Header

Hej på er! Jag är lite dålig på att uppdatera bloggen med mina vloggar märker jag. Jag lägger upp en ny video varje söndag så om ni gillar dem får ni jättegärna prenumerera på min kanal för att få uppdateringen direkt istället för via bloggen. 😊

Här slänger jag in de 3 senaste vloggarna iallafall, som jag missat lägga upp! Hoppas det är bra med er och att ni har energin som krävs innan sommaren. Det är inte länge kvar nu!!! 😃


VALBORG - ni får hänga med mig och mina studentvänner hela dagen i Karlstad!


Ibland är jag inte lika stark... Och jag har haft det ganska tufft det senaste året. Jag var verkligen tveksam till om jag skulle publicera den här vloggen men nu i efterhand känns det så bra och viktigt. Jag vill visa er en sann bild av mitt liv och visa att det är okej att inte alltid må så bra. Vi är ju bara människor och det hör livet till <3


Här är den senaste vloggen som kom upp i söndags. Jag hade återfått energi, men vill bara notera att självklart är inte allt "bra" igen efter en vecka. Det är en långvarig process och jag jobbar hela tiden på att skapa mig ett härligt liv. 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hörreni!! Jag har något så roligt att berätta. Jag har precis ingått ett samarbete med Handelshögskolan Karlstad Universitet och min youtubekanal. Det ska bli superspännande!! Ni får följa med till Christina (kommunikatör på Karlstad Universitet) och se när vi skriver på samarbetet i dagens vlogg! Hoppas ni gillar den och tycker det här är lika roligt som jag. Puss och kram <3


Likes

Comments

Jag har alltid varit en känslomänniska, men det senaste året/halvåret känns det som jag varit det 10 ggr mer än tidigare. Jag kan verkligen gråta av sorg för att sedan gråta av lycka några timmar senare. Jag kan gråta för att det gör så ont men jag kan också gråta och tycka det är skönt. Det ligger liksom i min karaktär. Jag är så. Jag har lärt mig att inte vara rädd för det. Sen jag började med youtube har jag också svängt mycket i mina känslor. Ibland tänker jag "vad i hela friden håller jag på med?", medan jag nästa stund tycker det är det mest självklara någonsin. Det är så mycket känslor involverade. Så mycket tankar och intryck. Eftersom jag tycker det är sååå kul, tänker jag på det nästan hela tiden. Vad jag än gör kan jag på något vis relatera eller koppla det till filmandet.

Ibland har jag bra självkänsla och ibland är jag en liten tjej i världen. Jag vill verkligen bygga upp en god självkänsla, för jag är säker på att alla motgångar i livet blir så mycket enklare med en bra självkänsla. Vi alla borde hjälpa varandra, höja varandra. Ge så mycket kärlek vi bara kan. Klyschigt men sant, jag tror att kärleken kan övervinna allt. Jag vill säga tusen tusen tack till er som uppmuntrar mig till youtube, till alla er som ger så fina kommentarer till mig. Ni ska veta att jag är nära till tårar flera gånger för ni är så fina. Jag vet inte hur jag ska tacka er och jag kommer aldrig kunna förklara vad det betyder för mig. Ni är bäst.


Likes

Comments

I söndags la jag upp en ny vlogg på min youtubekanal. Personligen gillar jag nog den här mest, just för att det känns som att jag kan slappna av mer framför kameran och vara mig själv! Jag vill ju inte vara någon annan än mig själv, men det är en utmaning när man inte är van att filma sig själv. Den är inspelad samma dag som jag "gick ut med" att jag har startat en kanal, så jag är lite känslosam och det gillar jag. För det är så jag är! Hoppas ni gillar videon. Puss på er och glad påsk!

Likes

Comments

Hej godingar! Nu är en video från förra veckan när jag var i Hafjell med familjen uppe på min kanal. Ni får träffa lite mer av min familj och vara med oss på vår fjällsemester! Hoppas ni gillar filmen. Puss och kram 💞 / MLikes

Comments

Nu är min andra vlogg uppe, hoppas ni gillar den! 😚 ❤


Likes

Comments

Hej på er! I helgen la jag upp min allra första vlogg på youtube. Det var ett stort steg för mig och det krävdes mycket mod och pepp från mina nära. Nu i efterhand är jag så glad och stolt över att jag vågade. Det känns oerhört bra, och det som kändes så läskigt känns nu så självklart!

Jag började för att jag är intresserad av foto och film, men när satte mig in i redigering märkte jag hur roligt även det är. Jag har fått ett helt nytt intresse och det här är något av det roligaste jag vet!

Hoppas ni gillar den, massa kärlek från mig 💛

Puss & kram <3 / M


Likes

Comments

Den typ av kärlek och närhet man får av små, små bebisar är något alldeles speciellt. Att bara hålla dem sådär supernära och känna lukten av just - bebis. Här är jag och min brors son.

Likes

Comments

Äntligen, äntligen!

Det känns som att jag i flera års tid varit så stressad över relationer. Jag har haft mer än jag orkat ta hand om. Flängt och varit överallt.. Nu känns det äntligen som att jag har landat och jag har stenkoll på vilka relationer jag är säker på.

Det känns som att jag är mitt i en utvecklingsfas, som tog extra fart i höst. Därför har jag varit upp och ner i mitt humör och psyke i ungefär ett halvår. Jag är fortfarande ostabil, men det gör ingenting. Jag har accepterat det och kommit till insikten att det kan vara lite jobbigt att förändras, även om det är en förändring till något bättre. Jag har ju alltid haft svårt för avslut och förändringar, även om jag egentligen gillar förändringen. Jag har väl egentligen alltid varit ganska nöjd med hur livet varit just där och då, och känt en liten sorg över att lämna det bakom mig.

Jag ska inte säga att mitt liv är perfekt nu, för det vore en lögn. Jag har veckor med grov ångest, destruktiva tankar och dagar jag vill börja gråta var jag än är - oavsett om det är inne i min lägenhet eller på gymmet. Men jag har nått en acceptans. Jag är fine med det. Jag vet att jag klarar det. Samtidigt vet jag att det varar inte för alltid, för jag är en lycklig människa med extrem energi och livslust. Vissa perioder känner jag extrem lycka, andra är jag lite låg och känsligare - men det som alltid gäller är att jag känner att jag lever. Jag lever och jag känner! Jag är glad över att ha mina starka känslor, även om det är fruktansvärt jobbigt ibland så känner jag hellre överdrivet mycket än ingenting alls.


Likes

Comments