Header
Presentation picture
mikaelasamuelsson
bild
Sök
Kategorier

KÄRLEKSUNGAR

Syskonbarnen Fenix & Theon, blev tyvärr ingen bild på Casper eller Elion, men det kommer nästa gång ;)💕

 

Likes

Comments

NEW NAILS

Min syster gjorde naglar på mig i sin studio, följ @studiolillesidan på instagram💅

 

Likes

Comments

True love.

Idag är det fredag, idag är dom flesta ute och slår klackarna i taket, raggar, super och är galna! Visst låter det lockande? Ja, ibland finns det ju inget roligare än att få klä upp sig, ha klänning, dricka vin med vänner för att sedan dansa tills fötterna skriker av smärta! och varför inte göra det i en ny stad? Men ikväll kände jag att jag hade lite saker jag behövde få gjort och även att en go dusch, ansiktsmask och fredagsmys med film-maraton kändes extremt lockande. En riktigt tjejkväll med mig själv :) Det kallar jag egentid delux. Jag är dock en väldigt sällskapssjuk person och älskar att alltid ha någon omkring mig.

Jag har kollar igenom ungefär 3 romantiska komedier och tror att jag blivit lite hjärntvättad. Varför kan inte det verkliga livet vara som på film? Jag blir galen!! Ibland undrar jag om det verkligen finns en själ där ute som kommer att falla så hårt för mig att han hade kunnat göra vad som helst. Ja men ni vet i film när killen säger "Jag visste att om jag kysser denna kvinna, kommer jag att vara fast föralltid" Och jag undrar om det faktiskt bara existerar på film eller om det finns en sån stor kärlek för alla? Det skulle ju vara så himla fint! jag vill liksom bara veta om jag kommer att få uppleva att någon människa aldrig kan få nog av mig, att det inte spelar någon roll hur många vackra underbara tjejer det finns i världen, så är jag ändå "the only girl in the world" oavsett vad. Djupa tankar, men det skulle vara så himla fint. Alla tjejers dröm ;)

 

Likes

Comments

Fredag

Igår blev det en spontanare till Golden hits där Shirin jobbar, vi tog några glas vin & det slutade med att jag & Isabelle sjöng karaoke haha! En lugn kväll med ett trevligt sällskap, precis vad jag behövde!


 

Likes

Comments

Lunch på stan med en efterlängtad vän

Idag tänkte jag att jag skulle kika runt lite på olika gym, känner att jag måste komma igång snabbt igen eftersom träningen gör så otroligt mycket för kroppen, själen & framför allt för hälsan! så att prova på lite olika är väl en bra början.

Snart ska jag bege mig iväg på stan med saknade Isabella! vi har så otroligt mycket att prata om & så mycket tid att ta igen, en otroligt fin tjej som jag träffade första gången på slutaudition i idol. där fick man inte så mycket tid till att umgås & bara vara (såklart) eftersom det var full rulle hela tiden, men det får vi nu ;)

Jag har äntligen köpt batterier & en laddare till batterierna till kameran, så nu lovar jag att det ska bli bättre kvalité på bilderna ;)


 

Likes

Comments

Huvudstaden Stockholm

​Hej!

Jag har så mycket att berätta för er.
I måndags tog jag mitt pick & pack (det var inte så lite heller vill jag lova..) fick hjälp med väskan på tåget och att ta av den för den var alldeles för tung för mig att bära.

I tisdags var jag på ett möte angående jobb,och det gick jättebra! Jag behöver dock mer jobb så jag håller fortfarande på att söka! Nästa vecka på måndag åker jag vidare till Övik där jag äntligen ska spela in låtarna som är skrivna till mig,ska bli super kul & jag saknar allihopa där uppe. Igår gjorde jag mitt första jobb, jag agerade värdinna på So, trodde jag.. men istället visade vi upp grymma "snoopy" kläder & minglade imkring med sefiesticks ;) det blev ganska sent igår så idag är jag ganska seg, har inte fått gjort så mycket idag.. Jag får helt enkelt göra dubbelt så mycket imon!

 

Likes

Comments

Måndag

Jag har varit dålig på att uppdatera nu i helgen.. skrev ett inlägg i fredags men vårat internet är slut (vi har ett nytt som inte är aktiverat än) så det gick inte att ladda upp, så jag tappade tålamodet.. Det har varit en både lugn och vild helg, i Fredags hängde jag med bästa vännen, vi skrattade så jag fick träningsvärk i magen! I lördags var vi hos bror Pontus för att käka & spela spel, det blev några glas vin, några shottar sedan kom snappsen fram & även andra "utsökta" drycker, sedan var det fullt ös, medvetslös! hahaha...

 

Likes

Comments

Godnatt

Jag gjorde min tatuering av många anledningar, men en av dom som är den absolut viktigaste & mest självklara och som säger sig själv är ju såklart vad det står.

Ingen ska någonsin få tala om för mig vad jag ska göra eller inte göra, att aldrig vara beroende av någon annan, stå alltid på egna ben & inte behöva någon annan för att vara lycklig.

Att alltid ha sig själv närmst hjärtat, att det är okej att vara lite egoistisk ibland & att alltid vara fri.

Don´t forget to smile
 

Likes

Comments

Blir överröst med massa kärlek

Kärlek

Jag blir helt mållös av dessa meddelandem av underbara Ellen & Jennifer! Dom ringde även upp mig på facebook idag & jag kunde såklart inte låta bli att svara :) Ni är otroligt söta & värmer mitt hjärta <3 tusen tack​

 

Likes

Comments

Senaste på min instagram

Glöm inte att följa mig på instagram: mikaela.samuelsson
Har hunnit med en promenad idag & skickat iväg lite mail & lite annat, ska snart öva in texterna (så att jag kan allt utantill) & sedan bege mig mot gymmet för att svettas igen ;) 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw