Header

Hej på er alla fina! Visst är det härligt att sommaren äntligen är här??

Något jag förknippar med sommar är lätta kläder, solblekt hår och brunbrända ben. På vintern är det lite tråkigare att klä upp sig, för man ska ändå trycka på sig den där tjocka jackan för att inte förfrysa ute i kylan. Jag vill leva i en stor stickad tröja mellan oktober och mars, hehe. När våren och sommaren kommer däremot kan man äntligen bli lite snyggare igen! Jag brukar säga att jag har två stilar, en sportig och en fin. Jag älskar det relativt nya modet med volanger och krusiduller på blusar. Det är så JAG. Jag har alltid brukat anpassa mig efter modet, men just nu känns det som att modet följer den stil jag redan älskar. Förstår ni hur jag menar? Jag älskar utsvängda byxor, fräscha, ljusa blusar och den lite mer "classy" stilen. Även om jag ibland kan leva i träningskläder och mjukisar, föredrar jag den stilen när jag ska känna mig snygg, och vem vill inte känna sig sommarfräsch nu?

Förra helgen när jag var i Stockholm var jag inne på Zara och fick med mig den här toppen hem, jag blev KÄR direkt så var bara tvungen att köpa den trots att jag inte har pengar att shoppa för just nu (inget CSN i maj), hehe. Men men, ibland får man unna sig!


Vissa säger att pengar inte ger lycka, men när jag shoppar något jag känner mig fin i känner jag en typ av lycka! Har ni förresten kollat in Johnells ? De har jättemycket fina kläder till både kvinnor och män! Titta tillexempel på den här härliga kjolen och toppen från Calvin Klein. Det här älskar den mer sportiga stilen av mig. Både snyggt och sportigt på samma gång! Tyckte även de passade perfekt tillsammans!

Ni hittar toppen här och kjolen här. 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Jag är lite dålig på att uppdatera bloggen med mina vloggar märker jag. Jag lägger upp en ny video varje söndag så om ni gillar dem får ni jättegärna prenumerera på min kanal för att få uppdateringen direkt istället för via bloggen. 😊

Här slänger jag in de 3 senaste vloggarna iallafall, som jag missat lägga upp! Hoppas det är bra med er och att ni har energin som krävs innan sommaren. Det är inte länge kvar nu!!! 😃


VALBORG - ni får hänga med mig och mina studentvänner hela dagen i Karlstad!


Ibland är jag inte lika stark... Och jag har haft det ganska tufft det senaste året. Jag var verkligen tveksam till om jag skulle publicera den här vloggen men nu i efterhand känns det så bra och viktigt. Jag vill visa er en sann bild av mitt liv och visa att det är okej att inte alltid må så bra. Vi är ju bara människor och det hör livet till <3


Här är den senaste vloggen som kom upp i söndags. Jag hade återfått energi, men vill bara notera att självklart är inte allt "bra" igen efter en vecka. Det är en långvarig process och jag jobbar hela tiden på att skapa mig ett härligt liv. 😊

Likes

Comments

Hörreni!! Jag har något så roligt att berätta. Jag har precis ingått ett samarbete med Handelshögskolan Karlstad Universitet och min youtubekanal. Det ska bli superspännande!! Ni får följa med till Christina (kommunikatör på Karlstad Universitet) och se när vi skriver på samarbetet i dagens vlogg! Hoppas ni gillar den och tycker det här är lika roligt som jag. Puss och kram <3


Likes

Comments

Jag har alltid varit en känslomänniska, men det senaste året/halvåret känns det som jag varit det 10 ggr mer än tidigare. Jag kan verkligen gråta av sorg för att sedan gråta av lycka några timmar senare. Jag kan gråta för att det gör så ont men jag kan också gråta och tycka det är skönt. Det ligger liksom i min karaktär. Jag är så. Jag har lärt mig att inte vara rädd för det. Sen jag började med youtube har jag också svängt mycket i mina känslor. Ibland tänker jag "vad i hela friden håller jag på med?", medan jag nästa stund tycker det är det mest självklara någonsin. Det är så mycket känslor involverade. Så mycket tankar och intryck. Eftersom jag tycker det är sååå kul, tänker jag på det nästan hela tiden. Vad jag än gör kan jag på något vis relatera eller koppla det till filmandet.

Ibland har jag bra självkänsla och ibland är jag en liten tjej i världen. Jag vill verkligen bygga upp en god självkänsla, för jag är säker på att alla motgångar i livet blir så mycket enklare med en bra självkänsla. Vi alla borde hjälpa varandra, höja varandra. Ge så mycket kärlek vi bara kan. Klyschigt men sant, jag tror att kärleken kan övervinna allt. Jag vill säga tusen tusen tack till er som uppmuntrar mig till youtube, till alla er som ger så fina kommentarer till mig. Ni ska veta att jag är nära till tårar flera gånger för ni är så fina. Jag vet inte hur jag ska tacka er och jag kommer aldrig kunna förklara vad det betyder för mig. Ni är bäst.


Likes

Comments

I söndags la jag upp en ny vlogg på min youtubekanal. Personligen gillar jag nog den här mest, just för att det känns som att jag kan slappna av mer framför kameran och vara mig själv! Jag vill ju inte vara någon annan än mig själv, men det är en utmaning när man inte är van att filma sig själv. Den är inspelad samma dag som jag "gick ut med" att jag har startat en kanal, så jag är lite känslosam och det gillar jag. För det är så jag är! Hoppas ni gillar videon. Puss på er och glad påsk!

Likes

Comments

Hej godingar! Nu är en video från förra veckan när jag var i Hafjell med familjen uppe på min kanal. Ni får träffa lite mer av min familj och vara med oss på vår fjällsemester! Hoppas ni gillar filmen. Puss och kram 💞 / MLikes

Comments

Nu är min andra vlogg uppe, hoppas ni gillar den! 😚 ❤


Likes

Comments

Hej på er! I helgen la jag upp min allra första vlogg på youtube. Det var ett stort steg för mig och det krävdes mycket mod och pepp från mina nära. Nu i efterhand är jag så glad och stolt över att jag vågade. Det känns oerhört bra, och det som kändes så läskigt känns nu så självklart!

Jag började för att jag är intresserad av foto och film, men när satte mig in i redigering märkte jag hur roligt även det är. Jag har fått ett helt nytt intresse och det här är något av det roligaste jag vet!

Hoppas ni gillar den, massa kärlek från mig 💛

Puss & kram <3 / M


Likes

Comments

Den typ av kärlek och närhet man får av små, små bebisar är något alldeles speciellt. Att bara hålla dem sådär supernära och känna lukten av just - bebis. Här är jag och min brors son.

Likes

Comments