Header
View tracker

Ligger nerbäddad i sängen och kollar på serier. Skönt tänker ni, och ja det är det men det här är HELT fel tid att bli krasslig. Hela veckan är full med rep både för Londonresan, jag och några andra från skolan ska åka på för att sjunga vid Ambasaden (!!!), och för alla andra luciagig/konserter vi ska ha denna och nästa vecka, och här ligger jag med halsont och huvudverk... Som ni hör är förkylningen inte precis passande. Jag får helt enkelt gå på repen och vara tyst, så att jag förhoppningsvis är frisk till helgen. Hoppashoppashoppas.

Igår satte jag på mig mina tjockaste tröjor och pallrade mig iväg till Drottningholm för att se när lillasystern var Lucia. Hennes kör sjöng de klassiska luciasånger och precis som alltid fick jag en sån behaglig julkänsla. Stackarna var tvungna att gå ett varv på julmarknaden sjungandes i kylan och blåsten, det är därför ljusen är utblåsta haha, men de var så duktiga! Och med det var luciakarusellen igång för i år, och det gör mig så glad!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kom precis hem efter att ha gått ut med en väldigt glad hund. Hon är en av de få som blir så glad att hon nästan spricker av den här snömängden. Hon hoppar och dyker som en delfin <333 kanske borde lära oss att uppskatta det fina med det :) men men nog om Nala.

Det har varit en lång dag på stan idag. Efter skolan var det dags för ett studiebesök där vi fick höra en person som överlevt andra världskriget berätta om sin historia. Där efter halkade jag runt på stan för att fixa ett ärende och fika på Snickarrbacken 7. Har aldrig varit på det stället förut, och tyvärr kom vi dit bara nån halvtimma innan de stängde, men den lilla tid vi fick var väldigt trevlig.
Nu står skype med Emil och Erik på schemat!

Likes

Comments

View tracker

NUSÅ!! här är bilderna från plåtningen för någon månad sen. Känns så konstigt att se sig själv på det sättet, med ljus och make och seriösa uttryck. HAHA när jag visade en av bilderna för min kompis sa han att det såg ut som att de hade bett mig lukta på något äckligt för att jag såg så sammanbiten ut, kul att höra ;)

Det här, att jag blivit scoutad och finns på en sida för att förhoppningsvis få jobb, är fantastiskt och något jag längtat efter väldigt länge. Helt sjukt att jag, från det att jag var tio, har kollat på Americas Next Top Model och övat hemma framför spegeln och alltid velat vara någon av deltagarna. Nu får jag chansen ha en liten tå inne i den branschen. De få tillfällen jag har fått så framför kameran har jag tyckt att det varit otroligt roligt, dels för att jag själv har ett fotointresse och är intresserad av vilka komponenter man vill ha med i en bild. Sen måste man komma ihåg att modebranschen är väldigt speciell på många sätt och kan vara dålig för de som är i den. Eftersom allt bygger på vad som finns på utsidan och att mallen för den perfekta kroppen är helt skev, om man frågar mig, känns det så skönt att jobba med folk som är måna om att jobbet ska passa modellen och inte att modellen ska passa jobbet. På så sätt behöver inte modellen gå på massa specialdieter och må psykiskt dåligt utan kan fokusera på att göra ett bra jobb och ha roligt.

Likes

Comments

Efter en sovmorgon med äggmackor, kaffe och Greys Anatomy är jag nu påväg in till skolan för att ha körsångsredovisningar i någon timma. Redovisningarna går ut på att grupper innehållande en i varje stämma sjunger två låtar framför vår lärare, typ som ett prov. Inte helt ovanligt att dessa ligger på studiedagar men det gör inte mig så mycket. Kul att träffa kompisar och att ha nåt inplanerat för dagen, i stället för att bara slöa bort en dag. Efter detta är planen att åka hem och plugga inför historiaprovet i morgon, men vi får se om något roligare dyker upp ;)

Likes

Comments

Hej vänner! Detta är två av bilderna från plåtnigen för typ 2mån sen. Har glömt att visa er dem, så nu får ni en liten sneakpeak tills jag kan lägga upp fler. Egentligen är det helt sjukt och ofattbart att JAG har fått den här chansen, en chans jag är otroligt tacksam för men som känns lite surrealistisk. Hur/varför hittade de mig lixom? Tänkte göra ett lite längre inlägg om just detta senare, i samband med att ni får se de andra bilderna.

Nu är det söndag och jag är påväg hem från Hillsong. Ska vidare för häng med brudarna i min klass när jag hunnit byta till mysbyxor och va där hela kvällen :)

Likes

Comments

Har inte tittan in här på ett tag, men det kanske är ett tecken på att livet varit bra och fullt med intressanta saker? Här är lite bilder från min kamerarulle, mycket sol och löv som ni ser. Det är det bästa med hösten enligt mig, orangeröda färger och tillräckligt kallt för att ha en varmare tröja.

Likes

Comments

Jag har precis sett The Butler och jag är helt sold. En så otroligt fin film där man får följa de svartas kamp under det senaste århundrade på ett väldigt fint sätt. Inte helt oväntat är denne man en butler som tjänar i vita hushåll men vars tillvaro är allt annat än perfekt, och som själv är osäker om vad som är rätt och fel. Jag är så tacksam att det finns filmer som The Butler som på ett effektivt sätt belyser hur förfärligt mörkhyade har blivit behandlade och tyvärr fortfarande behandlas. Förra året i februari var vi ett gäng som åkte till Washington DC och uppträdde med den föreställning vi jobbat med i flera år. Det är en föreställning som också talar om allas lika värde och förutom att uppträda besökte vi olika monument i Washington. Det var så mäktigt att se de platserna man läst om och göra sitt bästa för att ens försöka föreställa sig hur det kan ha varit då.

Likes

Comments

När jag vaknade i morse ville jag inget hellre än att ligga kvar hela dagen under täcket och kolla på serier. Tror jag somnade om kanske 4ggr innan jag tog på min mina största mysbyxor och sockor och gick ner för att käka frukost. Sen var det raka vägen tillbaka till sängen för att kolla på White Collar, är inne på tredje säsongen nu och jag tycker att den håller samma nivå som de tidigare säsongerna. Plötsligt, runt kl12, får jag besök av min älskade granne, Matilda, som slog sig ner i sängen och kollade med mig. Det är verkligen underbart hur vi bara spontanträffar varandra, sån lyx att få bo 10m bort från en av sina bästa vänner. Lite senare gick vi över till henne i tro om att hon skulle kunna plugga lite men, ni vet hur det är, det funkade inte.

Nu sitter jag på tunnelbanan påväg till stan för att träffa Anna innan vi ska till Hillsong, ska bli så fint att träffa henne. Vi säger alltid att vi ska va duktiga på att ses men det blir inte så ofta, är alltid något i vägen :( men nu på senaste har vi bättrat oss, och så ska det fortsätta!
Kram <333

Likes

Comments

Det blev en ganska tidig morgon eftersom jag skulle till Global Models och fotas. Jag och en annan tjej, hur söt som helst, fotades för det mesta utomhus på grund av det fina ljuset septemberljuset. Jag vet inte om jag har skrivit om detta innan men i våras blev jag scoutad, vilket innebär att man får förfrågan om att bli modell. I april/maj detta år fotades jag hos dem, på grund av att det varit lite osäkert om agenturen skulle vara intresserad av mina bilder har jag väntat med att skriva någonting offentligt, inte för att jag tror att hela Sverige läser min blogg men ändå ;) Modebranschen är något jag länge har velat ge mig in i men har inte vetat vilken ingång om är den bästa och efter några om och men tog jag och mina föräldrar beslutet att tack ja till att arbeta med Global Models. De jobbar mycket för att modellerna ska få göra det som passar dem och deras figur i stället för att modellen ska behöva gå ner i vikt och så vidare. Jag känner mig så glad och tacksam för denna chans, har drömt om detta sen jag var typ 10.

Likes

Comments

Här kommer första bildbomben från sommaren. Detta är från stället vi åkte till en dag när vi var på västkusten, helt sjunk att jag har varit där varje sommar i hela mitt liv och aldrig åkt hit!! Det var som att åka utomlands, typ Grekland med kristallklart vatten, sjöstjärnor och sol. Hit vill jag verkligen åka igen nästa sommar, och då inte bara en dag utan flera. Som ni ser så fångade vi krabbor och det var så roligt för att vår lillkusin som är kanske 4-5 fick hjälpa till och instruera om både hur man höll i dem och hur ett vettigt sandslott ska vara byggt, åhh söta flicka <333

Likes

Comments