Header

VINTER 2017

Snabb summering av veckan, bra/dålig?
Lite små jobbig vecka, mitt humör har varit upp och ner. Ena sekunden har allt varit som en dans på rosor medan jag den andra sekunden bara velat somna och vakna om några månader. Så är det ibland och för mig handlar det om att vara tydlig mot mig själv, ingen onödig oro, och bara slappna av.


Veckans bästa?
När jag tänker efter så har veckan haft flertalet tillfällen som har fått mig att må väldigt bra och även fått mig att se möjligheten att förbättra min självkänsla. Började gå hos min psykolog nu i veckan och det var helt underbart. Det är nog bland det bästa som finns enligt mig. Att få hjälp att sortera tankar och få verktyg att utveckla mig själv!! Sen har det också varit super härligt med frukosten med Ellen, hänga med Sofie i fredags och ha mysiga kvällar med Felix under veckan.

Veckans sämsta?
Stress. En massa stress.

Veckans låt?
Återigen är jag sämst på musik. Verkligen kass. Jag vet tydligt vad jag tycker om och inte tycker om när jag hör musik. (Uttrycker TYDLIGT mina åsikter om ifall en låt är bra eller dålig vilket min familj och Felix in bli galna på när jag aldrig själv kan föreslå nån låt..).

Veckans film?
Inte haft tid att se på film. När jag kollat på något har det varit SKAM eller Sveriges Mästerkock men det är ju inga filmer.

Veckans köp?
Ingenting. Skönt när jag har handlat en massa under julen och de sakerna är jag väldigt nöjd med.

Vad ser du fram emot nästa vecka?
Bli klar med Gymnasiearbetet, ska bli otroligt skönt med den pucken klar.

Puss och kram

Bästa redskapet att hålla koll på allt under nästa vecka med denna underbara kalender. Älskar den!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

VINTER 2017

Tidig söndagsmorgon idag. Ska få möjligheten att testa lite nya saker på jobbet idag så ska vara på kontoret lite tidigare än vanliga söndagar. Det ska bli väldigt spännande men är lite nervös. Men det är härligt för det visar att det är något man anser är viktigt och det stämmer. Så nu ska jag snart bege mig mot stan och kontoret.

Puss

Likes

Comments

RAW, MAT, VINTER 2017

Har velat gå till detta ställe under en väldigt lång tid. Säkert i över ett år men det har aldrig blivit av. Men nu äntligen. Imorse vaknade jag av frukost på sängen av mamma som sen skjutsade mig till stan där jag träffade en väldigt saknad Ellen. Vi tog sen en frukost/lunch på POM och FLORA. Älskar frukost mat så kunde inte bli mer lycklig än att få äta två stycken frukostar!

Kan verkligen rekommendera POM och FLORA även om jag inte lär vara den första som rekommenderar det stället. Super fräsch och god mat med RAW food stil. Dock mycket folk men det gick relativt snabbt att få bord och mat.

Puss

Tog en chiapudding med ananas, bovete och nötter. Tyvärr var den lite rinnig men himmelskt god ändå!

Likes

Comments

RESA, Vinter 2016

Hej hjärtan! Oj vad länge sedan det var jag skrev här. Det har inte varit prioriterat för min del. Skola, jobb, familj, pojkvän och vänner har helt enkelt prioriterats före. Men jag har saknat det lite. Att kunna skriva och sitta och pilla på nåt..

Eftersom det var länge sedan jag skrev här så har jag hunnit med en massa saker. Vår vinterbal har varit, vi var uppe en sväng i Åre på öppningshelgen, firat jul och en massa saker. Får se om jag skriver någonting om det senare, men det har i alla fall varit super härligt alltihop.

Imorgon åker vi upp till Åre, jag Felix mamma och min lillebror. Min syster har varit jätte dålig och legat på sjukhus så hon stannar i Stockholm över nyår. Det ska bli så otroligt skönt att komma iväg, framförallt för att byta miljö men också för att jag älskar Åre. Inte nödvändigtvis för skidåkningen (vilket också är super härligt) utan mer att jag bara älskar den byn, stämningen och allt. Nu ska jag packa ihop det sista från pappa och därefter få skjuts över till mamma.

Pussar

Detta var från i påskas då Felix övertalade mig att klättra!!!!! upp till högsta toppen i Åre, och därefter åka på baksidan ner. Heheh det blev lite ilskna frustrerande ord från mig när jag insåg hur vi skulle komma ner. Men jag överlevde!

Vill hoppa fallskärm nån gång i Åre. Det är rätt många som gör det. Och vad jag har förstått så springer man ut från en av topparna med en instruktör och sedan "seglar" ner. Tänk vad härligt att göra det när det är alldeles strålande fint väder.

Likes

Comments

HÖST 2016

Har ni någonsin känt att ni har så mycket att göra att det inte går att göra något över huvudtaget? Att högen av saker som man måste fixa växer sig så stor att den inte går att beta ned..

Så känner jag nästan ALLTID när jag är stressad och har många saker på mitt bord. Jag vill sätta igång med allt, få klart allt på samma gång, men det slutar med att energin inte räcker till, fokuset är inte tillräckligt skarpt att kunna specificera sig på varje enskild sak så att allt blir halvdant gjort och inget blir klart. Förut gjorde jag mycket prioriteringslistor över vilka saker som var absolut viktigast att göra NU och vilka saker som kan vänta. Ett prov nära inpå prioriteras exempelvis högre än en inlämningsuppgift som skall in några veckor senare.

Ska börja göra sådana tydliga listor igen. Skönt för huvudet att också veta vad fokuset skall ligga när man sätter sig och skall plugga.

Likes

Comments

HÖST 2016, RESA

Jag har ett mål att någon gång under mitt liv jobba och bo i New York. Kanske starta upp det företag jag någon gång börjar med att starta i Sverige och sedan expandera och starta det där, eller jobba på något redan existerande företag i New York. Jag har i alla fall inte en så tydlig bild på vad jag ska jobba med just där ännu (inte hemma heller hehe) men jag har en mycket tydlig bild på hur mina mornar ska se ut när jag jobbar i New York på något sätt.

Vakna, gå ner och köpa en kaffe på Pret -a-Manger och sen ta en morgon promenad i central park, hur underbart?? Ja till det målet ska jag se till att ta mig till någon gång.

Bilderna är från prommis i Central park nu från resan istället. Världens finaste park!

Likes

Comments

HÖST 2016, RESA, RESEGUIDE

I vintermörkret med rusk och slask så längtar jag verkligen till lite sol och värme. Det behöver nödvändigtvis inte vara stekhet sommarvärme men typ som i New York nu. Kring 20 grader och strålande sol, så skulle jag vilja ha det nu..

För övrigt har ju inte skrivit så mycket om hur hela resan till New York var. Det har väl fallit lite mellan stolarna då tiden har runnit ifrån mig.

Men nu tänkte jag visa lite bilder från en utav dagarna då vi var i SOHO. Jag måste nog säga att det var det absolut mysigaste stället vi var på i New York. Arkitekturen, alla fina butiker, kaffe ställena, allt var helt underbart. Kändes lite som favoriten Marais i Paris på något sätt. Nästa gång jag beger mig till New York (hoppas snart igen) så ska jag försöka hitta nåt boende i SOHO.

Dessa hus är såå otroligt vackra. Järn trapporna och allt. Gick runt och var helt lyrisk över hur vackra husen var hehe..
Utanför en skoaffär tror typ att det var Converse eller Vans eller något sådant lite enklare sko märke så hängde en massa skor i trafikljusen.

Likes

Comments

HÖST 2016, RESA

Nu börjar vi. Ett av många försenade inlägg från New York. Den underbara staden! Första dagen, första heldagen kanske jag snarare skulle säga, så åt vi ju först brunch med Felix och Ulf på The Butchers Daughter. Därefter åkte vi till lite olika ställen och gick runt och kollade. Bland annat så åkte vi till Memorial Center för World Trade center och så åkte vi upp i One World Trade center som har byggts upp där. Det var verkligen sjukt coolt att åka upp i det höga tornet, som jag tror är New Yorks högsta!? I hissen påväg upp är det animationer där man ser hur hela New York byggs upp under alla århundraden och när man kommer upp så är det VÄRLDENS finaste utsikt. Verkligen ett måste tycker jag. Hela grejen är en sådan upplevelse.

Likes

Comments