Idag är jag tillbaka på jobbet efter fyra dagars ledighet.
Denna ledighet har varit en av de bästa på länge. Började den med att fira bästa vän som fyllde 20.
Dagen efter så drog jag till Stockholm o Globen för att sen Ed Sheeran med bästa Julia. Det var bland det mäktigaste o bästa jag har sett i mitt liv. Det var helt sinnes!

Sen i fredags så vankades det hemmafest hos vännen som fyllt 20, det var så otroligt roligt! Träffade massa nya människor, körde beerpong o drack liiite för mycket.
Igår mådde jag verkligen som jag förtjänade, vi frossade McDonalds o sushi hela dagen. Kom hem vid åtta igårkväll, hoppade in i duschen o sen direkt i sängen pga började jobba 4.30 i morse. Slutar runt lunch och ska då nog hitta på något, vad vet jag inte riktigt, det visar sig!

Ha en superskön söndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Lunchen med Marika var verkligen så mysig idag, vi sprang runt lite på stan o njöt så mycket det bara gick av solen. Vi gick runt slottet o knäppte lite bilder o bilden ovan är en av dem!

Sen har jag mest bara tagit det lugnt, fick akut ryggont så smet över till min kusin som är superduktig på massage o hon fixade till lite av den trasiga ryggen jag har.

Efter det åkte jag ner till stan o hoppade in på ett solarium. Det var flera år sen sist men kände verkligen att jag behövde lite extra färg nu när våren kommer samt så var värmen väldigt skön mot ryggen!

Nu har jag färgat håret, duschat, skrubbat kroppen o har nu hoppat i sängen.

Hoppas ni hade en fantastisk tisdag!

Likes

Comments

Solen har äntligen kommit. Och det märks så väl att jag har haft alldeles för lite D-vitamin i kroppen, mår redan så mycket bättre!

Idag står det först jobb på schemat, 4.30-12 och efter det så blir en lunch med finaste Marika. Tror vi ska sitta ute någonstans då vädret verkligen levererar idag med.
Efter det så får vi se vad dagen har att erbjuda, sugen att gå på bio så kanske blir det ikväll!

Hoppas ni har en mysig dag!

Likes

Comments

Det var ett tag sen sist! Här är några bilder som jag lyckats knäppa under den perioden jag har varit borta. Jag har haft alldeles för mycket att göra med alldeles för få timmar per dygn. Renoveringen av lägenheten har tagit mycket tid om inte energi! Dem dagar jag inte renoverat eller jobbat så har jag legat i buske efter alldeles för mycket alkohol. Lite så livet ser ut just nu, men vet ni vad? Jag har nog aldrig trivts så bra som jag gör just nu. Glider runt med världens finaste vänner, världens bästa jobb o bara lever livet.

Ikväll ska jag träffa Marika o vi ska hitta på något gosigt att göra.

Hoppas ni får en fin lördag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Så här såg det ut i måndags när vi var några kollegor som gick ut o tog några öl. Det var en otroligt trevlig kväll o den slutade med en väldigt full Mikaela. Men varför inte liksom?

Just nu sitter jag på jobbet o ska fortsätta vara här till kl. 12 sen bär det av mot Sthlm där jag ska göra lite roligare saker som ni kommer få se senare!
O kvällen kommer spenderas med en väldigt efterlängtad vän, kommer bli lite vin o förmodligen massa prat då vi har mycket att ta igen!

Hoppas ni njuter av det fina vädret!

Likes

Comments

Började jobba 05 i morse men åkte hem redan vid 07 då kroppen helt enkelt inte orkade längre. Har sovit alldeles för lite de senaste veckorna o nu slog det till. Ligger för tillfället i sängen o har sovit ett par timmar o det känns redan bättre. Tänk vad lite sömn kan göra!
Ska fortsätta ligga här resten av dagen o bara ta igen så att jag kan vara tillbaka på jobbet i morgon!

Hoppas ni har en fin dag i solen! 🌞

Likes

Comments

Jag har äntligen fått tillbaka mitt intresse för foto o bilder! Har börjat bli kreativ igen o det är otroligt kul.
Så tänkte därför starta upp den bloggen igen o se vart det leder. Hoppas ni är taggade på att hänga på!

Likes

Comments