Tillsammans med min fina vän så har vi lutat oss tillbaka hela förmiddagen. Nu har vi begett oss för arbete båda två. Underbar förmiddag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äntligen har mitt paket anlänt. Hört mycket om denna blekningsmetod och ville testa. Kommer att visa resultat efter ca 6 dagar. Sitter just nu med första dosen och väntar spänt på hur det tar på mina tänder. Fungerar det som det ska så kommer jag att köpa refillers så att jag får hem nytt gel varje månad.

Oj, nu pep det!

Likes

Comments

Söndag är en riktig film dag. Smoothie och en underbar bredvid mig. Filmduken nerdragen och brasan brinner! Sätt på filmen då.

Likes

Comments

Jag har en otroligt omtänksam person i mitt liv😍 idag kör vi riktigt lugnt och stilla och hoppas på att drömbilen strax dyker upp igen.

Likes

Comments

Först och främst, jag mår bra!! Inga skador och står på mina ben. Skärrad men välbehållen.

Gjorde en spinnoff imorse när jag skulle hem, jag låg i inte höga knop på en landsväg på väg hem. Med högsta volym på stereon och ögonen på vägen så släpper bilen till i en sväng och börjar slira. Två varv och ner med fronten i diket och sedan upp igen för att åter igen åka ner i diket med baken på bilen. Pang. Airbagen utlöses. Tack Gud för att jag står på mina ben.

Med detta..kör så försiktigt det bara går allihopa! Tänk på era liv och andras. Jag hade tur idag.

Likes

Comments