Ja nu var det ett tag sen jag bloggade igen men ja ja.

Det har varit jätte mycket teater och det vart en jätte succé!!! :D men nu är det över och det är jätte tomt utan alla underbara personer!!

Nu börjar det närma sej sommarlov aa länkar!! :DDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 41 Readers

Likes

Comments

ja nu har jag varit på proa i tre veckor men det slutade inte så bra för jag fick en allergisk reaktion på något så mamma och jag har varit på sjukhuset där jag fick cortisontablett och då vart det bättre!! sen fick jag lämna blod för atr dom ska kunna testa vad jagfick reaktionen av. förutom det har mina tre veckor varit jätte bra!! sen fick jag ett liten present som var små fingerdockor som är super söta!! :)

Likes

Comments

ja som ni förstår av rubriken så är jag ute på prao på ett dagis eller förskola som det egentligen heter... ja men i alla fall så är barnen helt underbara fast dom har smittat mej så jag inte kunde vara där idag men jag hoppas verkligen jag blir bättre och kan gå dit på måndag!! ja föresten igår så planerade jag och Amanda en liten fest för Hanna som fylde år i går!! ja och så duktiga som vi är han vi fixa present, plats att var på, hur vi skulle s
"sno" hanna och tårta (som verkligen vart bra för att vara oss!!) på ungefär 4 timmar!! ganska stressit men vi klarade det och det vart en mysig slut på dagen!! ja ni ska inte tro att vi hade glömt Hannas fördelsedag men vår planering sprack för Hanna skulle träffa sin pojkvän i malungn den dagen vi tänkte vara med henne!!Likes

Comments

ja som det står i rubriken så shoppade jag lite kläder igår och det vart två par löpartights ett par korta och ett par långa, en ny skinjacka, två linnen en svart och ett blåt, en super söt kjol och en blå stickad tröja. Jag vart jätte nöjd för det jag fick för pengarna som jag la ner så jag är riktigt nöjd!!
Sen så tränade jag idag och kom hem ganska nyligen!! Skönt att börja träna mer som jag vill!!! :)


Likes

Comments

Ja det var ju ett väldigt bra tag sen jag bloggade nu sist var förra året!! Det har hänt så många roliga saker på de tiden!!! Skulle ta en evighet att berätta allt men jag kan berätta i stora drag vad som har hänt!! Jag har firar jul och nyår, börjat spela fotboll igen börjat på en ny uppsättning med teater som heter "macken" som ni får komma och kolla på i maj!!! Sen har jag börjat gymmat och det är fett kul!!! Det var lite kort vad som har hänt i mitt liv!!

Likes

Comments

Ja nu var det ett tag sen jag bloggade för jag har haft fullt upp!! Ja men i helgen som var så var vi hos pappa och slappade och julpyntade. Sen så har det varit ganska mycket i skolan haft två prov och behövt gått ut till med elevrådet och delat ut nån blankett som dom skulle fyllas i som vi skulle sitta och registrera som tog mej typ två timmar!! I tisdags så var jag på teatern och vi var ute i Rmmehed och letade kläder till vår nästa uppsättning som jag tycke ni borde komma och kolla på!! Men i alla fall där var ett jätte gammalt hus med nästan inga fungerade lampor så det var ganska läskigt och äckligt. 

Likes

Comments

Hej 

Ja idag har jag köpt lite julklappar vet inte om jag är klar en men nästan i alla fall! Efter shoppingen så åkte jag hem till Hanna och hon fick sin julklapp lite tidigt och en av julklapparna var ett lika dant armband som på bild 1 fast det står friend visst är den gullig!! 😉 Hanna hjälpte mej fixa lite på min blogg också 😃 ( Bild 2 gammal bild på Hanna och mej )
  

Likes

Comments

Hej igen 

Jag tänkte som det här är min första blogg och ni inte vet så mycket om mej så här kommer tio fakta om mej

1.Bor i Borlänge och Dala Floda

2.Läser Barn och fritid 

3.Spelar fotboll och teater

4.Född 1997-12-01

5.Har en syster

6.ÄLSKAR att sjunga och dansa

7.Mina föredrar skilda

8.Har aldrig bloggat förut!

9.Mitt fulla namn är Mikaela Maria Sjöö

10.Är egentligen en blondin 

Ja nu vet ni lite mer om mej ;)

Likes

Comments

Hej
idag har väl varit en vanlig dag i skolan förutom att jag och dom i elevrådet har varit ut till ettorna och delat ut nån blanketterna, jag är helt slut efter det!!

Likes

Comments

Hej

Det här min första inlägg på min nya blogg där jag kommer lägga ut bilder och berätta om saker i mitt liv. Ni får gärna ge förslag på vad jag sak skriva om mer! 

Likes

Comments