Header
View tracker

tips, vardag

Godmorgon och Godmorgon. Klockan är tio i tolv. Jag somnade sent igår därför jag vaknade nu. Inne på ANDRA veckan utan jobb. Yay...Nay. Det är så tråkigt. Det känns inte som om jag gör något med mitt liv. Genom att bara sitta här, stöka ner och dricka kaffe. Sambon är ju inte hemma heller så jag har pretty much boring.
Vad har jag gjort? Äh... låt mig sen. Jag har sträck kollat serier. Jag har legat på golvet på toaletten för att kunna höra grannens papegoja och vad den säger. Jag har stått i fönstret och varit så där creepy och kollat på när folk gått förbi och bilar kört förbi. Jag fick för mig att möblera om... MEN jag vet en person som inte kommer bli så glad om jag skulle göra det. Jag har svarat på mail, det är så KUL! Jag har städat. Jag har legat i sängen och kollat Instagram.

Ja, ni förstår ju. Att bara gå hemma hela tiden för mig funkar inte riktigt. Jag är en för social människa för det, men idag kommer Rasmus hem. YAAAAY. Han kommer älska mig när han kommer hem.

För jag kommer vara så jobbig.

Har ni några tips? Vad kan man göra när man är uttråkad?


Likes

Comments

vardag

Jag har legat och tänkt länge på hur jag skulle må om jag började träna och ganska tänka lite mer på vad jag stoppar i mig. Att jag kanske vill gå ner något kilo eller bara se mer "fit" ut. Tror det inte bara är jag som tänkt dessa tankarna och vill förändra sitt liv. Jag har mått skit bra i min kropp och hur jag ser ut fram tills jag började tänka på detta. Hur jag egentligen skulle vilja ha smalare lår och en plattare mage. Fått ångest när jag och sambon suttit och vräkt i oss en chips påse en fredag kväll under tiden som mina "hälsosamma" vänner lägger upp på bilder på Instagram när de käkar vindruvor eller som när jag på morgonen ligger och scrollar igenom feedet på Instagram och de kändisar jag följer lägg upp bild efter bild på sin slimmade och otroligt snygga kropp. Det påverkar mig så jäkla mycket. Jag har avföljt flera stycken för att inte bli påverkad men någon vecka senare vill man ändå följa för att "hålla koll" på kändisvärlden.

Jag tänker också väldigt ofta på hur andra människor uppfattar mig och jag har en bild i mitt huvud hur jag vill bli uppfattad och när jag har tagit upp detta med min sambo så har han alltid sagt: Sluta tänka hela tiden på vad du tror andra tycker och tänker och fokusera på det som får dig att må bra.
Det har han väldigt rätt och jag försöker dag ut och dag in att tänka på vad som får mig att må bra. Tänka på saker som gör mig glad. Att inte försöka få kändisar att påverka mig på något sätt. Att accepteras som jag är. Att det är så här jag ser och att ska jag börja träna ska det vara för att jag VILL det inte för hets träna för att gå ner i vikt. För jag tror att man ALDRIG riktigt tycker att man är perfekt. Att man aldrig duger tillräckligt mycket men det är ju bara en själv som kan påverka det man tänker. Det är bara en själv som kan se till att må bra utan att hetsa. Det är jävligt svårt och jag försöker DAGLIGEN att må bra för den jag är. Ibland lyckas jag och ibland lyckas jag sämre.
Jag måste börja bli bekväm i min egen kropp, hur ska jag göra det? Jag vet inte.. jag funderar varje dag. Jag var bekväm i mig själv för några månader sedan. Nu är jag inte det längre och jag vet vad det är som har förändrat det.

Någon mer som känner likadant som mig?

Likes

Comments

vardag

Selfiequeen. Vad jag har gjort idag. Typ grejat i vårt gästrum. Det var det.
Kommer ett mer tydligt inlägg imorgon.

Kram och godnatt!

Likes

Comments

View tracker

tips

Här är mina två "kort-avsnitts-serie." Jag älskar att se korta avsnitt. Det gör att man kan kolla ett extra avsnitt innan man går och lägger sig. Dessa serierna är så grymt roliga och så bra skådespelare.
Dessa är

Dessa två är det längre avsnitt på. På SOA är det ungefär en timme per avsnitt, ibland mindre ibland längre. Det är även motorcykelgängs serie, mycket våld, mycket knark, och mycket mord.
Crazy Heads handlar om två tjejer som förs samman genom att de båda kan se demoner som går runt oss. Nu ska de fly ifrån dom och försöka döda dem.

Likes

Comments

vardag

När Rasmus kom hem idag hade jag köpt ett bukettrosor, gjort ett kuvert med lappar i där det var 10 anledningar till varför jag älskar honom. Han blev jätte glad och älskade det. Vilket får mig att inse att det inte behöver vara något stort. Lagade även hans favorit rätt.

Som är fläskfilé, smaksatt craime fraishe i smaken Carl - Johan svamp och timjan, med pommes och grönsaker.
Så gott och så enkelt!

Likes

Comments

vardag

För fyra årseden blev vi ihop. Jag kommer ihåg det så väl. När vi båda tittade på varandra och frågade: Är vi tillsammans nu? Och det var vi. För fyra år sedan vad jag sexton. Jag gick i nian, du första året på gymnasiet. Jag lyssnade sten hårt på Justin Biebers pipiga röst och längtade till att få sen honom live i Danmark. 2013 var året du höll på med mopeder, du trimma, du greja och du var ute dag som natt med dina mopeder. Vi åkte långt med dina mopeder. Vi tog roadtrips mitt i vintern, satt barbenta på mopeden en het sommar dag (tänk om vi hade ramlat. Vad hade hänt då?). Vi var så små. 2013 var året då jag gick ur nian, då kom du till mig med en bukett rosor, vi käkade jordgubbar och glass. 2013 var året jag och min familj åkte till Turkiet och jag grät hela resan för att jag längtade hem till dig. Det var året jag grät i skype och hade en kärleksförklaring för dig. Du sa mh.. Din syster grät.
2013 var året jag gick nians bal.

Du kom hem till mig mitt i natten på din moped. Du sov hos mig fast du inte fick. Vi gjorde saker vi egentligen inte skulle ha gjort. Den dagen du ringde mig och berättade att du hade tagit ditt körkort var jag så stolt över dig. Du kämpade och la ner all tid du hade på detta körkort (jag var skit arg för att du inte spenderade så mycket tid med mig men det var värt det i slutändan). Vi började hänga mer i stan, du ville lära dig sladda, du skulle styla bilen och du var så glad. Jag med! För du gjorde det som många trodde att du inte skulle klara men jag trodde på dig hela tiden. Vi har varit med om så mycket tillsammans älskling! Både positiva och negativa saker, men det är väl så det är när man lever ihop med en annan människa. Man får ge och ta för att det ska hålla.
Jag får acceptera att du somnar på soffan för att du är trött efter jobbet, du kanske ger tillbaka dagen efter. Jag får acceptera att du sitter på toa en timme och kollar på Ben Mitkus och sedan hoppar in i duschen. Jag får acceptera att du snarkar så jävla högt om nätterna. Jag får acceptera att du inte är så bra på att laga mat, men du är väldigt duktig på att diska. För du får ju acceptera mig, du får ju acceptera att jag bestämmer 80% av maten för att det är jag som lagar den, du får acceptera att jag vill sova nära dig för jag är frusen. Du får acceptera att jag är väldigt långsam, att jag inte tål stress, är dålig på att plocka undan efter mig, jag är ganska dålig på att städa, men jag är väldigt duktig på att tvätta! Det är så det är och jag älskar dig över allt annat. Även om du somnar på soffan och snarkar. För jag älskar dig för just den DU är. Förändras ALDRIG!

Likes

Comments