Hej!
Idag har det varit en "lagom" dag. Himla skönt faktiskt. Var på bageriutbildning på Ica Kvantum i Stenungsund 06.00-12.00. Jag är ingen stjärna inom bageriområdet, men trots det gick allt toppen. Det var ganska mysigt faktiskt.
Eftersom att jag slutade såpass tidigt fick det bli en tripp till Göteborg för en shoppingtur och sedan vidare till Be Sportys kontor i Kungsbacka för att hämta upp papper angående den kommande showen i maj som vi ska ha tillsammans med våra danselever, som jag för övrigt är så himla taggad inför!!
Nu sitter jag på tåget hem och ska vila upp mig inför utbildningen imorgon.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är så himla skönt att komma hem efter en lång dag!

Förmiddagen har besått av jobb. I 2 veckor har jag haft glädjen att få hänga med en sån himla underbar barnskara! De är så himla bra kompisar, man blir helt lycklig i kroppen av att ständigt se dem hjälpa varandra! 

Vid 15 åkte jag hem för att slänga av mig väskor, jag hann till och med att titta på ett avsnitt av ppl innan jag drog mig vidare till min kära far för att övningsköra. Jag har uppkörning nästa vecka så tanken är att köra varje dag tills dess så att man har allting färskt i huvudet. Jag började egentligen plugga till kortet för 2 år sedan, men gav det ett break då jag kände att jag hade alldeles för mycket i huvudet på samma gång. Men nu tar vi nya tag och försöker fixa detta körkortet en gång för alla! Bättre sent än aldrig.

Nu när jag är hemma tog jag mig tiden att plugga koreografi inför dansklasserna som börjar på Mimers om 2 veckor. Så himla peppad inför startveckan med nytt material att visa upp och lära ut!


Avslutningen förra terminen var bara så mysig. 

Likes

Comments

​Hello! 

Jag tänkte ge bloggandet en chans. Det känns inte riktigt som jag, men jag tycker det är riktigt skönt att få skriva av sig med jämna mellanrum. 

Pretty deep rubrik va? Men det är en mening jag står för stenhårt! Jag valde att rista in just den texten på armen för att påminna mig själv om att sätta mig i andras sits under olika situationer. Detta är min första tatuering, men det kommer fler! Wow vad jag älskar texter. Jag kommer att bli en vandrande citatbok vid 50 års ålder, ser fram emot det.

 

Likes

Comments