Header
View tracker

HÖST 2016

Har ni någonsin känt att ni har så mycket att göra att det inte går att göra något över huvudtaget? Att högen av saker som man måste fixa växer sig så stor att den inte går att beta ned..

Så känner jag nästan ALLTID när jag är stressad och har många saker på mitt bord. Jag vill sätta igång med allt, få klart allt på samma gång, men det slutar med att energin inte räcker till, fokuset är inte tillräckligt skarpt att kunna specificera sig på varje enskild sak så att allt blir halvdant gjort och inget blir klart. Förut gjorde jag mycket prioriteringslistor över vilka saker som var absolut viktigast att göra NU och vilka saker som kan vänta. Ett prov nära inpå prioriteras exempelvis högre än en inlämningsuppgift som skall in några veckor senare.

Ska börja göra sådana tydliga listor igen. Skönt för huvudet att också veta vad fokuset skall ligga när man sätter sig och skall plugga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

HÖST 2016, RESA

Jag har ett mål att någon gång under mitt liv jobba och bo i New York. Kanske starta upp det företag jag någon gång börjar med att starta i Sverige och sedan expandera och starta det där, eller jobba på något redan existerande företag i New York. Jag har i alla fall inte en så tydlig bild på vad jag ska jobba med just där ännu (inte hemma heller hehe) men jag har en mycket tydlig bild på hur mina mornar ska se ut när jag jobbar i New York på något sätt.

Vakna, gå ner och köpa en kaffe på Pret -a-Manger och sen ta en morgon promenad i central park, hur underbart?? Ja till det målet ska jag se till att ta mig till någon gång.

Bilderna är från prommis i Central park nu från resan istället. Världens finaste park!

Likes

Comments

HÖST 2016, RESA, RESEGUIDE

I vintermörkret med rusk och slask så längtar jag verkligen till lite sol och värme. Det behöver nödvändigtvis inte vara stekhet sommarvärme men typ som i New York nu. Kring 20 grader och strålande sol, så skulle jag vilja ha det nu..

För övrigt har ju inte skrivit så mycket om hur hela resan till New York var. Det har väl fallit lite mellan stolarna då tiden har runnit ifrån mig.

Men nu tänkte jag visa lite bilder från en utav dagarna då vi var i SOHO. Jag måste nog säga att det var det absolut mysigaste stället vi var på i New York. Arkitekturen, alla fina butiker, kaffe ställena, allt var helt underbart. Kändes lite som favoriten Marais i Paris på något sätt. Nästa gång jag beger mig till New York (hoppas snart igen) så ska jag försöka hitta nåt boende i SOHO.

Dessa hus är såå otroligt vackra. Järn trapporna och allt. Gick runt och var helt lyrisk över hur vackra husen var hehe..
Utanför en skoaffär tror typ att det var Converse eller Vans eller något sådant lite enklare sko märke så hängde en massa skor i trafikljusen.

Likes

Comments

HÖST 2016, RESA

Nu börjar vi. Ett av många försenade inlägg från New York. Den underbara staden! Första dagen, första heldagen kanske jag snarare skulle säga, så åt vi ju först brunch med Felix och Ulf på The Butchers Daughter. Därefter åkte vi till lite olika ställen och gick runt och kollade. Bland annat så åkte vi till Memorial Center för World Trade center och så åkte vi upp i One World Trade center som har byggts upp där. Det var verkligen sjukt coolt att åka upp i det höga tornet, som jag tror är New Yorks högsta!? I hissen påväg upp är det animationer där man ser hur hela New York byggs upp under alla århundraden och när man kommer upp så är det VÄRLDENS finaste utsikt. Verkligen ett måste tycker jag. Hela grejen är en sådan upplevelse.

Likes

Comments

HÖST 2016

Den här veckan har jag så mycket saker att göra. Imorgon kommer jag vara hos tandläkaren i några timmar för att fixa en massa saker med mina tänder, berättar mer om det sen, och så är det en massa plugg och fix. Roligt bara jag inte stressar upp mig så jag yrar runt. Jag har i alla fall haft en underbar morgon, åt frukost i sängen med Felix och kollade på lite youtube klipp. Vi hade ju ingen skola igår så det känns som måndag idag. Första dagen på ny vecka. Börjar inte förrän om nästan 2 timmar så ska ligga kvar här och gosa en stund till. Ska försöka fixa med bilderna så jag kan visa er allt från New York.

Fina syster och mormor från New York

Likes

Comments

HÖST 2016, RESA

Jag är så dålig på att uppdatera just nu trots att jag har kameran FULL av en massa bilder från New York och massa som jag vill skriva om. En anledning till att jag inte har kommit upp med en massa inlägg om det ännu är för att 1. Min dators hårddisk är full så jag måste ladda över massa saker till en extern hårddisk, suck. Och 2. Så har jag varit väldigt stressad och instabil de senaste dagarna så det är lite mer prio att få mig att komma på benen igen. Det kommer snart!

Pussar

Lite bilder från Soho! Imorgon eller på måndag kommer ett sprängfullt inlägg om Soho. Bästa stället i New York!!

Likes

Comments

HÖST 2016, MAT, RESA

Kanske världens bästa restaurang. Enligt mig i alla fall, men har ju däremot inte åkt runt på alla världens restauranger så vad vet jag. TAO var i alla fall en helt underbar. Asiatisk mat (min favorit) stämningen och allt i hela restaurangen var bara helt underbar. Det står en stor Buddah mitt i restaurangen, hur coolt? Skulle kunna äta ALLT på menyn så vi tog in en massa olika rätter, smaskigt. Dit kommer jag gå många gånger framöver!!

Och så lite mat bilder hehe

Världens bästa mamma

Likes

Comments

HÖST 2016, RESA

En park på en bro där en järnväg gick en gång i tiden. Så coolt! Varför finns inte sådana saker i Sverige? Jag tyckte att det var helt magiskt att gå där. Att vara i en park, men "uppe i luften". Himla mysigt och fint. Tyvärr var det ju såklart väldigt mycket människor där men det känns det som att är det ÖVERALLT i New York. Om jag skulle bo här skulle jag nog ta en massa massa prommisar där haha.

Likes

Comments