Sitter och väntar på bussen som ska ta oss till flygplatsen, känns som jag varit borta länge men det har bara gått en vecka sen jag åkte. Var verkligen välbehövligt byta miljö, även om jag sov dåligt och inte riktigt kunde slappna av så var det helt okej.

Fantastiskt väder och fint som satan här nere så rekommenderar verkligen åka till Kreta och även den rosa stranden😍🙌👙☀️🍧

Är väl i Norge runt 4, skönt att inte komma hem försent heller! Blir liten bild bomb nedanför också 🙌😘

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 103 readers

Likes

Comments

Inatt var det hemskt, drömde hela natten om mamma. Att jag fick en chans att spola tillbaka tiden, och ändra allt. Jag fick henne till sjukhuset en vecka innan så dom kunde kolla blodtrycket och om något var fel. Hela veckan förberedd vi och gjorde allt vi kunde. Jag sov vid henne sida hela tiden. Skydda henne, kommer inte ihåg så mycket längre men det var riktigt Creepy för kändes så verkligt, när sista dagen var påväg ville jag inte veta om hon skulle leva eller inte så försökte vakna på något vis för skulle bli hemskt ovs, för om hon levde skulle jag vakna och tro det.

Ofta det händer, upplever känslan om och om igen. Ibland tänker jag att jag ska sms eller ringa, men kommer fort på mig själv att hon är borta... Mardrömmar nästan varje natt men aldrig samma men samma tråd.

Har någon slags panik känsla i bröstkorgen hela tiden och det gör så jag blir väldigt trött om dagarna, som att någon håller en hårt i hjärtat och man kan inte riktigt andas, har fått stress utslag över hela kroppen, haft i tre veckor, jobbigt som satan.. Tar lugnade men glömde ta med dom.. Inget beroende framkallande bara att det ska lugna kroppen och slappna av!

Kunde inte fått en bättre mamma, hon var riktigt super women. körde på sin egna bana jämnt!

Saknar mami så mycket😢💕💕💕💕💕

  • 169 readers

Likes

Comments

Liten bild bomb från Grekland✈️☀️🏊🍹👙

  • 135 readers

Likes

Comments

Klockan 10 imorse så var jag på salong, äntligen tog jag tag i det eller hade tur mot dom hade en avbokning igår. Så var super härligt att lyxa till det en fredag🙌 klippte en bit också så var skönt få fräscht och tjockt💇💆👸 salong finns i Arvika för ni som inte vet!😘
Kommer ett inlägg om produkterna senare eller imorgon!


Sen klockan 19.00 så var jag och Sara på bio, Gud vilken härlig film, inte skrattat så mycket på länge! Rekommenderar verkligen Jones filmen🙌🎥

  • 189 readers

Likes

Comments

Dom populära solglasögon har äntligen kommit, tänkt att beställa dom så länge men inte blivit av.. Perfekt till resan, åker 22 på torsdag nästa veckan. Ska bli så skönt få komma ifrån allt och njuta lite.

Det var egentligen mamma och pappa som skulle iväg... Mamma hade sett fram emot få åka iväg mot hon var sliten och mår som bäst utomlands, hon älskade verkligen åka runt i världen på olika platser. Ska njuta för hennes skull och min skull... Men det gör ont att hon inte hann iväg..

  • 193 readers

Likes

Comments

Makeup

Bryn är verkligen pricken över i, ett par snygga bryn och tex läppar så kan man gå nästan osminkad. Jag är riktigt geek på bryn plus så har jag bara halva bryn så är ännu viktigare ha bra produkter, använder mest av anastasia oftas, varierar. Men dip brow är ett måste, sitter bra och täcker, speciellt om man inte skulle ha bryn överhuvudtaget så är den extra bra 🙌🙌💁

😘

Likes

Comments

Följ mig på Instagram, för mer bilder och inspiration! Är en riktigt Instagram geek🙈

📱Mikaelaasundstrom

  • 205 readers

Likes

Comments

Köpte denna underbara klänningen för ett tag sen, shoppat mycket på nätet nu.. Hittar någon slags tröst i detta, mitt uppe i all smet...

Beställde klänningen från dmretro, + snabb frakt!😘

  • 291 readers

Likes

Comments

Exakt en månad sen så gick min mamma bort, därför har jag inte haft tid att uppdaterat.. Vissa dagar går bättre och andra sämre, ibland känns det som man haft en illusion av att man haft en mamma för man förstår inte hur en person kan vara borta helt plötsligt.. Vissa nätter vaknar jag med att tappa luften nästan, paniken sprider sig i hela kroppen, som man simmar upp men man kommer aldrig upp till ytan så känns det.

Vissa vet inte hur hon dog, lika bra att prata om det här så slipper folk undra. Söndag morgon så ringde jag mamma och fråga om vi kunde åka till mormorsglas cafe i Sunne, hon hade pratat på det innan också att hon ville gärna dit, så vi bestämde 09.00 på måndag morgon så skulle pappa, mamma, Carola hämta mig.
Morgonen därpå ringer jag mamma och sms, för chefen ringde och mådde inte så bra, så skrev att jag tvungen jobba så ni får åka utan mig. Inget svar, tyckte det var konstigt men tänkte att hon var i duschen. Klockan 08.00 knackar det på dörren och jag tänker dom kanske åkte in tidigare. Pappa öppnar dörren och utan att han säger något så Visste jag direkt, konstigt att man kan veta sånt bara..

Mamma var inte sjuk, lite problem med hjärtat och sånt men inte illa. Pappa hade vaknat tidigt på morgonen och hört henne snarka högt och konstigt och sen tvär dog det. Han försökte få liv ur henne men det gick inte därför känns det så orättvist för hon var inte sjuk eller något, hon bara togs ifrån och läkaren har inte ens ringt upp efter en månad det är ju förjävligt, för vi vet fortfarande inte varför hon dog och det plågar mig.

Och finare begravning kunde du inte få, massa lila buketter från vänner och fullsatt i kyrkan av kära vänner, släkt, grannar, m.m.. Precis som du gilla!

Som jag skrev i ett Facebook inlägg, precis som man var liten i en matbutik och försvinner från mamma, man hittar henne inte var man än går i matbutiken, den känslan och gråten som kommer.. Hon var min bästa vän och vi hade ett speciellt band, jag sa mer saker till mamma som man inte alltid ska kanske säga till sin mamma... Saknar dig mamma!💕

  • 743 readers

Likes

Comments

Makeup

Vill man få perfekta basen som alla kända makeup artister och kända youtubers så ska man droppa lite olja på din svamp och dutta in foundation på så sett får du ett flawless resultat plus man får inga torra partier i ansiktet eller glansigt, känner att jag knappt behöver bättre på under dagarna, som är toppen🙌 och ja brukar bli väldigt torr mellan ögonen brynen men det blev ja inte nu med oljan och man känner sig inte oljig alls😱👍

Man ser många bilder på instagram som har flawless utseende, då gör dom detta knepet!😍

Likes

Comments