En weekend hos mina föräldrar! Tänk så mycket man tagit förgivet i hela sitt liv, men med ålder kommer uppskattning & tacksamhet🙏🏻

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har länge varit helt besatt av att hitta en zebra matta. Hur snyggt är det inte? Självklar en syntet/fake, finns inga alternativ där. Men det är mönstret som jag tycker är så snyggt & återigen svart vitt! Det är verkligen ett vinnande koncept som alltid funkar.

Sen är jag även en sucker för fällar & fårskinn (också självklart syntet/fake) men jag älskar att smycka upp soffan med några fällar i nyanser av vitt & en touch av brun/grått. Många kuddar i olika storlekar & material, är även på jakt efter runda kuddar, det tycker jag är superfint!

Här är några av mina absoluta favorit inspirationsbilder på vardagsrum!

Likes

Comments

Långklänning är något jag älskar att ta på mig på varma dagar! Det blir aldrig för varmt & är snyggt till en skinnjacka. Funkar liksom alltid, även svartvitt passar det mesta!

Likes

Comments

Man kan aldrig få för många väskor, iallafall inte om man frågar mig. Anledningen till varför är otroligt enkel. Det finns alltid en unik väska för varje tillfälle! En väska är en investering & ska då vara en väska som är tidlös. Du kan alltså lägga undan den ett tag om du tröttnar på den. Sedan plockar du fram den igen!

Här är tre av mina absoluta favoriter när det kommer till svarta väskor.

Prada
Hur snygg är inte denna väskan? Den är så stilren, enkel & snygg!

Celiné
Denna klassiska Celiné väskan är ju verkligen något speciellt! Den dagen🙌🏼

Givenchy
Den här väskan är också så fin! Inte för stor & klumpig, men absolut inte för liten heller.

Likes

Comments

​Home is where your heart is.
My heart belongs to you babe!

Likes

Comments

Som vanligt så får jag mina små ryck och vill införskaffa/förändra något och då kan jag givetvis inte vänta utan bara måste få göra det direkt, då måste stackars R hänga med på noterna och hjälpa mig med sådant som jag själv inte klara av då såklart för jag har absolut inget emot att ta saker i egna händer, som t.ex inför första advent då R skulle komma hem på kvällen och jag pront skulle fixa våra två mattor som nu pryder våra golv.. då tog jag bussen till Rusta och köpte först den största mattan som jag fick vira in i svarta soppsäckar eftersom det var snöstorm ute och på något sätt fick på mig den på ryggen och släpade den genom snön och på bussen, sedan dumpade jag av den hemma och åkte tillbaka med bussen för matta nr 2. Förstår ni då att ingenting är omöjligt om jag verkligen pront vill fixa något? ;)

Men här om dagen ville jag så himla gärna införskaffa en stor imitations växt med en guldig kruka som står på golvet, samt imitations eucalyptus (eftersom vi ej är så bra på att ta hand om riktiga och jag vill att det ska hålla sig snygga) och jag hittade jätte fina på återigen, Rusta! så efter att vi samma dag fått ett städ/rens ryck så fick soffhänget vänta en liten stund till. Men så nöjd jag är nu. Vi fick rensat bland jackor som vi inte använder allt för ofta och fick ordnat med växten som passade kanon bra! vilken bra dag va?

(inspirations bild)

Likes

Comments

Älskar!!

Likes

Comments

Likes

Comments