Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej igen, det var ett tag sen

är i en så himla glad period just nu. vill verkligen inte att glädjen ska ta slut, men de kommer den. nu ska vi dock leva i nuet, och i nuet är jag överlycklig! jag har påsklov, har börjat gymma med Nuzura (hon peppar mig jätte mycket vilket gör mig så himla glad), Ida kommer hit på fredag. det där sista är höjdpunkten med min lista av vad som gör mig lycklig nu, Ida kommer äntligen hit. saknat henne så obeskrivligt mycket, ser fram emot det.

annars så vet jag inte riktigt vad man ska skriva. det går helt ok i skolan. min mentor hjälpte mig att kolla alla mina rester, alla skall fixas efter lovet! nu så har vi även praktik 2 dagar i veckan fram till sommarlovet, vilket är lite skönt eftersom vi får variera med skola och jobb. idag så kom min bror och överraskade oss här hemma, han hade planerat att komma 11:e april men ville komma hem tidigare helt enkelt, det är alltid lika kul då han kommer hem.

jag ska verkligen försöka blogga oftare. ska be någon påminna mig, hehe. för sanningen är den; jag tycker verkligen om att skriva, inte om vad som helst men som detta? jag är lycklig och vill dela med mig, mår bra av det. men hörni nu är klockan snart 5 på morgonen, mitt dygn är inte så stabilt. men vad gör man inte under lov.. godnatt på er!

Likes

Comments

I fredags så blev lilla jag hela 18 år gammal. Känner ingen större skillnad, men hade en jätte rolig dag med mina vänner. Några stycken följde med och käkade på Allstar, vi hade det jätte mysigt och åt god mat. Efter det for vi hem till Joyce och firade vidare helt enkelt. Kring halv 11 for vi in till stan och där fortsatte bara kvällen till ungefär klockan 01.00 då jag åkte hem och la mig. Dagen blev mycket bättre än jag väntat mig om jag ska vara helt ärlig, vilket glädjer mig. Nu är det söndag, helgen är över och vi har nytt schema i skolan som ser nästan exakt likadant ut som det förra, suck. Men nu ska jag krypa ner under täcket, godnatt!

Likes

Comments

​För ungefär ett år sedan så bestämde jag mig för att jag ville ha en alldeles egen sminkhörna i mitt rum, det är absolut mitt favorit ställe. Hoppas dessa bilder ger er inspiration till att göra något liknande!

Likes

Comments

​Min allra första youtube video. Kommer att försöka fortsätta med att lägga ut videos i förhållande till smink. Hoppas ni gillar den, puss!

Likes

Comments

​TheBalm Sexy Mama Puder
TheBalm Liquid Eye Liner Schwing
TheBalm Instain Long Wearing Powder Blush (Houndstooth)
TheBalm Down Boy Blush
Mac Lipstick (Faux)
Mac Mineralize Skinfinish (Soft And Gentle)
Nyx Setting Spray (Matte Finish)
Urban Decay Illuminated (Luminous)
LA Girl Pro Conceal
MakeUpStore Lipstick (Mauvy Berry)
Urban Decay Naked Basics
Mac Lipstick (Brave)

Likes

Comments

W7 In The Buff: Lightly Toasted // 129:-
Sleek Face Contour Kit Light // 119:-

Likes

Comments