Header

Kan inte fatta att det redan gått två år sedan jag tog studenten.
I lördags var det iallafall fina Vilmas tur och jag är så glad att jag fick dela den dagen med henne. Min lilla Vallby-vän <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen älskling, du förtjänar det allra bästa. Om en vecka sitter vi på planet mot en efterlängtad semester i Grekland. Love you big time hun

Likes

Comments

I tisdags åkte Rikard och jag till Stockholm över dagen för att träffa Louise och Jocke. Nationaldagen bjöd på strålande sol vilket resulterade bland annat i en lunch i Kungsträdgården med lite bubbel, lite shopping och ett besök på Gröna Lund. Jag hade nästan glömt hur mycket jag ÄLSKAR karuseller!! En perfekt dag och veckan fortsätter vara fullbokad, underbart

Likes

Comments

Har konstaterat att det ätt rätt fullt upp de kommande dagarna fram till semestern så tänkte dela med mig av en liten planering för vecka 23. 

​Måndag, ​ledig dag och jag har passat på att köra ett lunchpass på Friskis. Ska börja plocka lite inför resan, pussla ihop lite outfits och fixa klart lite smått och gott. 

​Tisdag, ​Rikard och jag åker till Stockholm för en heldag med hans syster och hennes kille. Kan hända att det blir en tur till Grönan eller något annat kul så vi håller tummarna för att vädret visar sin bästa sida. 

​Onsdag, ​tillbaka till jobbet igen och därefter vidare mot studentfirande.

​Torsdag, ​mitt hjärta fyller år!! och det ska givetvis firas. Kalas-torsdag.

​Fredag, ​så trist att planerna för helgen inte blev som jag tänkt men istället passar jag på att åka till Stockholm, eller närmare bestämt K2 för ett klätterpass med Anders och hans tjej. 

​Lördag, ​studentfirande i stan och en av mina barndomsvänner tar studenten. Dagen är väl aningen oklar än så länge men jag känner på mig att det kommer bli bra!

​Söndag, ​ja vad gör man egentligen på en söndag?


Likes

Comments

Idag är det vår dag, för ett år sedan blev det vi. Ser så mycket fram emot att få spendera ännu en sommar med Rikard efter att ha pusslat ihop det med distansförhållande under hela 2017.

Efter att ha spenderat lördagskvällen ute i Mora där vi bjöd på tre-rätters fortsatte sedan lyxen med en härlig brunch på Mary's café. 

Likes

Comments

Ett par nya sommarklackar som garanterat får följa med till Grekland om 11 dagar. Från Hannalicious for NA-KD. Och drömmigaste klänningen från Ted Baker.

Likes

Comments

Jag är den som aldrig någonsin knyter på mig löparskorna och går ut och springer några kilometer, aldrig. I torsdags var det däremot skillnad. Jag hade anmält mig till Vårruset tillsammans med mamma och Annika, så direkt efter jobbet rörde jag mig till Västerås för att ladda upp inför kvällen. Jag är faktiskt nöjd över min prestation och det var roligare än förväntat. Dagarna därpå var dock inte lika roliga med en träningsvärk från helvetet men vad gör det om hundra år?

Likes

Comments

Igår var det dags för bal på slottet igen och denna gång var det Vilma och hennes Johan som gick, mina fina barndomsvänner.

Jag menar, kolla bara hur vacker hon är!?

Likes

Comments

Den här helgen var verkligen lajvet!

En ledig fredag resulterade i en picknick på Strömsholmen med Ida och Felicia, vilket utan tvekan blev bästa starten på dagen. Efter lite jordgubbar, tjejsnack och sol rörde jag mig hem till...

...Annis, bytte om och gjorde oss redo inför kvällen. Vi cyklade !!! ner på stan i sommarvärmen för att...

... möta upp resten av tjejerna på Grappa. Det blev i vanlig ordning räkpizza och massa rosé. Vem älskar inte uteserveringar i kvällssolen??

Jag bar en somrig outfit med bara ben och mina blå klackar.

Tanterna (hehe) blev kvar på Grappa och Felicia, Adina och jag hamnade på ett rooftop i stan med ett härligt gäng innan vi gick vidare till Gränden. Som sagt, lajvet!! <3

Likes

Comments

Det må ha varit ett förjävligt klätterpass med de nya lederna denna torsdag, men att smida lite höstplaner på det fick kvällen att vända rätt snabbt.

Likes

Comments