Header

Hej på er!! Hoppas allt är bra?

I förrgår hade jag en grovstädning här hemma i min lägenhet. Eftersom jag bott hemma hos mina föräldrar i sommar så har jag inte städat ordentligt sedan innan sommaren. Jag har varit här flera gånger men min dammsugare har inte fungerat vilket har gjort att jag inte haft möjlighet att ens dammsuga... då känns det heller inte så motiverande att göra något alls tycker jag. Jag är en person som älskar att ha det rent hos mig. Eller rättare sagt, jag mår riktigt dåligt av att ha det smutsigt runt mig. När jag städade kom jag att tänka på hur mycket jobb det faktiskt är att hålla sitt hem fräscht. Hur hinner man egentligen med det när man har familj, jobb, bil, hund, båt, sommarstuga... osv? I framtiden önskar jag att ha den ekonomin att jag kan betala en städfirma som kommer hem till mig en gång i veckan.. Det är väl inte helt orimligt, eller? Som exempelvis via Circla som jag också skriver detta inlägget med. Man får ju drömma i alla fall, och det mesta handlar om prioritering. Något som kan hjälpa till i vardagen och livet är att kunna anlita företag som fixar det man inte hinner. Ett exempel är när man ska flytta, det är sååå mycket jobb för då ska verkligen varenda yta vara torkad, avlopp rensade och det ska vara rent bakom kyl, frys, spis... Ja i alla krokar och vrån helt enkelt. Eftersom det är mycket jobb med själva flytten, både med att packa ner alla saker, städa inför visningar och skriva på papper så allt går rätt till hos en mäklare, kan det vara skönt att slippa tänka på flyttstädningen. Circla är ett exempel på företag som kan hjälpa till med flyttstädning.

Jag tror mycket på det där att "låta andra göra det man inte kan göra själv". Givetvis KAN alla städa, frågan är bara om man vill lägga tid och energi på det eller om man hellre vill fika med en vän, jobba, eller helt enkelt koppla av. Det är så många tjänsteföretag som kan hjälpa till och det tycker jag man ska använda sig av om man har den möjligheten. Man måste inte alltid göra allt själv. Ibland får man skämma bort sig själv lite grann!Underbart att bo såhär... Men tänk bara det faktumet att hålla poolen såhär turkos och fräsch?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det va länge sen jag bloggade nu, jag använder ju inte bloggen dagligen som förr utan skriver när jag känner att jag har något jag vill dela med mig av. Annars är jag mer aktiv på youtube så om ni vill följa mitt dagliga liv kan ni kika in och prenumerera på min kanal som ni hittar här. :)

Idag känner jag för att skriva av mig lite. Jag har så mycket känslor i mig just nu. Både bra och jobbiga, framförallt förvirrande. Jag vet hur jag vill leva mitt liv men jag tror att jag är lite i en "livskris" där jag inte riktigt implementerar mitt liv så som jag vill ha det. Det är som en väg mellan mitt liv som det är nu och hur jag önskar att mitt liv ska vara. Det senaste året har jag förändrats mycket och jag har inte riktigt själv vetat vad som är jag. Vem är Mikaela? Hur vill hon leva? Hur vill hon uppfattas av andra? Under våren har jag hittat min grej, göra videos och lägga ut på youtube. Det är något av det roligaste jag vet, men också det mest blottande och skrämmande. Det är inte lika läskigt nu som i början, men jag har absolut dagar och stunder jag bara vill vara osynlig för resten av världen, och det är ju svårt när man lägger ut stora delar av sitt liv på youtube. "Hej här är jag, jag öppnar upp mitt liv, mitt hem, min familj och mina vänner, välkommen att titta och döma mig för det jag lägger ut." Något jag är oerhört tacksam över är att jag har fått så mycket fina kommentarer, både från mina nära och från personer som inte känner mig alls - Jag kan inte beskriva hur glad jag blir. Hittills, har jag inte hört en enda negativ eller nedlåtande kommentar, det vill jag ge er ett stort tack för. Jag är en känslig person och när jag får den första negativa kommentaren vet jag det kommer bryta ner mig. Hur mycket vet jag inte, jag kanske lär mig att skaka av det, men det beror nog mycket på om den trycker på en känslig punkt för mig. Hur som helst, vi behöver inte ta ut något i förskott. Just nu vill jag bara säga tusen tack och ge massa kramar till er där ute, ni är så fina. Hoppas ni har det fantastiskt tills nästa gång vi hörs! Jag har en känsla av att det kanske inte är så länge till nästa gång, jag känner att skrivfingrarna kryper i mig.

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Visst är det härligt att sommaren äntligen är här??

Något jag förknippar med sommar är lätta kläder, solblekt hår och brunbrända ben. På vintern är det lite tråkigare att klä upp sig, för man ska ändå trycka på sig den där tjocka jackan för att inte förfrysa ute i kylan. Jag vill leva i en stor stickad tröja mellan oktober och mars, hehe. När våren och sommaren kommer däremot kan man äntligen bli lite snyggare igen! Jag brukar säga att jag har två stilar, en sportig och en fin. Jag älskar det relativt nya modet med volanger och krusiduller på blusar. Det är så JAG. Jag har alltid brukat anpassa mig efter modet, men just nu känns det som att modet följer den stil jag redan älskar. Förstår ni hur jag menar? Jag älskar utsvängda byxor, fräscha, ljusa blusar och den lite mer "classy" stilen. Även om jag ibland kan leva i träningskläder och mjukisar, föredrar jag den stilen när jag ska känna mig snygg, och vem vill inte känna sig sommarfräsch nu?

Förra helgen när jag var i Stockholm var jag inne på Zara och fick med mig den här toppen hem, jag blev KÄR direkt så var bara tvungen att köpa den trots att jag inte har pengar att shoppa för just nu (inget CSN i maj), hehe. Men men, ibland får man unna sig!


Vissa säger att pengar inte ger lycka, men när jag shoppar något jag känner mig fin i känner jag en typ av lycka! Har ni förresten kollat in Johnells ? De har jättemycket fina kläder till både kvinnor och män! Titta tillexempel på den här härliga kjolen och toppen från Calvin Klein. Det här älskar den mer sportiga stilen av mig. Både snyggt och sportigt på samma gång! Tyckte även de passade perfekt tillsammans!

Ni hittar toppen här och kjolen här. 😊

Likes

Comments

Hej på er! Jag är lite dålig på att uppdatera bloggen med mina vloggar märker jag. Jag lägger upp en ny video varje söndag så om ni gillar dem får ni jättegärna prenumerera på min kanal för att få uppdateringen direkt istället för via bloggen. 😊

Här slänger jag in de 3 senaste vloggarna iallafall, som jag missat lägga upp! Hoppas det är bra med er och att ni har energin som krävs innan sommaren. Det är inte länge kvar nu!!! 😃


VALBORG - ni får hänga med mig och mina studentvänner hela dagen i Karlstad!


Ibland är jag inte lika stark... Och jag har haft det ganska tufft det senaste året. Jag var verkligen tveksam till om jag skulle publicera den här vloggen men nu i efterhand känns det så bra och viktigt. Jag vill visa er en sann bild av mitt liv och visa att det är okej att inte alltid må så bra. Vi är ju bara människor och det hör livet till <3


Här är den senaste vloggen som kom upp i söndags. Jag hade återfått energi, men vill bara notera att självklart är inte allt "bra" igen efter en vecka. Det är en långvarig process och jag jobbar hela tiden på att skapa mig ett härligt liv. 😊

Likes

Comments

Hörreni!! Jag har något så roligt att berätta. Jag har precis ingått ett samarbete med Handelshögskolan Karlstad Universitet och min youtubekanal. Det ska bli superspännande!! Ni får följa med till Christina (kommunikatör på Karlstad Universitet) och se när vi skriver på samarbetet i dagens vlogg! Hoppas ni gillar den och tycker det här är lika roligt som jag. Puss och kram <3


Likes

Comments

Jag har alltid varit en känslomänniska, men det senaste året/halvåret känns det som jag varit det 10 ggr mer än tidigare. Jag kan verkligen gråta av sorg för att sedan gråta av lycka några timmar senare. Jag kan gråta för att det gör så ont men jag kan också gråta och tycka det är skönt. Det ligger liksom i min karaktär. Jag är så. Jag har lärt mig att inte vara rädd för det. Sen jag började med youtube har jag också svängt mycket i mina känslor. Ibland tänker jag "vad i hela friden håller jag på med?", medan jag nästa stund tycker det är det mest självklara någonsin. Det är så mycket känslor involverade. Så mycket tankar och intryck. Eftersom jag tycker det är sååå kul, tänker jag på det nästan hela tiden. Vad jag än gör kan jag på något vis relatera eller koppla det till filmandet.

Ibland har jag bra självkänsla och ibland är jag en liten tjej i världen. Jag vill verkligen bygga upp en god självkänsla, för jag är säker på att alla motgångar i livet blir så mycket enklare med en bra självkänsla. Vi alla borde hjälpa varandra, höja varandra. Ge så mycket kärlek vi bara kan. Klyschigt men sant, jag tror att kärleken kan övervinna allt. Jag vill säga tusen tusen tack till er som uppmuntrar mig till youtube, till alla er som ger så fina kommentarer till mig. Ni ska veta att jag är nära till tårar flera gånger för ni är så fina. Jag vet inte hur jag ska tacka er och jag kommer aldrig kunna förklara vad det betyder för mig. Ni är bäst.


Likes

Comments

I söndags la jag upp en ny vlogg på min youtubekanal. Personligen gillar jag nog den här mest, just för att det känns som att jag kan slappna av mer framför kameran och vara mig själv! Jag vill ju inte vara någon annan än mig själv, men det är en utmaning när man inte är van att filma sig själv. Den är inspelad samma dag som jag "gick ut med" att jag har startat en kanal, så jag är lite känslosam och det gillar jag. För det är så jag är! Hoppas ni gillar videon. Puss på er och glad påsk!

Likes

Comments

Hej godingar! Nu är en video från förra veckan när jag var i Hafjell med familjen uppe på min kanal. Ni får träffa lite mer av min familj och vara med oss på vår fjällsemester! Hoppas ni gillar filmen. Puss och kram 💞 / MLikes

Comments

Nu är min andra vlogg uppe, hoppas ni gillar den! 😚 ❤


Likes

Comments