Godmorgon tisdag!

Det här kommer låta konstigt för många, men jag är så redo för hösten nu. Kyligare väder, tända ljus, brasor, snyggare kläder och allt som hör till. Just nu känns det som att vi är inne i någon sorts mellanperiod där det är jättekallt på morgonen och sen typ fuktigt?

Idag har jag en redigeringsdag på jobbet. Spenderade eftermiddagen bakom kameran och fotade produkter. Så har en hel del jobb framför mig, men det blir kul!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså hur bra helg har inte jag haft?

Igår tog jag och mamma bilen till Göteborg och checkade in på Dorsia Hotell. Superfint hotell med en väldigt speciell stil. Så mycket detaljer och det var så coolt! Man måste nästan uppleva det själv för att förstå.

Efter incheckningen på hotellet gick vi ut på stan och shoppade samt åt en god lunch på en mysig restaurang. Fick köpt mig lite nya kläder och skor bland annat!

Vi avslutade kvällen med en drink och en film på rummet innan vi somnade.

På morgonen åt vi en magisk frukost för att sedan bege oss mot Ullevi och EM! Vi såg först juniorerna, sen gick vi en stund på mässan innan lunchen. Sedan såg vi finalen, så spännande och så magisk stämning när Peder gick in och vann! Vilken prestation!

Är helt slut men så glad för denna helgen med mamma. Så glad att jag har henne. Det var dock väldigt skönt att få komma hem igen till dessa små trampande tassar. Imorgon back to business och jobb.

Likes

Comments

God förmiddag!

Hann inte blogga igår då jag fick fullt upp med jobbet, skulle fota produktbilder och spela in en video till jobbet vilket tog hela eftermiddagen och kvällen.

Idag är det torsdag och ännu en lång dag då lagret ska inventeras. Jag har även Izza då jag lånade henne igår till videon, eftersom det blev så sent så fick hon sova över, väldigt mysigt!

Likes

Comments

Märta

Goodmorning sunshines!

Sitter just nu och äter frukost innan jag sticker till jobbet. Har möten och planering hela förmiddagen så måste ladda upp ordentligt för att orka.

Annars ser det ut att bli en helt normal dag idag, ska förbi 3 bara och lämna in min telefon då den la av totalt igår. Typiskt min tur, hade över lag en otursdag igår som började med att jag tappade bilnycklarna under altanen, fick ta till kofoten för att få upp dem. Sen fortsatte dagen i samma spår tills jag gick och la mig, alltid lika magiskt!

Förhoppningsvis går telefonen att rädda då jag verkligen har allting kopplat till den.. Jag kan varken logga in på Facebook eller Snapchat, för då måste jag ha en kod som skickas till min telefon som lever ett helt eget liv #ilandsproblem

Hoppas ni får en bra dag idag så hörs vi senare!

Likes

Comments

Fyra bilder från vårt hus!

Visst är det mysigt? Två våningar & 19 fönster! Älskar vårt lilla hus och kan säga att skillnaden är enorm om man jämför med 1:an vi bodde i förut. Så mycket ångest den lägenheten gav när vi bodde på varandra, ännu mer ångest när de drog igång en badrumsrenovering så att vi var utan vatten i en månad...

Därför är jag så glad att vi flyttade, mitt paradis! Insåg dock nu att jag behöver ta lite nya bilder i vardagsrummet då denna är från samma dag vi flyttade in.

Likes

Comments

Hej på er & välkomna till min blogg!

Efter mycket funderingar fram och tillbaka valde jag att ta bort min förra blogg här på Nouw och börja om på en ny sida. Det har hänt så mycket i mitt liv sen den bloggen så det skulle bli alldeles för rörigt tyvärr! Men det här ska nog bli bra.

Jag saknade bloggen som ventilering och som ''dagbok'' om jag ska vara ärlig, men jag har även planer på att börja med youtube vid sidan om och tänker då att jag ska kunna lägga ut mina videos här också för att kunna få ett större ''flöde'' eller bättre ''content'' som man säger i min bransch!

Lite kort om mig då, jag är i dagsläget 20 år, jobbar som Social Media Community Influencer åt ett klädföretag, bor i ett hus i skogen tillsammans med min sambo & två katter, har min bästa vän som granne, har ett stort hästintresse men är för tillfället hästlös & ja, vad ska man säga? Ett hyfsat normalt & rörigt liv för en 20-åring kan jag tycka. Tyvärr är ju inte livet bara uppåt utan jag kämpar dagligen mot ångest som ibland påverkar mig lite för mycket för att det ska vara sunt.

Och allt det hör kommer ni få följa här!

Ännu en gång, välkomna!

Likes

Comments