Header

RESA

Det finns så många fina olika parker här borta. Parc Ciutadella, Montjuic parkerna och Gaudis park. Det finns säkert super många till som är helt underbart fina men de är de parkerna vi hittills har varit i. Första dagen var vi i Parc Ciutadella och där skulle egentligen ha ätit picknick men vi hittade ingen mataffär så det blev bara en prommis istället, lika mysigt det med.

Jag är så glad att vi har hunnit med att göra så mycket härliga saker under den här resan och att vi har haft det så otroligt härligt. Har en massa bilder från dagarna hittills men en jobbig labbrapport väntar på att skrivas färdig och skickas in, så behöver ge den lite energi nu!!

Pussar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

RESA

Helt magiskt ställe. Underbar mat, underbar miljö, underbart underbart!! Surf House är en restaurang som har allt möjligt frächt, nyttigt och gott. Allt från Acai Bowls, juicer, vegan hamburgare och en massa annat.. Surf house har även surf och yoga klasser vid stranden (det ligger precis vid stranden) så allt är bara så härligt!!! Tips om man är i Barcelona!!

Likes

Comments

RESA

Vi har det alldeles underbart här borta! Varmt och soligt hela tiden. Första hela dagen här var igår och vi hann med en MASSOR av saker, verkligen helt sjukt. Vi gick hela dagen och när vi kom hem såg vi att vi nästan hade gått 2 mil?!! Härligt trötta var vi när vi kom hem. När vi kom hem igår dock så fanns det ingen tid att kolla på bilder/fixa inlägg och liknande utan fokus var att kolla alla nyheter om vad som hände i Stockholm igår. Det är så fruktansvärt hemskt det som hänt och så sjukt obehagligt när en sådan attack kommer så nära en. På en plats där man mycket väl hade kunnat befinna sig och där man hade kompisar som var. Tack och lov är alla våra nära och kära i tryggt förvar!! Så fint att läsa om hur alla i Stockholm öppnade upp sina hem och tog hand om varandra också!!!

Likes

Comments

RESA

Nu sitter vi och väntar på att alldeles strax få gå på planet till Barcelona. Planet var något försenat på nåt sätt men det gör ingenting. Känner mig för en gångs skull alldeles lugn och bara njuter av att åka bort. Lugn och super glad! Vi laddade energiförrådet med avocado macka och juice, gott gott. Fick ett presentkort på Joe & the juice av några av killarna på min födelsedagsdrink! Verkligen världens bästa. Klockren present eftersom det är min vanliga "middag" mellan skola och jobb, och ibland när det bara är så sjukt gott.

Puss puss

Likes

Comments

RESA

Förra året efter min och Felix weekend till Paris bestämde vi oss att varje vår åka till nån stad i Europa på våren. Dels för att byta lite miljö, dels för att man under våren verkligen behöver en energiboost med all skola, jobb osv och även för att det är så himla mysigt. Undra hur lång tid det tar att avverka alla härliga städer, alltså städer som man verkligen kan tänka sig att åka till?!

Efter en sjukt intensiv period med skola och nya arbetsuppgifter på jobbet har det varit "långt bort" till att kunna planera och resa någonstans. Men nu ska vi till Barcelona nästa vecka och jag är så otroligt lycklig. Känner mig som ett litet barn dagen innan julafton för att jag längtar så mycket.

Bläddrade igenom lite bilder från vår Paris weekend under våren förra året och det pirrar i hela mig av att se allt. Det var så underbart!

Likes

Comments

VINTER 2017

Snabb summering av veckan, bra/dålig?
Lite små jobbig vecka, mitt humör har varit upp och ner. Ena sekunden har allt varit som en dans på rosor medan jag den andra sekunden bara velat somna och vakna om några månader. Så är det ibland och för mig handlar det om att vara tydlig mot mig själv, ingen onödig oro, och bara slappna av.


Veckans bästa?
När jag tänker efter så har veckan haft flertalet tillfällen som har fått mig att må väldigt bra och även fått mig att se möjligheten att förbättra min självkänsla. Började gå hos min psykolog nu i veckan och det var helt underbart. Det är nog bland det bästa som finns enligt mig. Att få hjälp att sortera tankar och få verktyg att utveckla mig själv!! Sen har det också varit super härligt med frukosten med Ellen, hänga med Sofie i fredags och ha mysiga kvällar med Felix under veckan.

Veckans sämsta?
Stress. En massa stress.

Veckans låt?
Återigen är jag sämst på musik. Verkligen kass. Jag vet tydligt vad jag tycker om och inte tycker om när jag hör musik. (Uttrycker TYDLIGT mina åsikter om ifall en låt är bra eller dålig vilket min familj och Felix in bli galna på när jag aldrig själv kan föreslå nån låt..).

Veckans film?
Inte haft tid att se på film. När jag kollat på något har det varit SKAM eller Sveriges Mästerkock men det är ju inga filmer.

Veckans köp?
Ingenting. Skönt när jag har handlat en massa under julen och de sakerna är jag väldigt nöjd med.

Vad ser du fram emot nästa vecka?
Bli klar med Gymnasiearbetet, ska bli otroligt skönt med den pucken klar.

Puss och kram

Bästa redskapet att hålla koll på allt under nästa vecka med denna underbara kalender. Älskar den!

Likes

Comments

VINTER 2017

Tidig söndagsmorgon idag. Ska få möjligheten att testa lite nya saker på jobbet idag så ska vara på kontoret lite tidigare än vanliga söndagar. Det ska bli väldigt spännande men är lite nervös. Men det är härligt för det visar att det är något man anser är viktigt och det stämmer. Så nu ska jag snart bege mig mot stan och kontoret.

Puss

Likes

Comments

RAW, MAT, VINTER 2017

Har velat gå till detta ställe under en väldigt lång tid. Säkert i över ett år men det har aldrig blivit av. Men nu äntligen. Imorse vaknade jag av frukost på sängen av mamma som sen skjutsade mig till stan där jag träffade en väldigt saknad Ellen. Vi tog sen en frukost/lunch på POM och FLORA. Älskar frukost mat så kunde inte bli mer lycklig än att få äta två stycken frukostar!

Kan verkligen rekommendera POM och FLORA även om jag inte lär vara den första som rekommenderar det stället. Super fräsch och god mat med RAW food stil. Dock mycket folk men det gick relativt snabbt att få bord och mat.

Puss

Tog en chiapudding med ananas, bovete och nötter. Tyvärr var den lite rinnig men himmelskt god ändå!

Likes

Comments

RESA, Vinter 2016

Hej hjärtan! Oj vad länge sedan det var jag skrev här. Det har inte varit prioriterat för min del. Skola, jobb, familj, pojkvän och vänner har helt enkelt prioriterats före. Men jag har saknat det lite. Att kunna skriva och sitta och pilla på nåt..

Eftersom det var länge sedan jag skrev här så har jag hunnit med en massa saker. Vår vinterbal har varit, vi var uppe en sväng i Åre på öppningshelgen, firat jul och en massa saker. Får se om jag skriver någonting om det senare, men det har i alla fall varit super härligt alltihop.

Imorgon åker vi upp till Åre, jag Felix mamma och min lillebror. Min syster har varit jätte dålig och legat på sjukhus så hon stannar i Stockholm över nyår. Det ska bli så otroligt skönt att komma iväg, framförallt för att byta miljö men också för att jag älskar Åre. Inte nödvändigtvis för skidåkningen (vilket också är super härligt) utan mer att jag bara älskar den byn, stämningen och allt. Nu ska jag packa ihop det sista från pappa och därefter få skjuts över till mamma.

Pussar

Detta var från i påskas då Felix övertalade mig att klättra!!!!! upp till högsta toppen i Åre, och därefter åka på baksidan ner. Heheh det blev lite ilskna frustrerande ord från mig när jag insåg hur vi skulle komma ner. Men jag överlevde!

Vill hoppa fallskärm nån gång i Åre. Det är rätt många som gör det. Och vad jag har förstått så springer man ut från en av topparna med en instruktör och sedan "seglar" ner. Tänk vad härligt att göra det när det är alldeles strålande fint väder.

Likes

Comments