Inspiration , Livsstil, Personligt

God morgon alla fina läsare! Måndag idag och det är ännu en ny vecka kommen. Hoppas att eran dag kommer vara så bra och att allt kommer gå precis som ni planerat den!

Det har varit så mycket nu och jag vet snart inte hur jag ska hantera de tankar som går runt och runt i huvudet. stress, press och dåligt utförande kan knacka nån gång på hjärnbarken på en...och det är så störande. Hela min jobbdag var så konstig igår och jag ville nästan bara gå hem. Visst man kan inte göra alla nöjda. Planen är att ta det lite lugnt nu på förmiddagen och vänta ut tills man ska cykla eller promenera till jobbet för ett kvällspass. Börjar idag klockan 14.

På senaste tiden har jag funderat jätte mycket på att möjligtvis studera marknadsföring inom näthandel och webbdesign. Jag gillar det jättemycket att sitta vid datorn och göra designer på några program och sedan vill jag marknadsföra via nätet. Den vägen är väldigt lockande. speciellt att kunna arbeta på ett annat sätt som jag kan hantera och tycker om! Kanske inom ett par år se mig att öppna egen nätshop till att sedan etablera sig till en fysisk butik? Det hade vart så fräckt.

Likes

Comments

Inspiration , Livsstil

Jag har hamnat ikväll i semesterns spår...Jag sitter och tittar på lite inspirationsbilder på google...och det får mig att vilja ta det bästa flyg och bara flyga iväg till något paradis i världen, ligga där på stranden och känna den kittla mina tår och det varma vattnet mot huden och den där goda blue lagoon drinken i handen. är det nån mer som börjar längta ännu mer till värmen och på vår dagarna man bara kunde sitta på en uteservering flera timmar med gott sällskap?

Likes

Comments

Photografs

Köpte inte dessa för mer än nån enstaka dagar sedan och jag har redan provat dem och jag älskar dem! Ni får bara denna lilla sneak peak för jag hoppas jag kan hinna fota med dessa på imorgon för er!

Likes

Comments

Nya inlägg

  • Hur ska jag hinna med...

    " Vissa dagar känns det som att klockan springer ifrån mig varje gång. jag går upp super tidigt för …"

  • Kimono Classy

    " Inlägget innehåller affiliatelänkar 1. Kimono HÄR 2. Topp HÄR 3. Byxor HÄR 4. Väska HÄR 5. Skor HÄ…"

  • God Moooorgon!

    " Coffee in the mornings Godmorgon på er alla läsare! Idag är det inte vilken dag som helst i veckan…"