Header

vardag

Har haft en sjukling hemma idag, men en liten promenad i skogen orkade han med Maggie. Så vi traskade ut! Sedan svängde vi förbi affären, köpte frallor och lite gott. Så åt vi det till lunch. Sedan fikade vi vid kanske 15.00 sen stack jag till jobbet. Nu är jag äntligen hemma och ska sussa bredvid min sjukling.

Godnatt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

vardag , musik

Green Day... Green Day.
Nu var det ett tag sedan ni startade ert band. Punk-bandet. Ni startade långt innan jag föddes, men ändå satte ni i gång något i en ung flickas hjärta. Ni släppte nya album vilket gjorde att man fortsatta att lyssna på er.
Jag minns att innan vi byggde om vårt hus hemma, hade jag ett litet tjejrum på övervåningen med lila tapeter tror jag men på mitt snetak så prydde ni och Avril Lavigne med varsin affisch. Som jag senare drog sönder i ilska när jag var arg på mamma och pappa.

Jag tycker även jag var cool när jag köpte en tröja med era ansikten på en lokalmarknad nere i min hemort. Jag vet inte vad jag tänkte för tröjan var egentligen skitful och inte alls cool men då var den tydligen det. Jag gick även runt i några år och tyckte jag var mega cool som lyssnade på rock på min MP3, innan jag fick min första mobiltelefon. Låtar var också nerladdad i MP3 format från Youtube minns jag.
Jag vet också att istället för MP3 så brände pappa skivor till mig, där pappa snyggt med sin handstil skrev med en vattenfast svart penna, Till Mikaela. Greeeeen Day.

2010 var sommaren Green Day kom till Sverige. Ullevi faktiskt. Vi fixade biljetter och sedan bar det av. Jag, mamma, pappa och min vän Caroline. Jag var i extas och jätte glad. Sjöng med glatt i alla låtar. Köpte även där en tröja, den sover jag i idag.

I höstas släppte dem Revolution Radio och åkte på en Turné igen. Jag var skitglad och köpte biljetter väldigt snabbt i September och den 28 januari intog dem Malmö Arena. Han dansar, dem hoppar, dem klär ut sig, sprutar vatten på publiken, tar upp folk på scen som kan spela gitarr, tar upp folk som kan sjunga och inte sjunga. Showar fortfarande. Dem är ju ändå närmare 50 och har barn i min ålder, men det stoppar inte dem. Dem levererade precis lika mycket som dem gjorde 2010.

Bille-Joe Armstrong,
Mike Dirnt
&
Tré Cool

Ni får fem av fem av mig.
Likes

Comments

vardag

Heeej!
Både igår och idag har jag jagat över grannens ankor till henne igen. För de kommer över på besök ibland. Jag har även varit på en arbetsintervju. Som känns bra. Rasmus kom hem igår också. Det var mysigt. Han klängde för mycket inatt dock. DET är något jag tycker är jobbigt, men ändå något jag gör själv. Bara två dagar kvar sen åker jag och min granne Mimmi (före detta granne men kallar henne fortfarande för granne). I alla fall. Vi ska först ner till Varberg och ska vi ner till Malmö på lördag. Sova en natt på hotell och sen ska vi se Green day. Jag är super taggad. Började lyssna på dem när jag var ungefär 12. Så det ska bli super mysigt, såg dem live på Ullevi 2010 och det var så bra. Hoppas det är lika bra denna gången!

Det kommer bli GRYMT!

Likes

Comments

tips, vardag

Godmorgon och Godmorgon. Klockan är tio i tolv. Jag somnade sent igår därför jag vaknade nu. Inne på ANDRA veckan utan jobb. Yay...Nay. Det är så tråkigt. Det känns inte som om jag gör något med mitt liv. Genom att bara sitta här, stöka ner och dricka kaffe. Sambon är ju inte hemma heller så jag har pretty much boring.
Vad har jag gjort? Äh... låt mig sen. Jag har sträck kollat serier. Jag har legat på golvet på toaletten för att kunna höra grannens papegoja och vad den säger. Jag har stått i fönstret och varit så där creepy och kollat på när folk gått förbi och bilar kört förbi. Jag fick för mig att möblera om... MEN jag vet en person som inte kommer bli så glad om jag skulle göra det. Jag har svarat på mail, det är så KUL! Jag har städat. Jag har legat i sängen och kollat Instagram.

Ja, ni förstår ju. Att bara gå hemma hela tiden för mig funkar inte riktigt. Jag är en för social människa för det, men idag kommer Rasmus hem. YAAAAY. Han kommer älska mig när han kommer hem.

För jag kommer vara så jobbig.

Har ni några tips? Vad kan man göra när man är uttråkad?


Likes

Comments

vardag

Jag har legat och tänkt länge på hur jag skulle må om jag började träna och ganska tänka lite mer på vad jag stoppar i mig. Att jag kanske vill gå ner något kilo eller bara se mer "fit" ut. Tror det inte bara är jag som tänkt dessa tankarna och vill förändra sitt liv. Jag har mått skit bra i min kropp och hur jag ser ut fram tills jag började tänka på detta. Hur jag egentligen skulle vilja ha smalare lår och en plattare mage. Fått ångest när jag och sambon suttit och vräkt i oss en chips påse en fredag kväll under tiden som mina "hälsosamma" vänner lägger upp på bilder på Instagram när de käkar vindruvor eller som när jag på morgonen ligger och scrollar igenom feedet på Instagram och de kändisar jag följer lägg upp bild efter bild på sin slimmade och otroligt snygga kropp. Det påverkar mig så jäkla mycket. Jag har avföljt flera stycken för att inte bli påverkad men någon vecka senare vill man ändå följa för att "hålla koll" på kändisvärlden.

Jag tänker också väldigt ofta på hur andra människor uppfattar mig och jag har en bild i mitt huvud hur jag vill bli uppfattad och när jag har tagit upp detta med min sambo så har han alltid sagt: Sluta tänka hela tiden på vad du tror andra tycker och tänker och fokusera på det som får dig att må bra.
Det har han väldigt rätt och jag försöker dag ut och dag in att tänka på vad som får mig att må bra. Tänka på saker som gör mig glad. Att inte försöka få kändisar att påverka mig på något sätt. Att accepteras som jag är. Att det är så här jag ser och att ska jag börja träna ska det vara för att jag VILL det inte för hets träna för att gå ner i vikt. För jag tror att man ALDRIG riktigt tycker att man är perfekt. Att man aldrig duger tillräckligt mycket men det är ju bara en själv som kan påverka det man tänker. Det är bara en själv som kan se till att må bra utan att hetsa. Det är jävligt svårt och jag försöker DAGLIGEN att må bra för den jag är. Ibland lyckas jag och ibland lyckas jag sämre.
Jag måste börja bli bekväm i min egen kropp, hur ska jag göra det? Jag vet inte.. jag funderar varje dag. Jag var bekväm i mig själv för några månader sedan. Nu är jag inte det längre och jag vet vad det är som har förändrat det.

Någon mer som känner likadant som mig?

Likes

Comments

vardag

Selfiequeen. Vad jag har gjort idag. Typ grejat i vårt gästrum. Det var det.
Kommer ett mer tydligt inlägg imorgon.

Kram och godnatt!

Likes

Comments