunde åka hem utan att ha sett skylten, helt klart värt.

  • Vardag

Likes

Comments

Jobbade hela veckan fram tills igår och idag har dagen bestått av plugg. Har största stress veckan i skolan framför mig och jag är bäst på att sjukta fram saker så mycket som möjligt, inte direkt det bästa kombon. Iallafall så har jag en lektion imorrn, slutar jävligt sent dock. Efter det ska jag hämta upp några paket och åka in till farsta för att handla lite inför min födelsedag, inte långt kvar nu såå taggad!

Likes

Comments

Vet inte hur längesen det var jag slutade skriva här men man blir ju lite sugen på att börja igen! Funderar verkligen på att sätta igång. Hur som helst rullar livet på som vanligt. En blanding av skola, jobb, vänner och utgångar. Inte långt kvar till studenten nu så jag har något att längta efter! Det har ju hänt en del sen sist men jag tänker att jag tar upp allt i andra inlägg.


Likes

Comments

För drygt två veckor sedan gjorde jag min första tatuering på ANT som ligger i gamla stan. Tatuerade in ordet familia på insidan av överarmen och upptäckte att jag hade högre smärttröskel än vad jag trodde. Jag är super nöjd.

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev här sist. Finns egentligen ingen bra anledning till varför jag inte skrivit på ett tag. Har väl haft fullt upp med ha kul under helgerna och plugga på vardagarna. Vad har hänt de här senaste veckorna då? Mina helger har bestått utav utgångar. Det har varit speciellt roligt de senaste gångerna då jag har fått tillbaka kontakten med en viss person som jag träffat ute. Annars har jag tatuerat mig, bytt rum och fått en större säng som jag är helt kär i, har väldigt svårt att ta mig upp på mornana. Sen har jag även hamant efter i skolan en del vilket inte förvånar mig, men no worries jag överlever!

Likes

Comments

För några veckor sedan lyckades jag tappa bort mitt Thomas sabo berlock. Har vänt upp och ner på huset utan någon tur. Blir så irriterd på mig själv över att jag inte tar hand om mina saker, tro mig det här är inte första gången sånt här händer. I alla fall så har jag gett upp med letandet efter en månads tid. Åkte in till stan idag efter skolan och köpte ett nytt helt enkelt.

Likes

Comments