Header

Mitt i allt kökskaos i korridoren bjöd Ebba in till måndagsfrulle, bra start på veckan va? Och tisdagsmiddag, och pad thai igår. Undra vad det blir idag då?
I tisdags var hela (nästan hela) gänget på bio och såg Solsidan. Var nog däremot inte ensam om att ha högre förväntningar på filmen men lite bio-mys är ju aldrig fel.

Utöver plugg och veckans måltider med Ebba så smids det lite planer inför jul och nyår. OCH jag kan knappt fatta att jag om 25 dagar eventuellt får tillgång till en ny lägenhet!? Alltså ni FÖRSTÅR INTE vad skönt det kommer bli!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På begäran från papsen kommer lite bilder upp från sittningen i lördags med temat Christmas in Beijing, vilket för övrigt var en magisk kväll. Och vår fina CakebySandyy stod för dessertbordet som även det blev succé. En helg helt i min smak! Förhoppningsvis dyker det upp lite fler bilder från lördagen snart.

Likes

Comments

I onsdags drack vi vin och var på musikquiz. Idag målar jag naglarna, provar klänningen och snart är det lördag vilket innebär vintersittning. Rätt bra va?

Likes

Comments

Och den här veckan är faktiskt fylld med massa annat än bara plugg, som till exempel pysselkvällen igår. Vi klippte och klistrade inför sittningen på lördag, drack rödvin och åt pizza <3 och jag beställde i panik två nya klänningar från Nelly som förhoppningsvis kommer imorgon (!!)

Likes

Comments

Vi har haft Så-mycket-bättre-mys och kavlat pepparkaksdeg i mängder inför vintersittningens pepparkaksslott. Såhär i efterhand är jag rätt glad att jag kom till Varberg utan boende till skolstart och att Sandrisen erbjöd mig soffan x antal nätter.
Vinkvällen sparade vi till den här veckan, eller närmare bestämt tis, ons, lör haha. Måndag och nu - föreläsning till 15

Likes

Comments

Hetsen kring Black friday fick oss att åka till Göteborg i hopp om att komma hem med en hel del kassar. Kan väl säga att jag fortsätter min jakt framför datorn ikväll med lite nätshopping. Fick bara med mig en väska och ett par örhängen hem men det var mysigt att komma iväg från Varberg lite och käka god lunch.
Annars då? Jag har äntligen fixat fransarna och vi är i full gång med att planera inför vintersittningen nästa vecka. Kommer bli bääääst

Likes

Comments

Helgen är slut och pappa har åkt vidare till Göteborg på föreläsning. Igår avslutade vi med att äta middag på kusthotellet efter en lååång söndag. Var över till Victor på inflyttningsfest i lördags vilket blev lugnt men ganska sent ändå.
Har äntligen fått dit min sänggavel iallafall, och hyllan över skrivbordet som ska piffas till lite. Är skitnöjd med sängen! och helgen, och allt annat som bara är bra just nu. Ikväll ska jag kolla serier hela kvällen, hörs

Likes

Comments

Igår kom pappa på besök så vi lagade pizza och hade fredagsmys framför idol. Skönt med en lugn helg!

Likes

Comments

Snart tre månader har gått i Varberg och partykvällar varvas med bakdagar hos Sandra och singelkvällar hemma hos Ebba . (<---) Japp.
- Vi har påbörjat två nya kurser och börjat kika lite på kurslitteraturen.
- Jag letar nytt boende för fullt då jag insett att det inte alls är min grej att dela kök. Hemlängtan till pappas mat som varje dag stod framdukad på bordet?
- Foten (!!!) är fortfarande inte riktigt hel efter bravaderna på Halloween men har iallafall lagt undan kryckorna, skönt!! Hade däremot hoppats att den läkt till helgen då pappa och jag hade planerat att åka till Göteborg och klättra med det är inte mycket att göra åt just nu.
- Vintersittning och klättring med West närmar sig och det är framförallt dags att börja spana på vilken klänning man kan bära till dess.

Likes

Comments

Fick besök av Sandra i veckan när jag var i Eskilstuna, så himla mysigt! Vi åt frukost på slottet, gick på stan och lagade tre-rätters till pappa en av kvällarna. Lyxigt att ha en vän som är bäst på att baka va?

Likes

Comments