Det är måndag och här sitter jag i min säng, precis hemkommen ifrån jobbet och betalar räkningar. Måndagar betyder nystart men jag har ingen feeling för det alls. Inte det minsta. Imorse började jag jobba vid 05:30 och jag vaknade 05:28, fyfan. Förut, i mitt tidigare liv, kom jag aldrig försent. Men nu, på senare tid, betyder klockan ingenting. Jag förstår inte hur det kunde bli såhär? Jag har verkligen hamnat i en svaka i tillvaron. Det hinns ingenting, det vills ingenting men det värsta av allt är att jag känner att jag inte klarar av någonting. Kan ju inte ens komma i tid så våran stackars vaktmästare fick stå ute och vänta på mig imorse.


Men klockan rullar på utan att vänta på mig och jag funderar på jag ska sova en liten stund. Samt be till gudarna att jag får vara ledig imorgon då jag har jobbat 14 dagar i rad. Det börjar kännas i både rygg och huvud nu.


Det var det. En update på hur mitt liv ser ut för tillfället. Jag ser ju att det fortfarande är en del som kollar in här varje dag så jag kände att det inte var mer än rätt att uppdatera läget.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Tankar

Likes

Comments

En bild från i höstas med Bella <3

Dagens.. 

Låt: STHLM - Aleks

Citat: När plan A misslyckas har vi alltid resten av alfabetet.

Inspiratör: Miriam Bryant

Likes

Comments

Godkväll mina fina! Jag satt nu på kvällskvisten och scrollade igenom mitt Instagramflöde och jag fastnade för just ett specifikt konto. Dymosthlm heter det och drivs av anonym/a själar. Det består endast av sådana bilder som ovan. Alltså dymoremsor med olika citat utplacerade i Stockholms stad. Jag tyckte det var fint och lite unikt på något sätt. För hur många konton finns det inte som sysslar med just citat, men inte alls lika många som gör det på ett nytt och kreativt sätt? Att sätta in citaten i sitt sammanhang ute i vardagen.

Jag lägger in lite kvällsmusik också. Sov så gott!

Likes

Comments

Kom ner på backen, men sluta aldrig sväva.

Släpp honom, men sluta aldrig älska.

Stanna upp, men sluta aldrig röra dig framåt.


Va tyst! men gör dig hörd.

Va glad, men skrattta inte för högt.

Va unik, men smält in i mängden.

Likes

Comments

Bilder lånade av Vogue US


Det är dags att börja uppdatera garderoben inför våren. Alltså dags att lista vårtrenderna för 2017. Här är mina favoriter.

Volanger

  • Detta känns inte som en nyhet eftersom vi redan vid juletider i år hade hittat det vackra i volanger. Jag trodde absolut inte att jag skulle fasta för detta just för att det känns lite för gulligt. Men här sitter jag nu med en vit siden blus klädd med volang på bröstet.


Siden

  • Man kan inte göra annat än att älska siden. Så mjukt och följsamt! Har faktsikt kollat in både byxor och en kappa i siden nu till våren. Matchy såklart!


Plisserat

  • En ihållande trend som vi håller fast i i år igen. Inte mig emot. Funderar på att införskaffa mig en par plisserade brallor nu till våren och sommaren.


Den lilla vita

  • Ut med den lilla svarta och in med den vita. Årets nyckelplagg direkt från catwalken är en vit, kort, klänning. Gärna i spets. Kan både bli urgullig och superchic! En säker vårfavorit.


Vitt

  • Min favoritfärg i alla kategorier! Om vi kan kalla det för färg? Men ja detta är helt klart en favorit. Så enkelt att applicera till vardagen också då det är en så neutral färg(?).

Likes

Comments

Jag sitter och kollar igenom mitt instagramflöde och läser lite bloggar, det verkar som om det varit helg för dom flesta. Många har varit lediga, haft sovmorgon och chillat sig igenom två dagar. Jag gillar att jobba, det är inte det. Men just den här helgen hade det inte varit fel att vara lite ledig. Skulle vilja ta långa promenader, kanske åka till stugan och bara ta det lugnt men en kopp varm choklad. Inte känna att man behöver stiga upp på morgonen, kleta på sig sminket och de tighta jeansen. Bara ligga kvar och dra sig i sängen en stund.


Går runt och är sådär småförkyld hela tiden. Det är inte så illa att jag hoppar över träning eller jobb och så. Men det ligger en konstant tung känsla i kroppen och en massa snörvel som folk tvingas lyssna på. Förkyldningen vill som inte bryta ut helt och ligger bara och småpyr i min kropp. Åh vad sånt är irritersamt! Jag har iallafall jobbat hela helgen i receptionen. Mycket folk endå fast att det inte blir någon lön förens på fredag. Så vi har haft en del att stå i på badet idag. Kul endå! Nu ska jag dricka upp mitt citronteé och hoppas på att kroppen repar på sig en smula. Ha det fint!
  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Man måste känna att man kan unna sig något fint ibland. I Detta lilla paket döljer det sig en korthållare som jag köpte för ett tag sedan. Det var något jag viljat ha ett tag. Så efter att jag varit på mitt första möte med min modellagentur så steg jag direkt in på Acne och införskaffade mig en liten svart skönhet.

Likes

Comments

Idag är det två år sedan som jag tog mitt körkort! Alltså, prövotiden är officiellt över. Det är meningen att man ska se körkortet som lånat i två år innan det blir ens eget helt och fullt ut. Nu vill jag ta ett nytt. MC-kortet. Synd bara att det ska vara så dyrt med allt sånt, det är väl det som gör att jag tvekar.


Iallafall. Vill skryta lite med hur duktig jag var i morse när jag tog en morgonpromenad innan träningen. Helt utan något som helst tvång! :) Annars har väl dagen sett ut som den brukar för min del. Har jobbat, fixat med lite papper, svarat på lite mejl och pratat i telefon. Samma gamla visa varje dag. Något måste hända nu.

Ni får ha en fin fredagskväll!
  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Det här mina vänner är en vardagshjälte.

Denna lilla sak är helt perfekt att ha i handväskan eller i skåpet på skolan/jobbet. Personligen låter jag min stå i just skåpet på jobbet eftersom miljön på mitt jobb är påfrestande för min hy. (En jäkla massa stekos och frityrolja). Men jag köpte den efter ett hår och make test faktiskt. Helt perfekt när man behöver boosta hyn men inte vill kleta ut sitt smink!

Likes

Comments