View tracker

Har alltså haft världens bästa jullov! Levt mitt liv, druckit ett antal liter alkohol för mycket, sovit bort alldeles för många dagar, spenderat min tid med mina 3 sambos, firat jul, nyår. En nyår som var bättre än någon annan!
Tagit vara på sista veckan av lovet, haft ett antal film kvällar hos favorit Filip, även ett antal kvällar med alkohol inblandat på samma ställe!
Sista kvällen spenderar jag hemma i skogen med familj, och sedan filmkväll med min absoluta favorit!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår när vi faktiskt hängde backstage med Allyawan, var lite bättre än alla p12or, var jävligt spontana och hade faktiskt väldigt kul!

Likes

Comments

View tracker

Lever efter mitt smeknamn, alkolisten
Haft 2 kvällar i mitt liv som har varit så bra, ikväll kör vi en tredje kväll spontant är bra har jag hört.
Älskar livet just nu.

Likes

Comments

När man längre inte vet vad man ska göra, skratta eller gråta. När de längre inte går att tänka bort. Så mycket utför allting går men ändå så bra mycket går. Skulle behöva en vecka eller två långt bort, utan kontakt med omvärlden en paus från allt som hänt, händer.

Likes

Comments

En väldigt bra fredag, vaknade alldeles förtidigt för att göra mig iordning lite snabbt för att sedan gå till tåget, mötte Sara och åkte till Halmstad, åt världens bästa hotellfrukost, som jag längtat och förtjänat den extremt. spenderade även några timmar på jobbet, åkte sedan med Jessika hem, en utav dom bättre så härlig!
Nu ligger jah o halv sover väntar på att Sara ska komma förbi en stund!

Likes

Comments

Det finns inget jah älskar så mycket som lov och spontana saker, igår storstädade jag hela min lägenhet, umgicks med Annika och tog en runda till Laholm med bästa vän och kom hem med en ny bil!
Mötte upp Matilda och gick hem till Filip, spenderade kvällen/natten o tidig morgon där jah o Matilda kom hem till mig lite efter 6 och fick då äntligen lägga huvudet på kudden, sov alldeles för få timmar och åkte sen o lagade hennes telefon! Hon körde mig sedan till jobbet där jah e nu och längtar mest tills jah får sluta!

Likes

Comments

Inlägget som som upp precis skulle kommit upp i fredags, men iallafall somnade på soffan då o gjorde inte så mycket mer den dagen, i lördags åkte vi tåg hela dagen spenderade eftermiddagen/kvällen med min kära syster och Nathalié. Slutade med att jah o Sara satt i min lägenhet, skulle sedan ut o möta Filip med vettifan vad spm hände sen, var ute en stund o sen hemma hos Filip med josse o Nathalie en stund på riktigt mina favoriter alla 3 fan vad jag saknat dom. Sov hos Filip, han väckte mig vid 12..
Gick hem letade upp allt jah tappat bort dagen innan, åt sedan pizza med Sara o träffade Hampus sen köpte hårfärg o åkte lite bil, slutade hemma hos mig med hårfärgning, Lovisa kom en stund o sedan kom Elina,
Kollade på Wallander och åkte sedan till donken med Elina och Hampus!
Idah har jag träffat Carolina bästa vän, och nu sitter jah hemma hos familjen ätit lite o så!

Likes

Comments

Fredag, alltså redan fredag och sista dagen för oss är kommen.. Sista veckan har gått så extremt fort, i tisdags träffade vi Saras farfar och kollade i affärer en bra ledig dag! I onsdags jobbade vi, efteråt spenderade vi lite mer pengar, på bland annat VS!! I torsdags var de segt att gå upp men de funka, läraren kom till praktiken så pratade lite med henne o firade sedan våran bästa kock som fyllde år, honom kommer jag sakna, gick sedan en runda i stan. Kom hem åt o fixade sedan mina naglar!
Idag var sista dagen, avsluta med lite goodiebags o ett adjö!
Ikväll får vi se vad vi hittar på soffhäng eller biomys beror på hur långt vi orkar!

Likes

Comments

En helg fylld med jobb, jobbat hela helgen i lördags bestämde vi oss även för att färga hår, så är just nu påväg mot ny hårfärg, i går efter jobbet åkte vi till Sara träffade kusinerna och Linnea var även där, mys stund mitt i kaoset. Imorgon är vi äntligen lediga så blir nog en tur till Farsta och en lugn dag!

Likes

Comments

En kort mysig promenad med vovven, riktigt fint väder idag faktiskt!

Likes

Comments