Header

Här är lite bilder från våran Bali resa! Vi hade två fantastiska veckor med sol, bad och en del upplevelser, precis som en semester ska vara.

Tre av dagarna hyrde vi alla moppe och utforskade lite ställen. Bland annat så åkte vi till stranden Dreamland beach, super fint ställe! Dock var vågorna ALLDELES för höga för att jag skulle kunna bada, dom andra också för den delen men alla vet väl hur killar är haha...
Vi åkte även för att se Balis största berg/vulkan. Tur att vårat flyg hem gick några dagar därpå i och med att samma vulkan har ett pågående utbrott just nu.

Juste! Vi åkte också över till fest ön Gili Trawangan. Det var inte riktigt som vi förväntade oss men det var ändå helt okej. Vi träffade även på 2 svenskar lite äldre än oss på vårat hotell som vi tog några drinkar tillsammans med två kvällar.

De sista fem dagarna blev jag matförgiftad och det var ett rent helvete haha... ändå skulle jag pina mig själv i solen och hitta på massa aktiviteter för jag ville inte gå miste om något när vi ändå var där. Dock slutade det alltid med att jag fick springa upp till rummet eller åka hem haha...

Men här har ni lite bilder, enjoy!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments