Header

Den 12:e november är det fars dag, då gäller det att uppmärksamma våra pappor lite extra.
För min del blir det att åka till kyrkan & tända ett ljus för min pappa, han får fira sin fars dag i himlen tillsammans med sin sambo & sina syskon💗

Varje år är det lika svårt att hitta på någonting att köpa eller göra. Min sambo är inne på sitt andra år som pappa men det är hans tredje fars dag & då är det ju självklart att man vill ge honom någonting även om det är meningen att ens barn ska ge någonting litet.
Första året gav Charlie honom en tavla så nu vill vi ge honom någonting väldigt speciellt. Men vi får se, än har vi någon vecka kvar på oss att bestämma oss för en fin & speciell present :-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag & Colin nyss hemkomna efter vi lämnat Charlie på förskolan. Colin har fått i sig lite mat & jag har druckit en massa under tiden. Det är svettigt att dra på en dubbelvagn fram & tillbaka.

Alldeles snart ska jag slänga in en tvätt i maskinen & sedan mysa med Colin & Elsa :-)

Likes

Comments

Godmorgon måndag!

Igår kväll jobbade jag till 21, kom hem & gjorde ett försök till att koppla av.
Idag är vi tillbaka i dom vardagliga rutinerna, vilket innebär en busstur för att lämna av Charlie på förskolan till 9.

Sen har jag & Colin hela dagen för oss själva, vilket är alldeles underbart. Jag tror dessutom att han är lika trött som jag så idag får vi sova :-)

Nu ska jag fixa mig färdigt för snart bär det av.

Likes

Comments

God morgon!

Har hunnit lämna av Charlie på förskolan & få Colin att somna, så jag passar nu på att sitta en stund framför datorn. Det är inte alltid man hinner att blogga eller ens sitta framför datorn nuförtiden, båda barnen tar all ens energi & fokus.

Idag blir det en lugn dag, med en förhoppningsvis skön promenad runt lunch. Nu ska jag kika lite på youtube & bara ta det lugnt innan Colin bestämmer sig för att vakna.

Likes

Comments

Lördagen den 7/10 hade vi dop för våran älskade Colin. Vi hade bjudit in en massa vänner & släktingar, till och med min mormors syster kom ända från Gotland. Det var otroligt roligt att hon ville komma & överraska mig, jag blev så fruktansvärt överraskad så att jag började gråta :)

Colin döptes i samma kyrka som Charlie döptes i, han bar samma dopklänning som brorsan samt pappa & farbror bar på sina dop. Det känns så speciellt att mina barn bär samma klänning som Christoffer bar på sitt dop.

Efter själva dopceremonin så bjöds det på fika i Folkets Hus, där bjöd vi på tårtor, (som Christoffers faster bakat) kakor, chokladbollar, dricka samt blått godis. Denna gång körde vi verkligen all in, vi hade blått/silver/grått-tema, så kul att ha ett tema!

Vi är så glada att våra släkter & vänner ville komma & fira denna dag tillsammans med oss. Det betyder så oerhört mycket. Vi är också väldigt glada & tacksamma för alla presenter som Colin fick, dock stal Charlie showen när han ville vara med & öppna presenterna 😉
Vi är också tacksamma över att min bror, Christoffers bror samt Christoffers barndomskompis vill vara gudfäder till båda våra barn!


Likes

Comments

I torsdags blev denna lilla kille 3 månader, tänk 3 månader redan.

I och med att Colin blev 3 månader i torsdags så hade vi också ett inbokat läkarbesök på BVC, han skulle mätas, vägas samt få vaccin & sista dosen med rotateq vaccin.
Allting gick superbra, han fick vaccinet, grät en skvätt & sedan "skällde" han ut barnmorskan, haha, det lät verkligen som en utskällning- mörk & arg röst. Innan dess så skrattade & log han, han var väldigt glad 😊

Läng: 62.9cm
Vikt: 6115g

Colins utveckling;
rullat från rygg till mage
han följer allting med blicken
skrattar och ler hela tiden
har hittat händerna, samt kan greppa tag i sin napp
han är väldigt med, nyfiken på allting som är omkring honom

Likes

Comments

1:a oktober.

Vart tar tiden vägen?
Man hinner inte längre med, dagarna flyter ihop, helgen springer iväg, tiden hemma med familjen på helgerna försvinner, allting går så otroligt fort. Man hinner nästan inte att stanna upp & ta några djupa andetag.

Denna månad är hursomhelst min favorit, jag älskar Halloween, skräckfilmer & få mysa ner sig under en varm filt med tända ljus, hur mysigt som helst!
Jag älskar att löven skiftar färg från grönt till gult/orange, jag älskar att löven faller ner från träden, jag älskar att höra prasslet under fötterna. Så mysigt!

Likes

Comments

Igår efter vi hämtat Charlie på förskolan så åkte vi förbi minneslunden vid kyrkan. Vi passade på att tända ett ljus för min pappa & barnens morfar. Tyvärr kommer dom aldrig att få träffa eller lära känna sin morfar vilket gör väldigt ont att tänka på.

Hur förklarar man sånt för barnen när dom kommer upp i den åldern då dom frågar om allt? Hur förklarar man vad döden är på ett fint sätt?

10 år har nu gått sen du gick bort.

Under dessa 10 år har du missat så himla mycket; jag har tagit studenten, jag har träffat världens finaste kille, jag har flyttat ifrån Gotland & bosatt mig i Sthlm, jag har utbildat mig till undersköterska, jag har funnit mitt drömjobb & även hunnit få 2 underbart fina barn ❤️ vilket också såklart betyder att du blivit morfar till 2 fina & busiga grabbar.

Jag saknar dig varje dag pappa ❤️

Likes

Comments

Idag tog jag & barnen bussen till Charlies förskola för att lämna av honom där.
Det gick jättebra, Charlie var riktigt imponerad/förvirrad utav rösten som säger namnet på varenda busshållplats, man såg verkligen i hans ansiktsuttryck att han funderade & funderade över varifrån rösten kom, haha lilla killen❤️

Allt som allt tar det ca 1 timme att ta sig till & från förskolan, men det är så mycket mer värt det. Jag älskar att vi har bytt tillbaka till Charlies första förskola, vi trivs & han trivs. Och i slutändan är det ju trots allt vi alla som ska trivas, vi ska trivas med både förskola, miljön & pedagogerna.

Nu ska jag passa på att mysa lite med Elsa & Colin
🌸

Likes

Comments

I lördags firade vi tillsammans med resten utav Charlies släkt hans 2-årsdag. Det bjöds på skratt, kärlek, bus, paketöppning & en massa fika. Jag & Christoffer gjorde en stor glassbilstårta, med ballerinakakor som hjul & vindruvor som lysen samt dekoration på bilen.
Allting var så uppskattat, fikat var uppskattat utav alla vuxna medan presenterna var uppskattade utav Charlie, mig & Christoffer.

Det har varit en underbar helg med en massa bus & firande.

Nu är det dags för att planera nästa stora firande, nämligen Colins dop.

🌸Likes

Comments

Instagram@mikaelastenmark