De senaste dagarna!

Åh vad jag saknat bloggen ändå. Mitt bästa ventilationsställe ju. Jag har varit otroligt off här och inte orkat med, hade mycket som gjorde att jag inte orkade, men nu känns det som att det har vänt! Dock kan jag inte berätta om allt än förens det är klart, vill ju inte bli kallad lögnare om det inte går i lås liksom.

Iallafall! Jag har det senaste börjat sysselsätta mig med vloggar, jag vet att jag är efter, men har absolut inte haft något intresse i det innan men nu börjar jag förstå poängen. Och jag skulle faktiskt vilja testa på det själv! Jag har ju en bra kamera att filma med, en youtube-"kanal" och det känns som att det kan vara ett roligt sätt att variera sig på. Eller låter det jättekonstigt?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur vacker är hon inte?
Hej April!

Som rubriken ovan lyder så är April månaden med stort M för Anastasia, det är nu vi sätter igång på riktigt efter behandlingen av equiterapeuten. Det var som jag tänkte inget stort som låg bakom utan det var "bara" SI-leden som störde. Den är fixad nu vilket gör att vi äntligen kan sätta igång ordentligt.

Hur har vi börjat då? Jo hela veckan har vi fokuserat på uteritter. Vädret har varit på vår sida så det var lika bra att passa på. Tycker det är ett naturligt sätt att sätta igång på och hästarna mår bra och får en bra framåtbjudning! Sen att Anastasia tycker det är lite små-läskigt fortfarande är ännu en anledning till att göra det oftare och det har redan blivit bättre.

Nästa vecka kommer det en hopptränare till vårt stall som vi ska pröva att träna för! Dock ska vi inte vara med på allt eftersom vi inte är helt igång, men uppvärmingen ska vi allt klara av!

Likes

Comments

Hej!
Vad längesedan det var jag kikade in här! Har dock inte haft dåligt samvete utan har faktiskt varit skönt med en paus då februari månad var väldigt intensiv och stressig för mig.

Vad har hänt sen sist då? Jag är klar med skolan helt och hållet, så himla skönt! Jobbar fortfarande som lärare vilket jag oftast trivs med, ibland får jag dock känslan av att vilja skjuta mig i huvudet, men 9 av 10 gånger så trivs jag väldigt bra. Kollar dock lite på andra jobb vid sidan av, men inget bestämt än! Annars rullar vardagen på i långsam takt.

Anastasia då? Hon går på halvfart just nu och anledningen till det är att Equiterapeuten kommer komma ut snart och kolla igenom henne. Har en magkänsla att det sitter någonting någonstans och det är ju inte konstigt alls med tanke på att hon antagligen aldrig blivit kollad på det sättet tidigare! Hoppas bara inte det är något stort.

Just det! Har varit och hälsat på Desty också, sjukt hur mycket man kan tycka om en häst va? En tatuering med hennes namn på underarmen är givet, världens bästa partner in crime.

Likes

Comments

Provet gick jättebra! Mycket bättre än väntat. Har bestämt mig för att jag ska ta en dag hemma imorgon också. Behöver ta tag i några uppgifter och motivationen är helt plötsligt på topp och jag behöver verkligen plugga. Bara jag blir klar med studierna så är det bara att köra sen. Just nu får jag prioritera det före jobb.

Red även Anastasia idag. Längtar så tills jag kan börja träna för tränare, alltid svårt att bara träna själv utan någon hjälp. Hade behövt träna iallafall en gång per vecka. Men det kommer allt det också!

Så mycket kärlek

Likes

Comments

Hej på er!

Ett snabbt inlägg innan jag sjunker ner i plugget igen. Sitter för tillfället hemma hos Cizzi och pluggar, anledningen till det är att jag alltid pluggar bäst utanför "hemma-miljöer".

Klockan 15.30 har jag ett muntligt prov och det är det jag jobbar och förbereder mig inför nu. Ämnet är liberalismen - wish me luck!

Likes

Comments

Hej!
Ligger i sängen och skriver det här. Sista jag gör nu innan jag somnar. Är otroligt trött efter en lång dag. Jobbade till klockan 13, direkt efter jobbet åkte jag till Vargön, mötte upp Jessika och följde med henne och hennes ponny till Husaby. Gick jättebra och allt var som det skulle, alltid lika skönt oavsett vems häst det är! Var hemma vid 19.00 och har inte lämnat sängen sen dess. Är otroligt trött och allmänt less, blir alltid det på kvällen tyvärr..

Sofia tog hand om Anastasia idag! Hon blev longerad och ompysslad, otroligt tacksam för det. Fina fina vän!

Imorgon jobbar jag igen i årskurs 3. Alltid lika spännande att möta nya barn, man lär sig faktiskt mer av barn än av vuxna om jag ska vara ärlig. Hur jag ska ta mig hem är en annan fråga, bensinlampan lyser som vanligt på min älskade lilla bil och kontot ekar tomt. Alltid lika intressant att försöka lösa sånna problem. Känner ibland att jag kanske gjorde fel i att köpa häst - det är iallafall vad andra tycker. Men samtidigt är hon värd varenda liten krona. Om bara fler kunde förstå det..

Likes

Comments

Hej!

Har pluggat hela dagen förutom en snabbis när jag var i stallet. Är otroligt irriterad över upplägget i samhällskunskapen. Luddiga uppgifter och dåligt med anvisningar vart man ska läsa någonstans. Jag är trött på att analysera och diskutera, jag är kass på det rent ut sagt. Jag vill ha allt svart på vitt, speciellt när det kommer till saker jag absolut inte är intresserad av. Fick tillbaka en uppgift idag som jag var nöjd med, men som min lärare absolut inte var nöjd med, tack för den suris, tydligen ska man använda sig av fakta som inte ens står med i boken vilket det absolut inte står någonstans att man ska/får göra. Att han rättar mina meningsbyggnader är ännu mer irriterande eftersom detta inte alls har något med ämnet jag pluggar, isåfall hade jag pluggat svenska. Funderar ärligt på att skita i allt som har med det här att göra och stryka den där skitkursen.

Likes

Comments

Hej på er!

Vad gör ni nu på morgonkvisten? Sover? Jobbar? Äter frukost?

Jag ligger för tillfället i sängen, sminkad och fullt påklädd, redo för att åka iväg. Jag jobbar ju nämligen inom vikariepoolen, vilket innebär att du får sms med förfrågan om du kan jobba just den dagen, vilken skola det är, tider och vilken klass. Låter flängigt och jobbigt men jag tycker det är väldigt spännande att få träffa nya barn varje dag. Lär mig mer av dem än av vuxna.

Dock har jag redan fått två sms, och eftersom jag går upp 06.00 för att kunna svara snabbt och vara beredd så svarade jag såklart direkt. Samma minut som smset kom liksom, men platserna var redan tagna? Har aldrig hänt förut. Dock var båda smsen från samma skola - en skola jag inte varit på innan, och den kanske är väldigt populär, vad vet jag?

Så nu sitter jag här i väntan på ett till sms. Brukar få ca 4 om dagen, så hoppas på att det kommer vara så idag också! Men om det inte blir något jobb idag och det är likadant imorgon så har jag bestämt mig för att anmäla mig till vänersborgs vikariepool också.

Förutom att eventuellt jobba så ska jag idag även till stallet, Anastasia ska gå ett lösgörande pass tänkte jag, och plugga! Har en fördjupning i genteknik som jag vill ha klart och som jag filat på i några dagar nu!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag stod markarbete på schemat för Anastasia. Använde mig bara utav två låga hinder som jag varierade att komma på. Fokuserade på att hon skulle vara lugn och med mig och inte dra iväg. Gick hyfsat bra, men då det var länge sen hon hoppade så tyckte ju hon såklart att det var roligt och var väldigt exalterad. Men efter några språng där hon hoppade som en unghäst så höll hon sig i skinnet och vi fick till det riktigt bra på slutet! Kanske kan lägga upp en film senare!

Förlåt för suddig bild men måste ju visa den här godingen! Han och hans mamma flyttade in i stallet idag, väldigt spännande tyckte hästarna!

Likes

Comments

Hej! Direkt efter mitt inlägg igår började jag känna mig dålig vilket resulterade att jag hängde på toan till ungefär 4 inatt. Vet inte vad det var för fel, men det är inte magsjuka iallafall. Inte känt något idag men är fortfarande halvkass så får vara hemma imorgon också ifall något skulle bryta ut.

Jaja iallafall! Även om man är sjuk så har man ju en häst. Och eftersom jag absolut inte ville låta henne vila idag slutade det med att vi red ut tillsammans med Sofia och hennes häst! Jättemysigt och jag tror att Anastasia uppskattade en kompis. Vi passade även på att svänga förbi Erikshjälpen samt Jump inn för att göra lite nödvändiga inköp. Blev tyvärr ingen grimma, men har beställt en som kommer anlända till affären nästa vecka förhoppningsvis. Däremot fick ett par krokar i glada färger och ett pälsglans följa med hem. Väldigt välbehövliga saker, men som sagt sjukt tråkigt att lägga pengar på.

Krokarna hittade jag på Erikshjälpen för 20kr! Ett bra fynd och tipsar verkligen om att kolla på second-hand affärer när sånna här småsaker ska köpas in. Man kan spara många kronor på det!

Likes

Comments