Nu går dagen verkligen undan, hinner knappt med. Nyligen kom jag hem med mamma efter en härlig promenad i området och vi undkom regnet men värmen slog emot ett tag, det blev svettigt efter varje steg vi tog uppför en backe tills en svalkande vind kom tillbaka och kylde ner en igen. Men det var skönt iallafall att solen ens dök fram idag trots att det sades att det skulle regna hela dagen, bara det lilla gjorde mig dag. Vi är nog egentligen lite bortskämda när solen skiner hela dagen som det gjort nu de senaste tre dagarna, framförallt här i Kungsbacka, att man bara vill vara ute och när plötsligt regn och rusk dyker upp blir man direkt neråt och lite trött. jag hade framförallt ingen lust att stiga upp ens imorse när regnet föll från himlen.

Till kvällen ska jag nog ta det lugnt, sitta framför tv:n och se någon film eller om jag ska sätta mig här framför datorn och leta lite inspiration. tycker det är väldigt avkopplande att sitta och bläddra igenom massa inspo-sidor såsom Pinterest till bloggar, men för länge kan nästan göra en för trött. Vilka sidor brukar ni använda för att hitta er inspiration?

Likes

Comments

This post contains adlinks from AdviralHannalicious X NA-KD,

Hannalicious! är inte hon den finaste och snyggaste människan på jorden eller!? Har ni checkat in hennes kollektion för NA-KD? Jag blir helt salig när jag tittar på allt fint och vill beställa typ allt som finns. Jag älskar framförallt hennes silk kimono dress som är helt stunning!

Likes

Comments

Goood morgon allihopa! Har ni kunnat sova ut någonting idag?

jag klev upp från sängen 9.20 och jag känner mig på ett riktigt gott humör trots att jag nästan inte fått sova ut så mycket. Jag har så många onödiga tankar på saker som sker i min vardag, och det lägger sig och gror. Snart kan jag verkligen känna semester närma sig och då kan jag verkligen strunta i allt och bara ha det väldigt härligt i värmen!

jag har även de senaste dagarna legat och pressat kroppen ute i sommarvärmen, bara legat och solat. men jag känner mig nästan lite dum för varenda år som jag solar. Jag liknar nästan ett kinderägg som går i mörkbrun till brun. jag är väldigt brun framtill av kroppen medan min rygg och mina lår går i en brun nyans. haha. men eftersom jag gärna sitter och pratar en massa när jag solar så är det mest framsidan som exponeras och jag kan sola ryggen nån enstaka timma, sen sitter jag likaväl upp igen och babblar på och får ytterligare sol framtill. resultat= Kinderägg.

Idag sker det inget direkt planerat, utan det är helt enkelt mors dag och då ska jag bara vara hemma och ta det lugnt och fira min fina mamma. möjligtvis är planen att förbereda mig lite inför imorgon, snacka lön och ge intyg bla. inte det roligaste men det blir nog säkert bra.


Likes

Comments

Heej bloggen! Nu har det gått för lång tid emellan igen som jag sade att det inte skulle gå. Jag vet att tiden eller orken inte alltid bjuder till med att blogga.

Idag är det en grymt underbar dag, sitter på espresso house och ätit precis en super god bagel. Hade ett ärende till Medlearn där jag idag har hämtat ut min fina brosch och intyg. Jag är undersköterska o gjorde utbildningen på 12 månader, känns grymt häftigt! Ska nog gå och kolla in bland butikerna sedan för att se vad som finns i h nåt jag skulle vilja ha på resan. Ja ni hörde rätt... Jag ska resa bort och njuta av varmt väder o ha en fantastisk semester!

Mot kvällen blir det bara avkoppling som gäller då jag ska arbeta på dagen imorgon och sedan några timmar vara på en avdelning som heter Linden, så grymt kul att variera sig lite!
Ska vidare nu så bloggar jag mer senare! Kramar //Mikaela.

Likes

Comments

Heeej bloggen! nu var det sådär länge sedan jag uppdaterade er igen vad som händer i mitt karusell-land, haha. Men jag har haft en fantastisk helg med mycket fina soliga dagar då man för en gångs skull kan njuta. Jag pluggade en massa för att kickstarta mig igen för att peppa den sista kursen, går ändå rätt segt, känns som att man aldrig får gå av rullbandet på ett köpcentrum nästan.

Jag har mest jobbat, framförallt på måndagen och idag och jag hade så roligt på jobbet! vi har varit ute och promenerat runt och njutit av solljus och värmen, fikat, skämt ut mig inför vår sjuksköterska då en kollega hade min grymmaste låt på radion på under fikapausen....snacka om att känna mig dum men ändå på sådant gött humör så man kunde tåla att bjuda på sig själv lite. Tänk om man kunde ha sådana dagar på arbetet varje dag då hade jag känt mig lycklig.

Jag slutade vid 15 tiden och tog mig en cykeltur hemåt med det bästa humöret även om jag svetten rann i ryggen då solen var bakom mig, men jag var ju lycklig så det gjorde mig inget. precis när jag kom hem blev jag lite irriterad, för just vid den stunden så plingade de till i mobilen och sade att mitt objektiv till kameran hade kommit till kiosken som ligger mittemot mitt jobb...suck. Varför kunde det inte kommit lite tidigare, då hade jag haft det nu och jag kunde tagit lite nya kort!

Men det finns en morgondag till att ta mig en promenad dit och hämta det och möjligtvis fotografera lite :)

Likes

Comments

Goodmorning everyone! ååh det är äntligen onsdag och det innebär lilllördag! haha kanske ingen speciell dag att jubla över men det är ju ändå mitten av veckan kära vänner och snart är det helg igen!

Gjorde mig iordning relativt i tid imorse, inte den piggaste människan. Hade ställt min klocka på 8.10 och fråga mig inte varför för det kan jag knappt besvara själv. Jag låg ändå kvar till halv nio, så där kan jag inte vara motvillig för att lämna sängen. har än så länge suttit framför min bok vård och omsorg vid demenssjukdomar (varför ska böckerna ha så lång titel?) kommit en bra bit i uppgiften men det lär jag knappt hinna med att skicka in först imon... Idag ska jag nämligen jobba ett kvällspass 14-21, jag kommer ju inte gå på mitt nya schema först den 8/5, så jag har fortfarande några göttiga pass så man får lite cash i boken :P

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Personligt

Denna tisdag har verkligen rullat på väldigt bra idag, första uppgiften snart klar för att lämnas in, hunnit med att fotografera lite, 2 veckors rökfri, gått upp i vikt, tränat squats, sökt tre nya jobb... Relax time!

Mina tankar går runt som en tvättmaskin som bara går och går i ändo. Nu ska jag inte över tänka alltihop. Jag har en himlans förmåga att göra det. Jag pushar på mig så hårt att jag vill göra klart saker då jag har andra bakom min rygg som också pushar på...jag är snart vid stupet om jag inte får ta det lugnt. Jag har tankarna att jag vill så mycket på jobbet och utvecklas, jag har roligt på mitt jobb men ändå syns det inte att jag gör en bra jobb....jag har ett schema som visar att dem vill ha mig där men på korta stunder....dem kräver att jag ska göra lika mycket omvårdnadsuppgifter som en person som jobbar 100% fast jag ska göra det på 70% och jag kommer ofta sluta 13 på dagarna? och ändå gnälls det på en "vad är det som gör att du inte hinner?" nog om dessa tankar....nu vill jag ta mig ett stort kvällsmål och sedan koppla av framför min tv och skrolla igenom facebook i oändlighet.

Likes

Comments

Postad i: Inspiration , Livsstil, Personligt

Vad är det ens jag är på gång att skriva? men jag vet att det finns en tanke bakom det jag skriver.

Under tiden jag väntar tills batteriet till kameran laddar klart någon gång, så fick jag nyss en tanke att det finns så mycket jag vill hinna med att göra, men ändå är det som att jag inte orkar med det. När jag på mina fem fingrar går igenom vad jag gör i årets anda, så gör jag inte mycket...

1. pluggar usk 50%

2. jobbar inom vården 70%

3. lever livet på 25%

4. är hemma större delen på vardagarna

5. pluggar och jobbar osv osv.

jag är nästan lite trött vad andra säger åt en vad man vill och kritiserar ens drömmar eller motivation till att utvecklas ytterligare inom ens karriär..inte så länge sedan ville jag gå att möjligtvis läsa marknadsföring och webbdesign...men då sa någon det att " jag tror inte du skulle passa som det" "finns det ens jobb ute i marknaden i en inriktningen" alltså, vad ger en människa för rättighet att kritisera ens drömmar eller viljan att utvecklas....inte skulle jag väl vilja stanna på samma jobb i 35 år och sedan ångra att jag inte tog det beslutet?

men efter mina studier blir det nog att försöka lunga ner mig lite och fokusera på att få en lägenhet och jobba ett tag så man kan spara undan lite besparingar. drömmar är väl till för att uppfyllas? varför skulle man annars inte sätta upp mål och sen bocka av varje uppfyllt mål sen är man steget närmare sin dröm!

Likes

Comments

Postad i: Inspiration , Livsstil, Personligt

Heej babes! Jag har saknat er, alltså seriöst? Jag har verkligen saknat skriva av mig här på bloggen och möjligtvis se att ni faktiskt besöker min blogg såsom jag läser era! Hur är det med er denna tisdag?

haha Idag är det löning och det märks på kontot och min craving för shopping är stort just nu! Min kurs är nu äntligen igång och jag har bönat och bett på mina lärare att öppna kursen och få ett slutbetyg i förra...men tydligen kan dem bara göra 1 sak i taget. Dem öppnar sista kursen...men dem kan inte sätta ett slutbetyg. Tröttsamt.

Idag är jag ledig från jobbet men inte från studierna nu då, som kommer ta hela min dag om jag ens vill komma nån vart. nu börjar min förkylning avta efter helgens nysningar och svinn på näsdukar och börjar gå mot friskare steg. Igår hade jag värsta positiva motivationen till att röra på kroppen, alltså typ dansa eller träna...men sedan förstörde syrran motivationen när hon helt från ingenstans slänger ut orden "har du värsta komplexet eller".. då har jag definitivt ingen motivation till att göra något...så jag fortsatte själv på rummet istället.

Senare idag om jag hinner med, tänkte jag fotografera lite, bara för att man kan!

"I got a thing for braids now!"

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Personligt, Photografs

Hejsan bloggen! hur har ni haft det denna början av veckan? Hoppas det är fint med alla er!

Min början på veckan har varit relativt positiv,även om jag vill sätta klorna i någon hals nån gång då kroppen skriker efter nikotin. Jag har nu varit rökfri i fem dagar och det börjar gå mot rätt håll! Jag har inte kunnat bloggat så mycket då helgen har varit packad med annat och försökt återhämta mig då jag har sovit dåligt och känna att jag kan få ha lite tråkigt. Mina studier är lite i uppehåll i väntan på att sista kursen öppnas, trodde idag först, men jag får vänta ytterligare tills lärarna rättar en uppgift och sedan öppnar den. Jag har redan tjatat så mycket på dem nu, dem börjar väl redan tröttna på mitt tjat haha..Det handlar ju om min sista kurs i min utbildning som USK...så de kanske borde förstå mig lite?

Jag har idag jobbat ett dagpass 7-14 och det har fungerat så bra och haft en sådan rolig dag med mina kollegor...trots att jag märker hur dålig jag är på att hantera ironiska skämt nu de senaste dagarna...Framförallt när jag inte fått i mig något att äta. Kan ni fatta? sen jag fimpade rökningen så är jag konstant i skafferierna och letar mat och jag vill inte att mitt dåliga humör ska gå ut över alla andra..? hur kan man hantera det på rätt sätt?

Hela eftermiddagen är jag ledig samt även ikväll. Det ska bli så skönt att känna att man kan ha tråkigt och mögla ner sig i soffan och bara ligga där! haha. Samtidigt har jag dessa tankar att jag borde städa lite också, för imorgon hinner jag inte med det då jag ska jobba imorgon kväll mellan 14-21...knasigt schema jag har..helt osammanhängande och tröttsamt...jobba mycket en vecka och sedan jobba knappt något...urlöjligt!

Jag återkommer snart till bloggen- men ni får ha en riktigt bra tisdag på er! kram!

Likes

Comments

Postad i: Looks & kläder, Mode & Trender, New in/nyheter

Contains affiliate links

Lite nytt som jag har beställt från Gina Tricot i torsdags och jag hoppas att det är redo att hämtas ut snart! Det jobbiga med att beställa från nätet (när plaggen ej ännu finns i butik) så får man ingen chans att prova allt så det sitter bra. Jag vill nu bara få hem allt så man kan prova allt, jag vill helst slippa skicka något tillbaka....Jag är väldigt nyfiken på den svarta klänningen med de lite asiatiska temat med dem vackra blommorna! Ser väldigt fin ut!

Likes

Comments

Postad i: Livsstil, Personligt

Heej allesammans! Hur är det med er denna torsdag? Har den varit bra än så länge? Med mig är det bara bra, sitter här fortfarande vid datorn och studerar framför en uppgift. Snart är den klar för inlämning och det känns super!

Jag började min morgon med att gå upp klockan 9.45 och hoppade direkt in i duschen. Tvättade håret och smörjde in kroppen med body butter och satte mig sedan i den mjuka soffan med kaffet i handen. (självklart satt jag i soffan med kläder på mig) Åt en helt vanlig macka med skinka och glodde på tvn med inget vettigt på. Typiska matprogram som går på tvn såpass tidigt/sent på morgonen.

Jag börjar inte mitt kvällspass förrän klockan fyra idag och det är så härligt att börja så sent. Jag har ändå gott om tid att fixa uppgiften och ha en lugn stund för mig själv. Nyligen satt jag med min söta katt i famnen och gosade och kramades. ikväll slutar jag då 21.00 och det är inte så kul alls, för sedan på fredag börjar jag 7 och jag jag hatar att gå upp tidigt på morgonen. Ändå ser jag grymt fram emot att träffa mina kollegor och ha en härlig utekväll tillsammans på stan och ha det riktigt gott!

Måste fortsätta med uppgiften en stund till nu, hörs senare! Ha det bra med er! Kram

Likes

Comments


C

E

T

A

P

H

I

L

Nu ska jag våga mig på att pröva en ny skönhetsrutin! Jag har hört så mycket bra om denna produkt och läst om att många "kändisar" använder Cetaphil. Detta ska bli intressant att prova på och se om jag kan känna någon skillnad. För jag har provat på så många olika hudvårdsprodukter, men aldrig varit riktigt nöjd. Dem funkar bra till nån enstaka vecka eller två innan jag blir besviken på dem. provat från Nivea, Apoliva, Aco, Body shop, garnier m.m

Vad sägs om produkten egentligen då?

"Cetaphil är Sveriges mest sålda hudvårdsprodukter och har länge rekommenderats av dermatologer i hela världen och säljs på alla apotek i Sverige! Cetaphil är en hudvårdsserie för torr, kliande hud och känslig hud. I serien finns milt rengörande och mjukgörande produkter för både kroppen och ansiktet. Produkterna har en väl dokumenterad effekt och hjälper till att stärka hudens eget försvar. Cetaphils produkter har kallats "Hollywoodstjärnornas bästa skönhetshemlighet" då några av världens mest kända ansikten har Cetaphil högt på listan över bästa hudvårds- och skönhetstips. Rekommenderas även av hudläkare."

jag har beställt denna gentle skin cleanser:

"Cetaphil Gentle Skin Cleanser är en ansiktsrengöring med en mild, icke-irriterande formula. Cetaphil lugnar huden samtidigt som den rengör, och gör huden mjuk och smidig. Cetaphil rengör huden effektivt och tar bort makeup utan att skada hudens skyddande barriär. Rengöringen innehåller återfuktande ämnen som vårdar huden utan att täppa till porerna. "

Cetaphil kan köpas på alla apotek och framförallt beställde jag min på Apotea.se . och för ett grymt pris! Det finns även många fler produkter med dess egna hudvårdsområden, händer, ansiktet, kroppen bl.a! HUR bra låter inte det? Har några av er använt dessa och vad tyckte ni isåfall?

Likes

Comments

Som de flesta av er är Elsa Hosk nutidens mest eftertraktade 29 åring, Dior-musa, supermodellen för Victoria Secret göra en kollektion ihop med BIKBOK!! hur spännande är inte det här! Hon har redan en gång tidigare 2005 som hon stod som modell ihop med BIKBOK och det är så kul att veta att hon ännu en gång ska designa en kollektion ihop med företaget och är hon inte den snyggaste av alla världar?ELSA HOSK

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nu har jag gått och funderat hela dagen och det är nästan löjligt. Haha. Har ingen som helst aning vad jag ska välja fram för kläder tills på fredag, (och jag går och oroar mig för det nu..och vi ska på AW på fredag) är det löjligt av mig att gå och fundera ut några dagar innan vad man ska ha på sig? Jag får väl antagligen efter jobbet imorgon åka in till stan och se om jag kan hitta något. jag tror ännu att det kan bli för kallt att ha klänning på sig den dagen när vi ska träffas i stan. jag vill verken frysa ihjäl eller svettas...finns inget värre än det.

Jag vill ändå ha något festligt men inte too much och inte för lite, haha. jag har tittat runt lite grann och det var några plagg jag har fastnat för...vilka skulle ni tycka vore bra och festligt på en AW?

Likes

Comments

Photograf: Emiliasund, Editor: Jag själv

Nu har jag undrat ett tag här om vad ni skulle vilja se mer utav på min blogg..vilket tycker ni om att läsa när ni går in på olika bloggar? är det vardagliga inlägg eller är det blandat? skriv gärna i kommentarsfältet! Det är ni bloggare och läsare som kan stötta varandra till att göra inspirerande inlägg!

Photograf: Emiliasund, editor: jag själv

Likes

Comments

God förmiddag på er allihopa! Just nu bredvid mig har jag en enveten katt som vill prata med mig, som nu i denna skrivande stund sitter på skrivbordet. hur är det med er denna tisdag?

Hade precis tänkt planera in att fotografera skorna, men eftersom min kamera valde att dö och ville hellre matas får jag komma på någonting annat. Nu får det bli lite kattgosande för mig då hon nu stryker sig mot mitt ansikte. Full av päls så det bara kittlas överallt. haha. Vi sitter även om lyssnar på musik tillsammans och jag nästan sjunger för henne och hon bara tittar på mig, undrar vad hon tänker på...hon tycker säkert att jag sjunger så dåligt.

idag är det bara studier som planeras, (herregud vad svårt det är att skriva när hon ligger på mina händer) jag har ändå bara fyra st inlämningar som ska göras klart. och hoppas jag hinner klart med dem innan sista mars...kan hålla tummarna iallafall.Får se när kameran har laddats klart så ska jag fotografera lite!

Likes

Comments

God morgon alla fina läsare! Måndag idag och det är ännu en ny vecka kommen. Hoppas att eran dag kommer vara så bra och att allt kommer gå precis som ni planerat den!

Det har varit så mycket nu och jag vet snart inte hur jag ska hantera de tankar som går runt och runt i huvudet. stress, press och dåligt utförande kan knacka nån gång på hjärnbarken på en...och det är så störande. Hela min jobbdag var så konstig igår och jag ville nästan bara gå hem. Visst man kan inte göra alla nöjda. Planen är att ta det lite lugnt nu på förmiddagen och vänta ut tills man ska cykla eller promenera till jobbet för ett kvällspass. Börjar idag klockan 14.

På senaste tiden har jag funderat jätte mycket på att möjligtvis studera marknadsföring inom näthandel och webbdesign. Jag gillar det jättemycket att sitta vid datorn och göra designer på några program och sedan vill jag marknadsföra via nätet. Den vägen är väldigt lockande. speciellt att kunna arbeta på ett annat sätt som jag kan hantera och tycker om! Kanske inom ett par år se mig att öppna egen nätshop till att sedan etablera sig till en fysisk butik? Det hade vart så fräckt.

Likes

Comments

Jag har hamnat ikväll i semesterns spår...Jag sitter och tittar på lite inspirationsbilder på google...och det får mig att vilja ta det bästa flyg och bara flyga iväg till något paradis i världen, ligga där på stranden och känna den kittla mina tår och det varma vattnet mot huden och den där goda blue lagoon drinken i handen. är det nån mer som börjar längta ännu mer till värmen och på vår dagarna man bara kunde sitta på en uteservering flera timmar med gott sällskap?

Likes

Comments

Köpte inte dessa för mer än nån enstaka dagar sedan och jag har redan provat dem och jag älskar dem! Ni får bara denna lilla sneak peak för jag hoppas jag kan hinna fota med dessa på imorgon för er!

Likes

Comments

Vissa dagar känns det som att klockan springer ifrån mig varje gång. jag går upp super tidigt för att jag ska hinna med att göra så mycket som helst på dagen, speciellt mina uppgifter innan jag ska iväg o jobba eftermiddagen. Jag som saknar att skriva mycket på bloggen som jag hade all tid i världen att fixa till och blogga dagen lång med inspirerande inlägg och annat kul. Det är inte långt nu mina vänner innan allt ska vara klart med min usk utbildning. Sen kommer jag komma tillbaka hit på deltid.

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Kimono HÄR 2. Topp HÄR 3. Byxor HÄR 4. Väska HÄR 5. Skor HÄR

Det här tycker jag är sooo too die for! Älskar definitivt att kimonon är i mocka som är en super trend även 2017! Kostymbyxorna kan man ju matcha med så mycket till t-shirts, braletts, toppar m.m Att några få plagg kan göra en outfit så mycket snyggare att man känner sig lite speciell men ändå dösnygg!

Likes

Comments

Coffee in the mornings

Godmorgon på er alla läsare! Idag är det inte vilken dag som helst i veckan, det är återigen måndag! Jag förstår att det inte är många som gillar måndagar något direkt och den där söndags ångesten, jag avundar iallafall er som får ha era helger helt fria. Jag jobbar varannan helg och ibland är det mycket jobb på veckodagarna och ibland tvärtom. Jag jobbar 70% inom vården, älskar det! och studerar fullt ut.

Idag ser planeringen ut att jag ska sitta här och plugga så jag kan komma ikapp helgens missade timmar då jag låste den sen i torsdags natt och har varit helt ifrån mig utan den, och sedan runt 14 ska jag åka iväg till jobbet och arbeta fram till kl 21. Jag har även hunnit med att betala några räkningar idag så man inte behöver spendera bort all sin lön på det, mer till sparkontot iallafall!. Jag längtar så mycket nu till våren, och snart blir det att resa bort i två veckor under midsommar!!

Likes

Comments

Im just very comfy

Ja vet ni vad, jag var och såg på Fifty shades darker igen igår kväll. Fördel när man har fler syskon som gillar filmerna samt böckerna haha. Vi bestämde oss i fredags då min stora syster frågade genom facebook och eftersom jag älskade den första gången jag såg den, kunde jag inte låta bli att ställa upp en gång till. Självklart ångrade jag ingenting samtidigt tänkte jag på min kära dator hemma som väntade på mig ledsamt. Jag berättade väl för er i fredags vad som hade hänt den? Asså att en dator kan betyda så mycket, samtidigt är jag så överlycklig att jag kan fortsätta skriva på mina uppgifter när jag trodde att jag hade förlorat allt. Jag har varit arg på mig själv för att orsakat detta över mig själv med datorn...jag kunde inte göra någonting alls...inte ens nå spotify eller min blogg..och jag gillar inte alls att blogga från mobilen. min dator är min stora kärlek just nu när jag studerar och min avkoppling.

Vad har ni gjort i helgen då?

Under tiden ni kanske sitter och läser detta inlägg håller jag på att skriva min uppgift klar. Jag har sådant flyt nu och jag vill hinna med så mycket som helst så jag kan gå över till nästa kurs snart istället. Jag vill inget annat än att bli klar med utbildningen.

Likes

Comments

Godkväll alla fina läsare! Hur står det till med det denna fredag? Med mig har det varit väldigt bländande känslor och fasor.

Jag har nämligen sovit rätt dåligt inatt men ändå sovit gott,trots att det blev så sent. Jag gjorde något så dumt med datorn inatt när jag skulle göra nån uppdatering och nu kan jag inte ens komma in i datorns primära sida.. Jag var så irriterad, förbannad, ledsen, arg, men jag skrattade åt detta problemet. Jag åkte istället iväg med lillasyrran in till Kungsbacka och medan hon skulle vidare mot gbg, så gick jag vidare mot kungsmässan för att shoppa lite. Jag hade så mycket fint från butikerna. Kom hem senare efter halv fyra tiden och pratade med mina föräldrar vad jag hade köpt och satt sedan och åt en god middag ihop. Jag har nu fått sitta och skriva uppgiften för hand vilket gör att det tar längre tid att komma nånstans i studierna, men jag kommer nog snart hinna ikapp den tid och i uppgiften där jag slutade senast innan jag gjorde denna dumma uppdatering som aldrig blev klar. Vilken fredag asså.

Likes

Comments

Äntligen är det min tur att ta helg! och på en torsdag kväll är den påbörjad!

Idag har jag jobbat från 12.30 enda fram tills 20.30. Den har aldrig känts så långsam men ändå har det varit något stup i kvarten. Men jag har nåt aldrig fått så mycket värme, starka och ärliga ord från mina fantastiska boenden. Nu kommer jag vara ledig HELA tre dagar! även om dem kommer spenderas framför studierna, men på lördag ska jag gå och se på Fifty shades darker igen!! åååh vad jag älskade den filmen. Jag såg ju den med min lillasyster förra söndagen.

Hoppas ni får en fortsatt härlig torsdag på er,nu blir det dags för mig att mögla lite i soffan och glo på tv, ha det riktigt chill hel enkelt! kramar!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag kikade in på nelly.com lite snabbt sådär under tiden jag pluggar, och jag höll typ att skada laptopen när jag drog datorn närmare när jag fick se allt snyggt! Jag älskar när nelly.com gör så snygga upplägg när den visar det senaste nytt på hemsidan! alltså kolla även hur fina tjejerna är på bilderna! total fashion inspo!

Likes

Comments

Contains affiliate links Livsstil, Photografs

Godmorgon på er alla! måndagen har anlänt och det känns som det kan bli en bra dag!

Alltså jag måste dela med mig utav gårdagen på en gång, jag och min lilla syster var och såg på Fifty shades darker igår!! den var så underbart bra! jag visste inte om jag skulle gråta, skratta, fnissa eller helt förundrat bli chockat glad? Ni måste bara gå och se den!

Idag är planen att studera framför boken och windows word programmet och bara fokusera där. jag kommer säkert lägga ett eller två ögon hit också och läsa några bloggar och skriva några inlägg också. jag vill såklart inte tappa blogg-skrivandet eller att det går för många dar som jag kan förlora. Jag har så mycket runt omkring mig ibland att jag inte kan lägga så mycket bloggtid som ni kan göra. Vissa som lyckas skriva så många inlägg på en och samma dag är imponerande, Sen kanske ni har gjort några förskrivna inlägg som publiceras dagvis...det vet inte jag..men skulle jag göra sånt dagen innan så kanske inspirationen försvinner då man redan har kontroll på allt. Jag vill tappa kontrollen istället för att gå runt och hålla i det!

Likes

Comments

Inspiration , Livsstil, Mode & Trender, sponsrat inlägg
Inlägget innehåller affiliatelänkar

/ 1. Halsband HÄR / 2. Jacka HÄR / 3. Tofs HÄR / 4. Byxor HÄR / 5. Tröja HÄR / 6. Solglasögon HÄR / 7. Väska HÄR

Mitt hjärta dunkar verkligen för kläder. Glädjen som det ger när man provar ett plagg som sitter så bra på kroppen. Eller när man hittar sitt önskeplagg man har tvekat över en tid. Ändå är jag ingen boutique-tjej som måste ha det dyraste eller den där Calvin klein underkläderna/tröjorna eller de snyggaste Levis byxorna. Man kan göra mycket att de plagg till att se dyrt ut. Eller hur? Det här som lagts upp är verkligen nåt som jag hade valt direkt om jag hade vart i butiken nu!

Likes

Comments

Inspiration , Hår & sånt, Personligt

Bilderna ägs ej utav mig, utan från google.

Hej alla fina vänner och bloggare där!

jag har nått till den punkten att jag ska fundera ut hur jag ska göra med mitt hår innan jag ska besöka frissan. Mitt hår ser ju ut som rena rama golvmoppen, alltså lockarna skruvar sig åt alla jäkla möjliga håll och det är rätt slitet på topparna. jag har sedan innan gjort mörk brunt i hårbotten och sedan gjort en balayage effekt med karamell slingor i för att skapa en frisyr av det hela, sedan klippt det lite i taggig effekt vid topparna. Jag älskade det verkligen och jag funderar att fixa till det igen nu till nästa vecka...men samtidigt är jag extremt lekfull efter färg, speciellt att ha lila i topparna som du ser i dem två bilderna. mörk brunt och lila låter super snyggt! men då skulle jag också börja oroa mig för om jag skulle ångra mig efter ett antal veckor? Jag har även haft tankarna om man skulle ha mörk brun och sedan göra topparna blonda....men jag är extremt otålig när det gäller blondering, känns som det tar hundra år innan man ens kan få sin önskade effekt. Jag tror jag aldrig kommer återgå till att vara blond, all behandling alla ggr man ska till frissan för att fixa iordning det. Jag har liksom varit blond över 10 år och bara för några års sedan gjorde jag rött. Bara för att få en total förändring med håret, men nu har jag varit brunett redan i 3-4 år och jag stormtrivs. Nu är bara frågan hur jag ska göra?

Likes

Comments

Livsstil

Hej kära vänner! Hur har ni haft det idag? haft en lika underbar lördag som jag?

Jag känner mig verkligen så trött just nu. även om jag haft en lång sovmorgon idag på morgonen. Kan det bero på att man inte haft så mycket ledigt det senaste?

Jag gick upp idag kl halv elva och låg verkligen och drog mig ett tag, alltså gud vad härligt det kan vara att kunna göra så på en helg, på sin lediga helg framförallt. på jobbet har vi schemalagt att man gör varannan helg, vissa dagar kan det vara rätt okej att ha det så, men när man ska jobba helgen så vill man nästan bara skita i det. Det är som att lusten bara försvinner. Sen tog jag en varm kopp kaffe och satte mig i soffan och åt min frukost och bara njöt, det som gick på tv var ändå inget att bry sig om, bara jag kunde njuta av kaffekoppen som är det bästa på morgonen. Satte mig sedan här vid bloggen och började läsa innan jag själv beslöt mig för att skriva på uppgiften jag håller på med. Rätt så enkel men mycket att skriva kan man säga.

Till middag idag serverades det tacos, men jag var inte direkt jätte hungrig, Men det var väldigt gott ändå och hade även ett litet glas vitt black tower till detta. mums. Nu ikväll kommer det inte hända något speciellt, utan snart ska mamma åka iväg till arbetet och jobba sitt nattpass och så ska jag och pappa eventuellt äta räkor och ha en trevlig lördags kväll i soffan. Sen helt från ingenstans berättade han att han måste hämta min lillsyrra sedan från hennes kompis, en dag för tidigt också, hon var nämligen iväg på en tjejmiddag som hennes vän hade anordnat för dem och bjudit över några st. Trodde hon skulle sova där och sedan komma hem på söndag, alltså imorgon.

Ha en underbar lördag så hörs vi senare igen eller imorgon! Puss o kram

Likes

Comments

Inspiration , Looks & kläder, Mode & Trender

Jag kan inte låta bli att bli inspirerad av såna här bilder där dem pressar olika stilar på nya sätt, till exempel användningen av en enkel snygg jeansjacka till att användas, eller skjortan som ska vara öppen i ryggen är så hur snyggt som helst!

Likes

Comments

Nouw Magazine