Idag är en sån dag då jag verkligen bara vill skita i allt och gråta för egentligen ingenting...

Är på jobbet, har mensvärk och allt på jobbet krånglar... då är man inte tålmodig och orkar hålla humöret uppe. Men men, snart är jobbdagen slut och då ska jag en snabbis till gymmet innan jag känner att det blir en kväll hemma med serier.

Något som fått mig på bättre humör iaf är att ha tänkt tillbaka på helgen när jag var hemma hos Lisa och bubbel med bubblade<3

Svårslagen lördag som absolut måste göras om! Önska jag själv hade en jacuzzi men så är det inte och då är det tur att kompisen har en. Det blir något speciellt och lite extra lyxigt att träffas och bada än att bara träffas<3

(Självklart måste man ha saker att äta för att kvällen ska bli som bäst också hehe)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Att ha köttat koreografi, svårigheter och volter torsdag, fredag, lördag och söndag, så är man lagom trött nu när man kommit hem. Klockan är inte alls mycket men läger gör en trött och utsliten så nu måste man bara hålla sig vaken en stund till innan det är okej att gå och lägga sig.

Lägret har varit sjukt kul och det finns inget bättre än att träffa alla gympamänniskor och träna tillsammans. Man får ny energi samtidigt som man vet att det är en satsning så ångest får man. Iaf jag. Jag har lätt att få prestationsångest då jag vill så mycket, men tyvärr så räcker inte bara viljan utan det handlar ju självklart om prestation också. Jag vet att har man viljan så kan man klara av vad som helst för det har många med motgångar bevisat. Men det är så tålamodskrävande och tidskrävande och ibland när man har en tidspress på sig så blir det lätt att tålamodet försvinner och ångesten kommer. Det blir självklart en dålig spiral och man blir vara besviken... men jag ska bli bättre! Det måste jag bli, oavsett om jag når mitt mål om landslag eller ej.

Iaf, för att komma tillbaka till helgen. Jag har haft kul och även kört känna några nya personer vilket gjorde det lite extra roligt. Gympasverige är ganska stort och det är ett stort gäng som är med i bruttotrupppen så man känner ju inte riktigt alla även fast man oftast har en aning om vilka de är bara att man inte pratat med dem. Tyvärr så träffas man inte så ofta inom gymnastiken utan det är på dessa läger eller på tävlingar och det är därför dessa läger blir lite speciella då man får vara med personer som älskar det man själv älskar. Gympa är en hat/kärlek-sport. Det är gympa som ger mig den maximala lyckan men även värsta hatet och besvikelsen. Men det är något med den som är så speciellt. Gympa är bara bäst<3

Det blev ett extremt flummigt inlägg men vad gör det? Jag är trött och tankarna är bara på helgens händelser, och då är det svårt att fokusera! Skönt att skriva av sig iaf!

Likes

Comments

Sitter på golvet i mitt rum och försöker packa för de fyra kommande dagarna då jag ska åka iväg till Bosön på bruttotruppsläger.

Känslan är inte den bästa då sådana läger ger en prestationsångest att det bara skriker om det, samtidigt som det är sjukt kul att träffa alla grymma gymnaster och vänner man inte sett på ett tag:) en dubbelkänsla som många känner så jag är inte ensam så det är skönt.

Vi ska mest dansa vilket jag tycker är skönt. Att dansa är något jag verkligen gillar så det är lugnt, det är redskapen och svårigheterna i friståendet som ger prestationsångesten. Speciellt nu när det varit mycket uppehåll för oss örebroare då det varit jul och nyår, sen vet man ju självklart inte hur mycket de andra tränat och det är alltid det jobbigaste. Att nivån kan ligga så olika beroende på hur upplägget för de olika föreningarna varit. Men men, jag ska försöka att tänka bort allt detta. Jag MÅSTE tro på mig för det underlättar men oj så svårt det är, men jag måste försöka för mitt eget bästa!!

Likes

Comments

Det nya året är infirat och jag sitter nu på en soffa hos min kompis Kalle i stockholm och väntar på att alla andra ska vakna till liv.

Kvällen/natten blev mycket (!!!) bättre än förväntat. Jag var inte alla taggad från början, inte ens taggad på att åka upp till Stockholm. Men när kvällen väl var igång så blev det sjukt bra. Har lärt känna en del nya personer som jag klicka asbra med.

Festligheterna sluta runt 07:00 då vi gick och la oss men jag var verkligen inte trött så jag måste ha somnat runt 8 kanske och bara sovit en kort kort stund.

Det var iaf en sjukt bra kväll och jag är så tacksam för de vänner jag har runt om mig<3

Likes

Comments

Klockan är 22:57 lördag den 30e december, jag ligger i min säng och kände att det kunde vara kul att starta en blogg för min egen skull. Jag ser det lite som en ”dagbok”, jag kanske inte skriver hela tiden men, är det något jag har i tankarna eller vill skriva ner så gör jag det. Kan vara en kul grej att göra nu till det nya året och när det är en sån här kväll jag har idag att jag bara ligger i sängen och lyssnar lite på lugn musik innan jag ska sova så kan det vara mysigt att bara skriva ner det man har i huvudet.

Det blir första året som jag ibte går i skolan då jag tog studenten i somras och jag är ganska så säker på att jag inte kommer börja plugga någon högskola heller. Något jag verkligen kände och kom på att jag ville göra är att under slutet på 2018 eller under 2019 är att åka med Rosa bussarna på resa. Jag vet ibte vart men det är något jag bestämt mig för att göra. Efter att jag tog studenten har inte jag vetet vad jag velat göra med mitt liv utan började jobba och har inte tänkt så mycket mer på det. Men idag gick jag in på Rosa bussarnas hemsida och kolla lite vad det innebar och jag blev intresseras direkt!!! Det känns asbra att faktiskt vara taggad på något och se fram emot något även fast det är extremt långt kvar och ibte alla bestämt, men ändå. Jag har fått en känsla av något som jag verkligen vill göra.

Annars har dagen varit ganska lugn, jag fika på Lill-Annas med föräldrarna och moster och hennes man. Lika mysigt varje gång<3


Likes

Comments