Hejsan snyggingar!

Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på Bad haha. Jag och Älskling vaknade runt 11 imorse, vi åt frukost och gick ut med hunden och sen packade vi bilen och åkte tillbaka till Tumba. Älsklingen och hans familj släppte av mig hemma och sen åkte de. När jag kom hem åkte vi till centrum för att fixa mitt bankomatkort och sen drog vi hem och åt mat och sen dess har jag bara suttit framför datorn. Om en liten stund ska jag fixa mig och möta upp Älskling och sen drar vi till honom för han ska duscha och så och sen drar vi ut och träffar Hanna, Ozzy och Elias tror jag. Sen sover Hanna hos mig, puss.

Min bästa 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan finisar!

Imorse vaknade jag och Älskling vid 10. Vi åt frukost och fixade oss och sen satte vi oss i bilen och åkte till Norrtälje till Älskling låtsaspappas föräldrar. När vi kom hit så åt vi korv och sen bytte vi om till badkläder och åkte båt till någon ö och badade. Vi var där i nån timme bara och sen åkte vi tillbaka. När vi kom tillbaka sov vi en stund och sen vart de mat. Oxfilé med potatis och bea, supergott! Efter maten myste jag och Älskling i sängen bara och sen gick vi ut med hunden. När vi kom tillbaka var det efterrätt, jordgubbar med kvarg eftersom glassen var slut haha. Efter de la vi oss i soffan med chips och ostbågar och nu väntar vi på en film som ska börja på Tvn då de inte finns någon tillgång till film här. Imorgon åker vi hem igen så bloggar väl då, puss.

Eftersom jag inte bloggat under de här dagarna har jag lagt in inlägg på vad jag gjort i efterhand, det är insläggen som heter "tidsinställda" så det är bara att scrolla ner!


Likes

Comments

Vi vaknade runt 11 och städade huset och sen drog vi till Älskling och packade hans saker för han skulle byta vecka, så vi fick skjuts till hans mamma och då åt vi, duscha och sen fick vi skjuts till Ozzy. Vi satt där och spela typ tills vi gick ut och mötte Noel och gick hem till Ozzy igen. En stund senare kom Älsklings mamma och hämtade oss och vi åkte dit och åt och sen somnade vi båda. Vi skulle egentligen ha dragit ut men vädret vart dåligt och jag fick ont i magen. Så det blev en hemma kväll. När Älskling satte sig och spela gick jag och bada i nån timme och sen somnade vi.

Likes

Comments

Vi vaknade halv 8 och packade allt och sen åkte vi hemmåt. Jag åkte hem till mig och packade och sedan drog jag till Älskling. En stund senare packade vi saker och drog till Jerry. Hanna, Elias och Ozzy kom dit också. Meningen var att vi skulle bada men de var bara folk som åkte trampbåten då solen försvann haha. Men sen tog vi båten till nån ö och var där nån stund och sen satte vi oss på bryggan och softade. Runt 7 tiden eller nåt kanske? Drog vi hem till Ozzy och spelade Xbox haha. Vi var där till 12 tiden kanske och sen drog alla utom jag och Älskling för vi sov där haha..

Likes

Comments

Vi dygnade somsagt och drog ut vid 8 tiden och bara åkte runt.... Runt 10 mötte vi upp Älskling, Ozzy, Elias och Jerry i Huddinge och åkte vidare till mig. Vi packade och sen åkte vi till Hässelby strand och solade ett tag. Sen började folk bli hungriga så de drog till stationen och åt och jag och Hanna drog till mig och åt billys. Efter maten deckade vi till serie haha. 1 timme senare vaknar vi utav att Älskling och Elias står i rummet helt random haha. Så vi alla var inne i rummet och pratade och mös till klockan blev 17 då de skulle dra till sin träning. När de dragit åt jag och Hanna middag och deckade sedan igen. Vi vaknade runt 01 och gjorde oss färdiga för natten och somnade.


Likes

Comments

Imorse vaknade vi runt 13. Då gick vi upp och åt frukost och sedan tog vi oss ut för att hitta på något. Slutade med att vi satte oss på en bänk och åt en varsinn glass haha. Efter det gick vi hem igen och gick med mina småsyskon till affären och köpte godis. Efter de tjockade vi oss framför serien vi började kolla på ända till det var mat. Middagen var supergod. Den bestod utav kyckling, fläskfilé och bulgur med sås och grönsaker till. Efter maten drog vi ut och träffade Alexandra och drog till stan. Träffade några bekanta till Hanna och Alexndra och sen åkte vi tillbaka igen, satte oss vid skolan och prata och sen gick vi hem. Jag och Hanna dygnade hela natten.Likes

Comments

Jag och Hanna drog som sagt till Spånga idag. Ozzy och Elias åkte med oss dit. Så vi gick och lämnade våra saker hos pappa och sen gick vi ut igen. Va i parken med mina småsyskon och en stund senare började vi bara gå runt en massa. Vi gick as mycket och hamnade tillsist i en skola där vi satt och snacka och lyssna på musik. Runt tolv drog Ozzy och Elias så då gick jag och Hanna in och åt och kollade serie och sen somnade vi.


Likes

Comments