Better Blogging Nouw
Presentation picture
mikaelasamuelsson
Mikaela Samuelsson

 

Sök
Kategorier

2 söta tjejer!!


(Malin Lennevi, Jag har träffat dom här söta tjejerna!!! ;)
Haha!
 

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Funky kids, gäst sjunger!

Igår öppnade jag hela föreställningen med Pochahontas låten - Färger i en vind
Och avslutade allt med Loreen - Euphoria!

Helt underbart med alla barnen som dansar, hoppar & viftar med sina blommor,
det är sånt här som får en att älska det man gör!!<3

 

 

Lördags mys

Hejhej!

Vilken myshelg det blev då! Igår var det tacos & fredagsmys med familjen & ikväll var det super mys med bästi Jonna!! som för tillfället har däckat i fotöljen & mumlar ganska övertygat om att hon absolut kan sova där i natt, vilket jag funderar på att låta henne göra.. eller? moaha! Nej men utforskade lite idag & har förmodligen hittat vårt nya rätta oss! får se om jag bjuder på en bild som faktiskt sammanfattar vår kväll ganska bra! Fick övningskört med mamma idag, och det gick faktiskt helt ok! blir bättre & bättre :) men nu tänkte jag se till att vi kommer i säng eftersom vi båda ska jobba imon, jag ska ju sjunga & det blir ju automatskt som mitt jobb! vi hörs i morgon, puss!
Visst är vi otroligt charmiga????
 

 

Fredag & myskväll på det

Har precis varit iväg och handlat med mamma, vi ska göra tacos och kolla lets dance! Är inte så jätte insatt... Men alltid mysigt att vara hemma. Vem vet kanske övningskör med pappa sen, jag ska iallafall läsa på lite teori!

 

Övar, övar & övar

Håller på att öva in låtarna tills söndag, sen har jag en till bunt med texter som också ska övas in.. Hand work work ;)

 

Hello Sunshine

Hejhej!
Idag har jag fort gjort mycket, Vikt tvätt, hängt upp ny tvätt, & dammsugit hela huset!
så nu tar jag det lite lugnt, funderar på att ta en power walk! känns så skönt med frisk luft!


Jaa, idag är det ju fredag, vad har ni för planer?? Själv vet jag inte riktigt.. Så jag får se!
Hörs senare

 

Noll inspiration

Jag behöver verkligen inspiration..

Var hos John idag, vi kollade igenom schemat om hur det ska bli när vi ska ha våran show i juni! Jag hade ju besluts ångest och visste verkligen inte vad jag skulle sjunga, men jag trooooor att jag vet nu :) sen är den en massa körsång som jag måste plugga in! Men det ska inte vara några problem. Nu på söndag ska jag ju sjunga på Funky kids, så måste prioritera det först såklart! :)
 

En helt vanlig dag

Hejhej!!

Har varit dålig på att uppdatera idag, men har ju som sagt inte gjort något speciellt.. Har övningskört med pappa iallafall, så svängde vi förbi Cabarén igen där min tvillingbror var med! Han var skitbra, det var alla som var med :) så det var kul, mina bröder kom också, kul att få träffa dom också, sen körde jag hem! Väl hemma kollade jag och pappa klart matchen mellan Real Madrid och bayen münchen.. Vet faktiskt inte vem jag höll på, men vet ju mer om Real Madrid. Riktigt dåligt att Real Madrid var så klantiga på straffarna.. Jaja nu är det final mellan Bayen München och Chelsea!


 

Tv shop?

Hejhej!!

Har inte gjort så värst mycket idag, därför har jag heller inte bloggat, men jag kom och tänka på en sak när jag hade på tv:n, alltså Tv shop!? Ni vet när dom gör reklam för alla tränings repskap osv, och hur mycket dom har gått ner i vikt, men när man ser på före och efter bilden, så har dom på sig exakt samma kläder? som om dom måste övertyga om att det verkligen är dom, men kläderna krymper ju inte?


 

 

Godnatt