Contains affiliate links Mode

*Plagg taggad i bild

Jag vet, lite sent ute är jag med detta inlägget. Jag menar, det är ju midsommar imorgon! Men det kan väl ändå vara kul med lite inspiration, detta kan ju faktiskt användas till andra tillfällen i sommar också!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Familj & Vänner, Vardag

Någon minut efter att jag stigit ur sängen där jag hade legat och latat mig i en dryg timme

Åt frukost och drack islatte / Fotade min nya bikini tsm med Vendela

Lade mig i solstolen och lyssnade på gamla godingar av Katy Perry och Niki Minaj, njöt av livet och solen

Gjorde i ordning supersmaskig lunch som bestod av honungsmelon och parmaskinka, mozzarella och tomat, oliver och ett glas syrlig och fräsch läsk.

Vid fem åkte jag och familjen till hamnen och mötte upp några vänner för att åka vår båt ut till Kungsö, där badade vi, åt räkor till middag, tog en liten promenad och åt lite nötter, melon, vindruvor och drack lite läsk. Sen brummade vi hemåt, så hiiiimla mysigt avslut på dagen<3

Likes

Comments

Ni hittar bikinin HÄR (underdelen)

Här är bilder på min nya bikini som jag pratade om i shoppinginlägget, jag blev så inspirerad av alla instagramkonton med bilder på bikinin som är tagna i skuggan av palmer och liggandes lite sådär fancy. Jag ville såklart testa det och det gjorde jag, jag tyckte bilderna blev riktigt bra! Riktigt nöjd blev jag med det köpet också. Kramar

Likes

Comments

Startade dagen med två gräddostmackor och en islatte, mumma!

Likes

Comments

Vardag, Träning

Igår blev det också ett styrkepass i solen ute på altanen.

Mina styrkepass består av: Armhävningar, situps, squats, 90grader, olika ställningar i plankan, utfallssteg och ibland lite andra saker också. Men detta är ungefär vad jag gör och hur mycket av allt varierar.

Likes

Comments