View tracker
View tracker
View tracker

I veckan så firade jag och min älskling 7 år tillsammans!! Vi var först och shoppade lite på stan. Eller mest Johan faktiskt, han köpte en ny vinterjacka och lite andra snygga plagg. Sen for vi hem och packade lite grejer för att åka ner på stan igen och gå till Karma Spa. Jag rekommenderar det verkligen! Mest för att det var så privat och mysigt. Då man bokar tid där så är man själv där, så det är ju mycket mysigare än södra bergets spa tex. Man får ta med sig eget dricka också. Så de passar ju perfekt som förfest-ställe om man är där med kompisgänget 😀 Efter vi hade varit där i två timmar så gick vi och åt på stekhuset. Det var jätte gott! Vi hade en toppenkväll.

Eftersom vi firade 7 år tsm så tänkte jag ge er mina relationstips för er som är brydd över att vi varit ett par så länge 💗

▫️ Kommunikation. Ja, de flesta relationstips som folk kanske tjatar om är ju detta. Men jag lovar det är sant. Det är så viktigt. Säg alltid vad du tycker och känner. Du är liksom only human, dela med dig av dina tankar. Grubbla tex aldrig över något utan prata om det istället! Vem vet, din parter kanske känner och tänkt likadant men inte kommit fram och sagt något till dig, men då är det skönt att ni är överens. & "Såra mig hellre med sanningen än gör mig lycklig med en lögn" Det är väl en grundregel 👍🏼

▫️ Va inte avundsjuk i onödan. Var inte för hård mot varandra. Man kan inte alltid rå för hur man känner. Som jag sa innan, man är only human. Det finns snygga tjejer och killar överallt som din partner kommer att lägga ögonen på. Irritera dig inte på det, för vem försöker du lura.. Att du själv aldrig tittar på någon snygging du ser på stan? Bullshit. Man blir inte blind för att man är i ett förhållande. Såna bråk om att "han tyckte en annan tjej är snygg", dom är så onödiga. Älskar ni varandra så är ni ett och då spelar inte snyggingarna omkring er någon roll alls! 

▫️Ha roligt tillsammans. Ett tråkigt förhållande håller nog inte så länge. Gör något ni båda tycker är kul och gör det ofta! Vad som helst, små eller stora äventyr. Myskvällar efter myskvällar, det är inte roligt. Det blir enformigt. Fiska, bada, hyra stuga någonstans, roadtrips, resa , festa tillsammans, kör skoter, åk slalom, ha picknick på något fint ställe. Hoppa fallskärm åk luftballong. Haha exempelvis. Skratta och ha kul tillsammans är det viktigaste!

Fortsättning följer 💋

Likes

Comments

Hej älskade blogg! Jag tänkte ta itu med detta igen, alltså starta in blogg igen. I veckan så blev jag bara så himla sugen på det så jag ska göra ett försök. Det händer inte så mycket intressant i mitt iv just nu, men det är ändå kul för mig att skriva lite och lägga upp bilder och kolla tillbaka sedan efter några år ;)

Jag kom nyss hem ifrån ett arbetspass på 13 tim (!!), 7.00- 22.00, men vad gör man inte för att vara snäll. Jag skulle egentligen jobba tilll kl 16. Men NU är jag äntligen hemma. Jag har jobbat som undersköterska på hemtjänsten snart ett år faktiskt.. Men jag är sugen på att söka något helt annat jobb som inte är inom vården. Men man vill ju gärna inte lämna alla arbetskamrater och så som jag trivs så bra med :) men vi får se hur det blir. Jag är sugen på att plugga vidare också till något. Samt är jag så sugen på att fytta till något varmt land och jobba i en dräggig bar eller något sånt kul, haha. Tillsammans med Johan såklart! Men som sagt det är mycket jag vill / vi vill göra. Vi ska bara känna oss redo för det :) Jag tänkte inte skriva så långt inlägg ikväll, är så himla trött. Jag ska troligtvis se nått avsnitt som jag missat utav svenska hollywoodfruar sedan sova ! Längtar efter sängen nu.

Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments