Header
View tracker

​sport bh hääär​linne häääär, tights hääär

​Tro det eller ej men jag har börjat träna igen och det får mig att vilja köpa nya träningskläder som motivation. Har just nu ett par ganska urtvättade träningsbyxor och absolut inget bra tränings linne eller sport bh. För sport bhn har jag fått av min mamma och den är strl L, vilket gör att mina tuttat fortfarande hoppar runt. Prio ett är egentligen ett par löparskor men det får vänta lite. 

Igår var jag på en joggingtur med min granne Mimmi. Mimmi är stor löpare som är ute och springer ungefär varje dag och kan springa en halv mil utan problem. Hon var så snäll att hängde mig på en 2 km runda. Jag flåsade efter bara några meter, jag kände mig klumpig som en flodhäst men Mimmi pushade mig. Det var flera gånger det kändes som om jag skulle kräkas och ville ge upp men hon pushade mig. Sa flera gånger att jag fick sakta ner men absolut inte gå. Du klarar detta Mikaela, kom igen. ​Det gjorde jag också. Jag tog mig runt. Jag är så stolt över mig själv. 

Jag tog på min träningskläder idag igen och sprang samma runda. Jag och Maggie. Det regnade också men jag tog mig ut och jag tog mig runt. 2,09 km, 16 minuter. Det kanske inte låter så bra för er men för mig som är rökare och inte har tränat kondition på tre år så är jag glad att jag tog mig runt. TVÅ dagar i rad. HEJA mig. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Smoothie-youghurt med crunch och banan!

Likes

Comments

View tracker

Jag glömde ta ett kort tyvärr, både jag och Rasmus var jätte hungriga så vi satte oss och käka direkt, men det jag hade lagat idag var lax toppat med dressing och potatis. 

det du behöver är:

frysta lax filéer, créme fraishe,cayenn peppar, svart peppar, en halv citron, salt, potatis 

Gör så här:

sätt ugnen på 200 grader, lägg filéerna i ugnssäker form, sätt in i ugnen i ca 20 minuter. 

Koka potatisen

under tiden som du väntar så gör du dippen, 

häll i 4 matskedar créme fraishe, salt efter smak, pressa en halv citron i, häll i svart peppar efter smak, samma cayenn peppar. blanda väl. 

när 20 minuter gått lägger du dippen på laxen och ställ i ugnen i ca 10-15 minuter till. 

sedan klart. servera med en sallad till detta. 

Likes

Comments

​Nu är det ungefär bara 1,5 månad kvar tills vi får tillgång till nya lägenheten och längtar så mycket. 

Ovanför är det lite saker som jag önskar mig till köket. Saker som kan vara bra att ha. 

klicka på bilden för att komma till produkten 


(sponsrat inlägg)

Likes

Comments

Den sämsta bilden jag någonsin tagit.
Men vi år gott igår, jag var nöjd, han var nöjd.

Likes

Comments

Du behöver:
Kyckling filé (olika många beroende på hur många ni är)
Soya
Matolja
Frysta wok grönsaker
Salt
Peppar
Cashewnötter
Ägg nudlar
1/2 gul lök

Gör så här:
Skär kycklingen i strimlor
Hacka löken
Stek på högvärme i olja
När kycklingen fått färg häll i grönsakerna + cashewnötter och löken
Häll en 1/2 dl soya över
Låt stekas under lock i fem minuter
Sänk plattan till 1 eller 2
Börja då kola nudlarna

Servering
Häll först på nudlarna
Sedan woken över
Strö lite krossade cashewnötter över.

Klart

Likes

Comments

I fredags gick jag och köpte Dermalex på Apoteket. Jag har hört och sett så mycket gott om dessa krämer.
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har alltid haft problem med acne. Jag har försökt med ungefär allt, men så tänkte jag att ger Dermalex ett försök.

Dermalex har två krämer, en som motverkar acne och en åter fuktande kräm. Den som ska motverka acne kan jag inte säga så mycket om än då tar ett tag innan den ger resultat.
Den åter fuktande krämen är för fet och oren hy. Ska matta ner huden och inte ge en fet känsla.
Jag har alltid vaknat upp med fet hy när jag använt olika krämer men denna gjorde inte det. Första kvällen jag använde den så kändes krämen väldigt fet men på morgonen så hade jag ett natt och fin hy. Jag kände mig fräsch.

Än så länge så rekommenderar jag Dermalex. Det är egentligen en hel serie med rengöring, acne kräm och åter fuktande kräm. Jag är nöjd med resultatet så länge och återkommer om några veckor igen.

(Inget samarbete eller reklam)
Är bara så nöjd och vill dela med mig!

Likes

Comments

Den här, väldigt rörande, fina, varmhjärtade, hemska dokumentär tittade jag på idag när jag käkade middag. 

Den ger en inblick om hur situationen ser ut i Syrien, hur dessa civila människor tar på sig ansvaret för att rädda andra människor när en bombattentat äger rum i Syrien, hur de räddar människor som ligger i rasmassorna. På en vecka dog 130 medlemmar i De vita hjälmarna, samma vecka räddade dessa modiga människor 35 000 människor i massorna. De är utspridda i hela Syrien för att kunna rädda så många människor de kan. De har egna familjer som de älskar i botten av sitt hjärta men ändå så riskerar de sina liv varje dag för att rädda andra. 

Jag grät när de fick upp en några månaders gammal bebis, de gjorde dem också. I 26 timmar kämpade dem med att få upp bebisen i spillrorna. Jag log när jag tittade på denna dokumentär för de är så fina människor, jag grät när en medlems bror dog för att de hade bombat ett sjukhus, jag grät för att jag insåg att det finns så grymt fina människor som gör så mycket för andra människor. 

Jag rekommenderar denna dokumentär, den tog mig med storm, rakt in i hjärtat, Den gav mig hopp. I 40 minuter satt jag fast klistrad, ni kan också ge 40 minuter av eran tid att kolla denna dokumentär som går rakt in i hjärtat.

Likes

Comments