En bild från i höstas med Bella <3

Dagens.. 

Låt: STHLM - Aleks

Citat: När plan A misslyckas har vi alltid resten av alfabetet.

Inspiratör: Miriam Bryant

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Godkväll mina fina! Jag satt nu på kvällskvisten och scrollade igenom mitt Instagramflöde och jag fastnade för just ett specifikt konto. Dymosthlm heter det och drivs av anonym/a själar. Det består endast av sådana bilder som ovan. Alltså dymoremsor med olika citat utplacerade i Stockholms stad. Jag tyckte det var fint och lite unikt på något sätt. För hur många konton finns det inte som sysslar med just citat, men inte alls lika många som gör det på ett nytt och kreativt sätt? Att sätta in citaten i sitt sammanhang ute i vardagen.

Jag lägger in lite kvällsmusik också. Sov så gott!

Likes

Comments

Kom ner på backen, men sluta aldrig sväva.

Släpp honom, men sluta aldrig älska.

Stanna upp, men sluta aldrig röra dig framåt.


Va tyst! men gör dig hörd.

Va glad, men skrattta inte för högt.

Va unik, men smält in i mängden.

Likes

Comments

Bilder lånade av Vogue US


Det är dags att börja uppdatera garderoben inför våren. Alltså dags att lista vårtrenderna för 2017. Här är mina favoriter.

Volanger

  • Detta känns inte som en nyhet eftersom vi redan vid juletider i år hade hittat det vackra i volanger. Jag trodde absolut inte att jag skulle fasta för detta just för att det känns lite för gulligt. Men här sitter jag nu med en vit siden blus klädd med volang på bröstet.


Siden

  • Man kan inte göra annat än att älska siden. Så mjukt och följsamt! Har faktsikt kollat in både byxor och en kappa i siden nu till våren. Matchy såklart!


Plisserat

  • En ihållande trend som vi håller fast i i år igen. Inte mig emot. Funderar på att införskaffa mig en par plisserade brallor nu till våren och sommaren.


Den lilla vita

  • Ut med den lilla svarta och in med den vita. Årets nyckelplagg direkt från catwalken är en vit, kort, klänning. Gärna i spets. Kan både bli urgullig och superchic! En säker vårfavorit.


Vitt

  • Min favoritfärg i alla kategorier! Om vi kan kalla det för färg? Men ja detta är helt klart en favorit. Så enkelt att applicera till vardagen också då det är en så neutral färg(?).

Likes

Comments

Jag sitter och kollar igenom mitt instagramflöde och läser lite bloggar, det verkar som om det varit helg för dom flesta. Många har varit lediga, haft sovmorgon och chillat sig igenom två dagar. Jag gillar att jobba, det är inte det. Men just den här helgen hade det inte varit fel att vara lite ledig. Skulle vilja ta långa promenader, kanske åka till stugan och bara ta det lugnt men en kopp varm choklad. Inte känna att man behöver stiga upp på morgonen, kleta på sig sminket och de tighta jeansen. Bara ligga kvar och dra sig i sängen en stund.


Går runt och är sådär småförkyld hela tiden. Det är inte så illa att jag hoppar över träning eller jobb och så. Men det ligger en konstant tung känsla i kroppen och en massa snörvel som folk tvingas lyssna på. Förkyldningen vill som inte bryta ut helt och ligger bara och småpyr i min kropp. Åh vad sånt är irritersamt! Jag har iallafall jobbat hela helgen i receptionen. Mycket folk endå fast att det inte blir någon lön förens på fredag. Så vi har haft en del att stå i på badet idag. Kul endå! Nu ska jag dricka upp mitt citronteé och hoppas på att kroppen repar på sig en smula. Ha det fint!
  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Man måste känna att man kan unna sig något fint ibland. I Detta lilla paket döljer det sig en korthållare som jag köpte för ett tag sedan. Det var något jag viljat ha ett tag. Så efter att jag varit på mitt första möte med min modellagentur så steg jag direkt in på Acne och införskaffade mig en liten svart skönhet.

Likes

Comments

Idag är det två år sedan som jag tog mitt körkort! Alltså, prövotiden är officiellt över. Det är meningen att man ska se körkortet som lånat i två år innan det blir ens eget helt och fullt ut. Nu vill jag ta ett nytt. MC-kortet. Synd bara att det ska vara så dyrt med allt sånt, det är väl det som gör att jag tvekar.


Iallafall. Vill skryta lite med hur duktig jag var i morse när jag tog en morgonpromenad innan träningen. Helt utan något som helst tvång! :) Annars har väl dagen sett ut som den brukar för min del. Har jobbat, fixat med lite papper, svarat på lite mejl och pratat i telefon. Samma gamla visa varje dag. Något måste hända nu.

Ni får ha en fin fredagskväll!
  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Det här mina vänner är en vardagshjälte.

Denna lilla sak är helt perfekt att ha i handväskan eller i skåpet på skolan/jobbet. Personligen låter jag min stå i just skåpet på jobbet eftersom miljön på mitt jobb är påfrestande för min hy. (En jäkla massa stekos och frityrolja). Men jag köpte den efter ett hår och make test faktiskt. Helt perfekt när man behöver boosta hyn men inte vill kleta ut sitt smink!

Likes

Comments

Två grå.


När jag kom ner i vardagsrummet imorse så trodde jag att jag såg i syne. Att jag gick i sömnen eller något liknande. Men utanför fönstret så fanns det idag gröna knoppar på två utav buskarna på våran gård. Det är den 16:e februari hörrni. Februari! Som är en vintermånand och som inte kan vara något annat än kall, vit och isig. Jag kan inte tycka att detta är häftigt utan blir bara rädd. Rädd för vad naturen håller på att göra.


Annars har det varit en lugn dag. Bussarna har stått stilla på grund av ishalka så fick skjusa Matilda på jobbet i morse och senare tog jag mig dit själv för lite jobb. Idag också. Var helt inställd på att jag skulle vara ledig idag men upptäckte igår att så inte var fallet. Jobbar alltså 7 dagar av 7 möjliga den här veckan. Tur att jag åtminstonde har en ledig dag nästa vecka haha! Kram och godnatt.

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments