View tracker

/Tålamod. Stress. Ångest. Självförtroende. Styrka. Att vara sig själv. Rädsla. Panik. Fobi. Kärlek. Mobbning. Prestation. Vänskap. Relation. Motivation./

Girl, you got this for sure.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mikaela

Film eller serie? - Film! Jag är en sådan person som aldrig kan kolla på serie eftersom att jag aldrig kollar klart. Med mycket annat som står i vägen som skola och dans finner jag aldrig tiden. Jag har försökt ett par gånger men kommit till avsnitt 10 max, därför rekommenderas film av mig!!

Country eller popmusik? - Country faktiskt!! För nuet i alla fall, sedan vet jag inte hur länge detta kommer att hålla i sig men jag har blivit så otroligt trött på pop och alla låtar på topplistan.

Pizza eller sushi? - Sushi. Pizza ligger inte riktigt i min smak och jag vet inte vad det beror på men jag skulle aldrig vilja äta det frivilligt satt säga, klart att jag skulle äta det på en bortbjuden middag exempelvis. Nu vet ni det!

Rosa eller blått? - Rosa. Återigen, för nuet i alla fall. Fixade lite i mitt rum i lördags och det är absolut rosa som gäller haha!

Klackar eller sneakers? Sneakers! Jag gillar nog sneakers mer vilket kan bero på att jag inte har ett par klackar. Dock skulle jag inte tacka nej till att bli lite längre;-)

Uppklätt eller mjukis? - Jag älskar ju att klä upp mig och fixa med min outfit men om jag nu måste välja, mjukis! Att vara med min familj och vänner och mysa framför en film är ibland mer lockande än ett party, men det betyder absolut inte att jag är den tjejen som alltid stannar hemma - no no, visst är jag en partypingla!Likes

Comments

View tracker

Mode

(from Pinterest) link to this pinboard HERE!

Oh my lord! Alltså you don´t have a clue om hur många sådana här klädcollage jag vill göra, skulle det inte varit jättecoolt om jag satte ihop ett kollage med hela 100 foton? Eller skulle det bli konstigt och alldeles för rörigt... värt och testa iaf:)

+ jag ber om ursäkt för dålig uppdatering under de senaste 2 veckorna (??) Skolan satte igång och eftermiddagarna spenderades till plugg för prov och läxor men då jag har mycket tid är det ju ingen dum idé att förbereda inlägg? Allt blir nog bra till slut, som jag säger - allt löser sig😘

Likes

Comments

Dela min blogg! ; http://nouw.com/mikaelakorn