Header

Den typ av kärlek och närhet man får av små, små bebisar är något alldeles speciellt. Att bara hålla dem sådär supernära och känna lukten av just - bebis. Här är jag och min brors son.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Äntligen, äntligen!

Det känns som att jag i flera års tid varit så stressad över relationer. Jag har haft mer än jag orkat ta hand om. Flängt och varit överallt.. Nu känns det äntligen som att jag har landat och jag har stenkoll på vilka relationer jag är säker på.

Det känns som att jag är mitt i en utvecklingsfas, som tog extra fart i höst. Därför har jag varit upp och ner i mitt humör och psyke i ungefär ett halvår. Jag är fortfarande ostabil, men det gör ingenting. Jag har accepterat det och kommit till insikten att det kan vara lite jobbigt att förändras, även om det är en förändring till något bättre. Jag har ju alltid haft svårt för avslut och förändringar, även om jag egentligen gillar förändringen. Jag har väl egentligen alltid varit ganska nöjd med hur livet varit just där och då, och känt en liten sorg över att lämna det bakom mig.

Jag ska inte säga att mitt liv är perfekt nu, för det vore en lögn. Jag har veckor med grov ångest, destruktiva tankar och dagar jag vill börja gråta var jag än är - oavsett om det är inne i min lägenhet eller på gymmet. Men jag har nått en acceptans. Jag är fine med det. Jag vet att jag klarar det. Samtidigt vet jag att det varar inte för alltid, för jag är en lycklig människa med extrem energi och livslust. Vissa perioder känner jag extrem lycka, andra är jag lite låg och känsligare - men det som alltid gäller är att jag känner att jag lever. Jag lever och jag känner! Jag är glad över att ha mina starka känslor, även om det är fruktansvärt jobbigt ibland så känner jag hellre överdrivet mycket än ingenting alls.


Likes

Comments

Är jag ensam om att älska att bo på hotell, ta en kaffe på ett fik eller äta på restaurang? För mig är det en vardagslyx jag värdesätter högt. Jag älskar ju att resa, både långt och kort. Ibland är tiden knapp och då uppskattar jag weekends i större städer mycket. Något av det allra bästa jag vet är att bo på Clarion Hotell i Stockholm. Har varit där med fler sällskap och vi är lika nöjda varje gång. Det är så härligt att kunna bo på hotell, och samtidigt känna sig som hemma. Jag älskar känslan av lyxen att kunna lämna rummet obäddat och med handdukar över hela golvet, för att sedan komma tillbaka och det hänger rena, vita och fräscha handdukar på badrummet och sängen ser orörd ut. Det är så skönt att kunna springa runt i hela Stockholm, shoppa, äta på restauranger som WTC (som jag även skriver det här inlägget tillsammans med) och känna storstadsflåset, för att sedan komma in till ett mysigt hotellrum. Nämnde jag hotellfrukost? Jag skulle till och med gå ut och köpa hotellfrukost utan att bo på hotell, men det bästa är trots allt att vakna upp i hotellrummet och bara trippa ner i gosiga kläder till frukosten. Plocka åt sig av ALLT. Jag brukar ta lite av många saker på ungefär fem tallrikar, där varje talkrik håller en viss stil.

Just i skrivande stund känner jag att jag behöver åka iväg snart. Bo på hotell och njuta av att bli omhändertagen av trevlig personal samtidigt som jag umgås med vänner. Tänkte dela med mig av lite bilder från när jag var i Stockholm med två av mina närmaste vänner förrförra sommaren. Det minnet bär jag med och håller varmt om hjärtat.


Turistar, shoppar och fikar!

Här njuter jag lite extra av att hänga på hotellrummet innan vi skulle ut och äta.

Utsikt mot Globen från hotellrummet. Älskar de stora fönstren som går ner till golvet. Vi beställer alltid ett rum vänd åt det här hållet. Globen brukar skifta i olika färger ibland på kvällen.

Utanför hotellet påväg ut!

Hotellfrukosten! För 3 tjejer.... 😉

Likes

Comments

Hej på er, hoppas det är bra! Jag har haft en mysig kväll med min fina vän Rosanna. Vi delade på två semlor, en med vanlig med mandelmassa och en med vanlij. Gillade båda väldigt mycket faktiskt. Nu ska jag säga godnatt för imorgon ska jag upp till Uni igen. Vaknade klockan 3 inatt så skulle behöva ordentligt med sömn inatt. Puss på er!

Likes

Comments

Jag skulle säga att jag är en person med ganska mycket energi, eller åtminstone, jag var det. Just nu är jag i en period av förändring och har nog egentligen varit det sedan i höstas. Det tar mycket energi av mig, så just nu har jag inte så mycket över. Jag tänker väldigt annorlunda, värderar annorlunda. Jag värdesätter min tid på ett annat sätt och jag vill sträva efter att lägga min tid på det jag tycker mest om i livet.

Idag har jag några få vänner jag umgås med i vardagen här i Karlstad. Även om jag har många nära vänner utspridda i andra delar av Sverige och Norge så är det en ganska stor omställning för mig. Jag är van vid att ha många nära, i samma stad. Van att hoppa mellan grupper och försöka få tiden att räcka ihop till alla. Man kan säga att jag är van att vara en mittpunkt i det sociala. Varför är jag inte det idag? Jag har börjat se mig om, tänka på vad jag tycker är viktigt i livet. Jag funderar över vad jag mår bra av, och försöker leva efter det. Jag vet t.ex. att mina nära vänner i Karlstad vill jag helst träffa minst en gång i veckan. Utöver det så pluggar jag och tränar, nästan varje dag. Det kan vara svårt att tänka sig, men när jag umgåtts med de viktigaste, tränat, pluggat, jobbat, städat och handlat så finns det inte mycket tid kvar. För att få en ensam kväll i veckan, behöver jag planera in det.

När man är under en sådan här förändring kan det ta ganska mycket energi. Ibland ödslar jag lite med min energi. Ni vet kallpratar med människor på facebook och snapchat, som jag egentligen inte har en viktig relation till. Det kan ju vara trevligt ibland, men det är dessa kontakter som dras ner på när kraften inte är med.

En vän till mig sa "Det känns som att du lägger mycket på dig själv, som att det är ditt ansvar att höra av sig till alla". När hon sa det tänker jag "ja, det stämmer, och egentligen, så hänger ju inte allt på mig."

Jag lägger väldigt mycket känsla i allt jag gör, det ska kännas bra. I mina relationer lägger jag allt och det gör att jag förväntar mig detsamma tillbaka. Det tycker jag man ska göra. Man ska inte nöja sig. De kanske är jobbigt att vara ensam i stunden, men i längden kommer man tjäna på det.

Hädanefter ska jag bli ännu bättre på att göra saker som ger mig någonting. Jag märker hur jag egentligen har så stora drömmar, men i slutet av dagen räcker inte energin till. Jag ska bli mer medveten om var jag lägger min energin, för jag märker att jag just nu sprider ut den lite överallt och därför finns det inte så mycket kvar till det jag verkligen vill.

Det här inlägget blev lite tankspritt, men det speglar mig bra just nu. Min blogg är ju trots allt till för att få ord på vad jag känner och jag hoppas det uppskattas. 😊

Likes

Comments

Jag har varit sjuk i en vecka och sovit 11h de senaste nätterna när jag varit hemma hos mina föräldrar. Idag känner jag mig äntligen piggare igen och jag hoppas på att jag kan kickstarta veckan som frisk imorgon. Dock blir det inte cx och sh'bam som jag brukar gå på, men yogan kanske jag kan klara av om jag har tur. Skulle bli väldigt glad om jag fick yoga och sträcka ut kroppen.

Pappa gjorde en vitamindrink imorse. Känns så bra att äta och dricka saker man vet kroppen blir glad av.
Hoppas ni är friska och krya / M

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av några bilder jag har på telefonen som jag blir glad av. Bilder som får mig att känna mig varm inombords.

Likes

Comments

Det är några saker jag verkligen tar med mig från 2016. Det är saker som jag egentligen vetat innan, men ni vet, det tar tid att ta in saker, förändringar. Vanor.

1. Jag mår så bra av min familj och jag vill värdesätta tid med dem ännu högre

2. Jag tycker inte om alla människor. Förr har jag alltid velat va vän med alla. I år granskar jag människor mer kritiskt. Jag vill inte umgås med vem som helst och framförallt inte lägga ner så mycket energi på relationer jag inte mår bra av. Min tid är värdefull och begränsad så den vill jag dela med de jag älskar.

3. Jag mår inte speciellt bra av alkohol. I så fall en mindre mängd med trevliga människor, ibland.

4. Träning gör min vardag komplett. Det är kvalitetstid för mig

5. Jag behöver tid att bara vara ensam, kolla youtube, serier, läsa mm...


Likes

Comments

Har insett vikten i att ha drömmar, och kämpa för att ha uppnå sina drömmar. En dröm jag haft ett tag är att börja filma mer. Jag skulle vilja filma släktmiddagar, resor, fester och roliga tillställningar. Pappa filmade mycket när vi va ute och reste när jag va yngre, och det är så, så, såå roligt att titta på idag!

Jag vet dock inte vad jag skulle använda för kamera. Det är lite synd att jag mer eller mindre övergav min kamera någonstans för ett par år sen? Jag ville inte ha den så jag lämnade den hemma och sa till mamma att hon kunde slänga den eller ge bort den, sen vet jag inte vad som hände med den. Jag har fortfarande min systemkamera men den är ganska stor att bära runt på och vet inte om det är en optimal filmkamera.. sen är det min Iphone, det är väl inte bästa kvaliteten men fördelen är ju att den alltid är med samt är smidig och liten. Jag har kikat runt lite på kameror så ska se om jag ska testa med någon jag har eller köpa en ny, men filma, det vill jag göra! Bilder är kul, men film säger så mycket mer tycker jag! Man kan få en helt annan känsla av film, och jag älskar själv att titta på det!


Likes

Comments

Hej på er <3

Sitter i soffan hemma i Västra Sund med mamma, pappa och Mirre. Idag har jag jobbat, åkt skridskor på spegelblank is med pappa, ätit mammas fantastiska indiska mat och gått promenad allihopa här ute. Satt precis och läste Fornis blogg (min favorit) och så slogs jag av tanken "varför bloggar jag inte längre?". Det senaste halvåret-året har jag bara slängt upp något inlägg här och där. Jag saknar att blogga. Jag mår bra av det. Det är skönt att rensa tankar, lägga upp bilder, summera dagar, se tillbaka... Så jag tänkte att jag ska se om jag inte kan börja fota lite mer (blivit mest snapchat på sista tiden) och skriva blogginlägg. När jag går igenom mitt kameraalbum inser jag att jag inte alls fotar på samma sätt som förr. Jag skulle även vilja börja fotografera mer med min systemkamera igen. Observera att det här är tankar jag har, saker jag vill, blogga och fota, men det är inte säkert att jag kommer göra det. Det beror på tid då jag redan har ganska mycket i mitt liv och gillar att bara ta det lugnt också. Men vi ser. :)

Här kommer en bild från när jag och pappa lunchade på min favoritrestaurang i torsdags. Så otroligt fräsch sallad, och kaffe latten var den godaste jag någonsin druckit (aldrig druckit kaffe där tidigare). Kvalitetstid.


Likes

Comments