Header

God morgon!

Igår var jag med på Charlies inskolning på den nya förskolan & allting gick jättebra. Jag tycker det är jättekul att kunna följa med & se hur verksamheten fungerar, vad man gör om dagarna & vilket jobb pedagogerna har.

Igår var vi först inne & lekte för att sedan gå ut & leka med barn från andra avdelningar, sen gick vi in för att äta lunch & därefter var det dags för vila. Det tog ca 45 minuter för Charlie att somna, i tisdags somnade han inte alls. Så det är framsteg 😊

På varje avdelning är dom 19 barn i åldrarna 1-4 år, jag gillar konceptet att dom blandar barnen, dom större barnen får lära sig ta ansvar & dom mindre barnen apar efter dom större. På så sätt växer alla barnen.

Idag är det Charlies sista inskolning & då är Christoffer med honom. Imorgon ska vi bara vinka av... 😭😭

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder från i fredags när vi var på Gröna Lund & såg Markoolio.

Likes

Comments

Det är snart Charlies 2 årsdag & i söndags satt jag & Christoffer & knopade ihop Charlies inbjudningskort till sitt kalas. Vi blev så nöjda med korten, det är så mycket roligare att göra egna inbjudningskort än att köpa en massa kort för x antal kronor.

Inbjudningskort som man gör själva blir också mer personliga & det är så mycket roligare att ge bort 😁

Likes

Comments

Idag är första dagen på ca 1,5 månad som jag är ensam hemma med Colin. Charlie har inskolning på förskolan idag (igen, vi har bytt förskola i och med flytt) så det tog Christoffer hand om. Det känns lite läskigt att vara ensam hemma med bara Colin, för sist jag var det var jag hemma med Charlie & mådde så fruktansvärt dåligt, jag avskydde att vara ensam med honom, ville knappt ta i honom etc. Så denna gång hoppas jag på att allting flyter fram utan hemska tankar & känslor.

Så nu sitter jag här i sängen & lyssnar på Jon Henrik Fjällgren medan Colin ligger i sin korg & sover. Han kan bara slappna av till Jon Henrik- Daniles jojk. Så den går på repeat här hemma.

Vi får se vad dagen har att bjuda på, minst 2 långa promenader med Elsa i alla fall 😊Likes

Comments

I fredags hade vi barnvakt för båda barnen eftersom sambon spontant bestämde att vi skulle in till Gröna Lund för att kolla på Markoolio. Jag må ha varit väldigt skeptisk till det, just för att jag bara ville ha en hemmakväll & dels för att jag inte är eller har varit något fan utav Markoolio.

Hursomhelst, så åkte vi in & hoppade av vid Stadion & promenerade ut till Gröna Lund, på vägen passade vi på att fånga Pokémon 😉
Sen vart det middag, blev hamburgare & pommes vid något hak som ligger mellan Insane & Kärlekstunneln, helt okej mat, man får vad man betalar för om man säger så...

Sen tog vi en tur i Lustiga Huset, jag måste ju ändå säga att man inte är världssnygg på fotografiet dom tar på en, haha.
Sen var det då dags att kika på Markoolio, jag måste ju medge att det var en sjukt bra konsert. Han vet verkligen hur man får igång publiken & det bästa av allt- HAN VÅGAR BJUDA PÅ SIG SJÄLV!!
Så mycket konfetti han hade under 1,5 timme har jag nog aldrig någonsin sett på någon annan konsert tidigare.

Efter konserten så åkte vi träbanan & Jetline, jag är inte så mycket för karuseller längre men jag åkte mer för Christoffers skull.


Likes

Comments

Igår eftermiddag passade svärmor & svärfar Charlie medan vi drog en stund till Mall Of Scandinavia. Väl där så strosade vi runt, kikade i butiker, träffade en kompis till Christoffer samt käkade middag på O'learys, rekommenderar verkligen deras cheeseburgare 😍

Vi gick även förbi Disneybutiken & handlade 2 bilar till Charlies födelsedag.

Det var skönt att bara få vara vi; jag, Christoffer & Colin & faktiskt få sakna Charlie. Även han behövde tid ifrån oss😊

Likes

Comments

ÄNTLIGEN FREDAG!

Nu på morgonen ska jag iväg till läkaren för att ta urinodling. Så får hoppas på att det är urinvägsinfektion, haha om man nu ska hoppas på någonting.

Senare idag blir det nog besök på någon lekpark, bada eller någonting annat. När man har barn så har man alltid saker att göra, är det inte lek & bus utomhus så är det lek & bus inomhus. Ingen lugn stund förutom när äldsta barnet sover middag, men då ska man underhålla minsta barnet. Haha
Vi får helt enkelt se vad som händer.
Likes

Comments

Sista dagen på Gotland så passade jag på att gå införbi en bokhandel för att kika på böcker. Jag har känt ett sånt sug efter att börja läsa böcker igen, när jag var yngre så läste jag hur mycket som helst.
Det slutade med att jag kom ut med dessa 4 böcker, dom hade ta 4 för 3 på böcker, så slog till.

Dessa böcker lät riktigt bra när jag läste på baksidan, så hoppas verkligen det!

Nu får vi bara se när jag får tid till att läsa 😊

Likes

Comments