Header
New In 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Måndag, det regnar ute och jag är ledig ikväll. Vaknade vid ett, ringde ganska direkt till försäkringsbolaget angående min mobil och det är fixat och klart, super bra! Nu ligger jag i sängen och kollar orange is the new black.
ttyl 💖
Likes

Comments

Imorse åkte jag, syster och Elin ut till Länna, planen var att sola men var så himla mycket moln så vi gick och la oss istället 😄 Skulle börja jobba fem, så vi åkte därifrån fyra. Nu sitter vi på mitt jobb och äter vattenmelon, rätt soft jobb! Slutar vid tio, får se om jag åker hem eller om det händer något roligt ☀️🍉
  • Mikaela

Likes

Comments

Godmorgon! Gick upp halv åtta i morse, åkte till tandläkaren och nu ligger jag och Madde på strandbadet och pressar. Ikväll blir det jobb, slutar 10, ttyl ❤️❤️


Likes

Comments

Sitter och har det trevligt på ugglan's med Madde & syster, tryck i oss en varsin mjukglass.
Ska strax gå ned mot hamnen och sätta oss i gräset och snacka skit ☺️


  • Mikaela

Likes

Comments

Kom precis in från baksidan, har legat och pressat två timmar i solen. Ser ut som en kräfta i ansiktet just nu haha, men det lägger sig om ett tag ☺️ min sista "lediga" dag idag, imorgon börjar jag jobba! Nu ska jag ta och lägga mig i soffan och kolla orange is the new black innan jag far in till stan.

Love

Likes

Comments

Godmorgon! Vaknade halv tio imorse pga att familjen hemma började härja utanför huset, så är ganska trött just nu.. får sova lite sen! Är som ni ser tillbaka på nattstad, tyckte om for.me, men nattstad har betydligt mycket bättre app för mobilen (lättare att blogga) så det övervägde. Idag är planerna att åka in och handla, familjen har som sagt fullt upp så har lovat att handla, ska även köpa flyttkartonger, inte ens ett år kvar tills jag tar studenten så ska börja rensa lite (mitt rum är ett bombnedslag, allt finns!!) saker, dvs vad jag vill ha kvar och inte. Nu ska jag plocka ur diskmaskinen, äta frukost och sedan fara in till stan, hörs senare!

Love ♥♥

Likes

Comments