Hej!

Jag har ofta fått höra att jag är omogen eller att jag inte är tillräckligt vuxen. Man ska tydligen vara på ett visst sätt för att räknas som vuxen. Jag själv kan säga att jag växer var dag som går, det vill säga att jag lär mig saker som jag tidigare inte visste varken om mig själv eller samhället. Jag försöker alltid hålla mig på en högre nivå en vad alla andra gör vilket kan bli en jäkla press ibland.

Jag försöker klä mig moget och tänka moget, jag vill komma ganska långt i mitt liv inom både utbildning och träning. Jag älskar att plugga och mitt liv är att röra på mig :)

Jag vill växa inom politiken och bli något stort , mitt mål som yrke är faktiskt åklagare eller någonting liknande men då vet jag att jag måste ta pluggningen på en högre nivå om jag över huvudtaget sak lyckas med det. Därför kan jag liksom inte ha en massa krångel i mitt liv överhuvudtaget.

HA en fin kväll alla :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Känslan av att stiga fram i ljuset och våga synas är inte alltid det lättaste, att våga ta plats och visa alla att man faktiskt också finns och har egenskaper som många inte ser utanpå.

Om man alltid har varit personen som har blivit lite skym undan så kan det vara svårt att faktiskt ta det stora steget att gå fram.

Ett exempel , man kanske är väldigt fin på kort.. men man är för blyg för att ställa sig framför kameran när andra ser på , man kanske är rädd för avundsjukan som lätt blir.

Man vågar kanske inte visa dom som tror att dom är populärare att man kanske är bättre än dom på bild.

Idag tänkte jag att jag skulle leka lite med min kreativa sida, ni kommer att få se resultatet här nedanför :)

Likes

Comments

Hej!

Idag är jag hemma , eller ja det har jag varit hela veckan men ändå.

Jag har kommit igång lite smått med gymmet och dess styrketräning :)

Jag har även börjat studera lite smått hemma med min svenska uppgift samt samhällskunskapen^^Det är ett prov inom ekonomi jag ska ha på Måndag :)

Överlag har jag funderat mycket angående mig själv och det är så mycket jag vill men som jag inte kan göra, jag älskar att vara ute och göra saker men kan lika gärna sitta hemma i soffan med en kopp te och bara njuta av lugnet. Samtidigt som jag kan vara på gymmet och ge järnet^^

Kan även vara ute i naturen och njuta av luften och dess djur. Asså det är inte lätt att vara en blandad person i dagens läge utan att man blir prövad osv. Man kan liksom inte ens få vara ifred och jag tycker om klädstilen dessutom som är lite tuffare och jag skiter fullständigt om jag är 20. Jag ser ut hur fan jag själv vill och ingen ska yttra sin käft för dom känner mig fan inte!

Min attityd har inget med min personlighet att göra , min attityd har och göra med vem fan jag pratar med. Min personlighet är den personen jag är och inget annat.

Jag är personen som svarar för mig så sluta säg åt mig att ignorera folk när dom väl börjar snacka, för jag kan inte och jag vill heller inte för då går jag emot mig själv återigen.

Det ända jag vill är att göra det som känns bäst för mig , blir jag starkare av att stå och käfta ett tag så är det ett alternativ. Mår jag bättre av att bara be dom hålla käften och sedan sluta svara så gör jag det. Men ingen människa ska tala om för mig vad jag ska göra eller inte.

HA en fin eftermiddag alla för det tänker jag ha!


Likes

Comments

Hej!

Just nu sitter jag och planerar inför kommande vecka , jag vet att det bara är Lördag men jag vill gärna vara förberedd.

Dom senaste veckorna har mitt liv och mitt psyke varit helt lost , det ända som snurrat i mitt huvud är dom rättsprocesserna jag nu har satt igång för att äntligen få en upprättelse samt få vara ifred. Det har även varit en tid då jag varit oerhört osäker istället för att bara vara mig själv helt enkelt både u verkligheten och på mina sociala medier.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 15:00 då jag och mamma ska i väg till gymmet för att svettas lite och trötta ut oss själva👊

Senare på eftermiddagen ska jag sätta mig ner och plugga lite då jag har lite och göra i 3 ämnen som jag måste ta i tur med så att jag inte har ännu mera att göra, den senaste veckan har jag varit borta i från olika lektioner på grund av möten och poliseärenden.

Imorgon ska jag iväg och simma för att rensa hjärnan och själen för att sedan kunna fortsätta plugga i lugn och ro samt filma och fotografera inför två arbeten inom media.

På Tisdag ska jag gå på en föreläsning angående psykisk ohälsa med ssu, jag tror att det kan vara bra och väldigt lärorikt för mig som person.

Ha en fin dag och kväll alla för det tänker i alla fall jag ha <3

Likes

Comments

 • ​Spendera tid med mamma.
 • Plugga till körkortet.
 • Klara skolan.
 • Börja gå en självförsvarskurs.
 • styrketräna.
 • umgås med min hund ( promenader, träning, leka)
 • prova yogaövningar ( för avslappning)
 • äta regelbundet.
 • Börja läsa.
 • göra saker som gynnar mig.
 • lyssna på musik.
 • stå upp för det jag tycker.
 • stå upp för mina intressen.
 • acceptera att jag är anpassningsbar.
 • aldrig ge upp.
 • se mamma som en förebild på att man kan lyckas.
 • prata med med vuxna.
 • Ta mera ansvar.
 • skaffa ett jobb.
 • sluta lyssna på vad andra tycker ( alltså bullshit)
 • lägga ner tid på viktigare saker.
 • lära mig att ignorera vissa typer av människor.
 • låta det inte gå så långt mellan ord till handling.
 • sluta leka någonting jag inte är.
 • inse att om folk inte accepterar mig så är dom heller inte värd mig. 
 • Ta inte tillbaka människor som visar upprepande beteende trots att man varnat dom flera gånger.


Likes

Comments

Hej!
måndag har jag och min pojkvän varit tillsammans i fyra månader, jag trodde aldrig att det skulle bli såhär lång tid då jag trodde att även han bara lekte med mig och skulle lämna mig efter en kort stund. Jag älskar honom otroligt mycket då han är den ända personen som ger mig trygghet och kärlek. han visar verkligen hur mycket han älskar mig och vad jag betyder för honom. Jag har aldrig någonsin varit så kär i någon eller haft en sån stor betydelse för någon som honom. trodde aldrig att jag skulle våga bli kär i någon igen men jag är oerhört glad att jag vågade lita honom för idag är jag grymt lycklig med honom. han är trygg i sig och skulle göra vad som helst för mig om han bara fick chansen att visa det. kommer aldrig kunna såra den här killen någonsin 💗

Likes

Comments

Hej!

Jag har en uppgift nu i media att göra en kortfilm på 1-2 minuter som kan handla om inprincip vad som helst. Jag hade tänkt at göra en med min pojkvän som passar bra när han ändå kommer till mig i helgen. Riktigt vad det blir än är jag inte helt hundra på men jag och min pojkvän ska i alla fall vara med.


Idag gjorde jag klart en uppgift i estetisk kommunikation som jag dessutom studerar i när det kommer till individuellt val osv. Där jag skulle göra ett skivomslag dock blev det väldigt tråkigt men man lär sig väl eftersom. Det är väldigt nytt och jag vågar inte riktigt ta för mig i dom verktygen som finns i till exempel photoshop eller vad det nu kan vara. Jag måste verkligen bättra på mig och bli lite modigare när det kommer till sånt. Jag måste börja våga bjuda på mig själv torts att jag mår som jag mår och helst vill gömma mig. Imorgon har jag tid hos skolsköterskan så jag kanske kan få reda på vad det är för jäkla utslag jag har över hela kroppen som typ vägrar försvinna trots att jag smörjer in mig osv. Jag va hos sköterskan i början av september och hon sa att det kunde vara allergi samt torrutslag. Jag kan även vara stressad och blir helt rödflammig. Dessutom så skulle jag hålla mig borta ifrån sånt som jag reagerat på tidigare det vill säga choklad och nötter alltså sånt som jag tycker så himla mycket om. Jag ska även vara försiktig med färgämnen det vill säga att jag ska börja tvätta kläderna innan jag använder dom. Ska inte äta så mycket socker eller dricka så mycket dricka då det heller inte är bra för huden. Kort sagt ska jag dämpa ner på dom sakerna som skadar huden och börja dricka vatten och äta ordentligt. Sa också träna regelbundet och försöka att lägga ner tid på saker som inte är så uppstressade och saker som betyder någonting i mitt liv och inte bara är i vägen. Aja nu ska jag återgå till skolarbetet så kanske jag skickar in ett arbete senare.


Likes

Comments

Jag har nu tänkt och fundera , har kommit fram till varför det hände. Kommit fram till vad som var det som triggade igång deras jävla kåthet att dom handlade på det viset. Jag har länge vetat att jag varit snygg , jag har vetat att jag har haft en fin kropp och att det är många killar mer än min pojkvän som vill ha den. Det har jag vetat men jag har aldrig trott på det innan nu då jag inser att så fort jag är ute på krogen eller på stan eller festar så ser jag killarnas tronade blickar efter att vilja se mig i mindre kläder. Man ser hur dom nästan klär av mig med deras ögon.


Ibland kan det vara ganska kul , men ibland när man själv inte är ett dugg intresserad kan det vara ganska jobbigt. Jag säger inte att jag är vackrast i världen men jag kan heller inte säga att jag inte är vacker för då skulle jag både ljuga för mig själv och för den jag sa det till. Jag har en oerhört fin kropp som ser ut som ett timglas, jag har former trots att jag är smal. Man ser även att jag lätt får muskler när jag lägger ner tid på att träna vilket jag borde göra oftare. Jag är inte pinnsmal heller utan det finns både bröst och rumpa på mig.


Visst mina bröst är inte så stora men dom är i den storleken som passar mig som person och passar till mina smala och fina kropp, det skulle se förjävligt ut om jag hade större bröst till den här kroppen. Jag har heller inte rakad fitta alltid för att jag tänker inte göra mig helt jävla fitt för någon annans skull. Vill man ha mig får man respektera hur jag gör med min kropp annars kan det vara.


Jag har en kropp många tjejer vill ha och just därför är dom så fruktansvärt avundsjuka, dom kastar skit på mig och kallar mig ful för att dom själva vill se ut som jag och ha det jag har. Dom vill kunna klä sig på det sättet jag gör och kunna få den uppmärksamheten jag får om jag bara skulle släppa till själv och vara slampig av mig. Helt seriöst bryr jag mig inte om dom snygga i denna stad inte tycker jag ser bra ut, jag har en pojkvän och så länge han tycker att jag är snygg så är det bra. Många snygga killar tror själv att dom är så jävla snygg bara för att dom får alla tjejer i säng och oftast är det för att dom tjejerna blir väldigt lätt på foten när dom druckit eller så. Men när det väl kommer till en tjej som inte är lika lätt så blir dom irriterad vilket dom ska ge igen på något annat sätt. Dom ska visa sig själva och sina kompisar att dom ska kunna få den tjejen att dom gör något riktigt korkat bara för att få henne.


Det var just det som hände mig , två killar försökte få det dom ville ha av mig och eftersom jag inte var intresserad valde dom att ta det dom ville ha på ett sätt som varken är lagligt eller rätt.


Det jag kan lära mig av det idag är att vara mera hård och att säga ett klart och tydligt nej när jag inte vill. Lyssnar dom inte på ett nej får jag knuffa bort dom då jag inte tänker tillåta att någon gör så mot mig igen. Ingen ska få röra min kropp på det sättet mot min vilja igen. Den personen som kommer att få röra min kropp nu är endast min kille och det är med min tillåtelse.


Om man ska återgå till min klädstil så är jag fruktansvärt nöjd med den , jag är inte rädd för att visa upp min mage genom att använda magtröjor eller korta linnen. Jag har en navelpercing som jag är jävligt stolt över. Jag har även en jävligt tight och snygg röv så varför inte använda tighta jeanse på det också. jag skäms inte över att visa mina former och jag bryr mig inte lika mycket om mina bröst för just för att jag har magen och rövens om jag är mest stolt över när det kommer till former på min kropp. Jag gör inte som många andra tjejer att visa mig i underkläder på nätet osv, jag tycker det är roligare att tisa genom att visa mina former men att dom inte får mer än så. Andra killar kan tycka det är frestande och retsamt men jag tycker bara det är kul just för att jag trivs med mig själv. Allting blir lite roligare när man är lite halv kaxig och har det som attityd trots att man är duktig och snäll. Jag är fortfarande oskuld vilket många killar vet vilket gör att detta blir ännu roligare för det blir som en tävling för dom när det kommer till att få mig i säng först. Det blir ännu roligare när dom inser att jag är jävligt lycklig med min pojkvän.

Mitt mål nu är att sköta skolan , klara av att ta körkort. Fortsätta reta både tjejer och killar genom att vara mig själv för det är det dem stör sig på vilket blir bara roligare för mig. Ska försöka hitta ett jobb så att jag kan göra mera saker med min pojkvän och mina vänner som jag faktiskt har.


Nu tänker jag dessutom göra allting som provocerar alla människor i min ålder, eftersom det ändå inte spelar någon roll vad jag gör utan att jag får kritik så tänker jag göra det. Det är det som får mig att må bra för det är så jävla kul.

Ha en bra kväll!

Likes

Comments

sjukt fin 💖

Likes

Comments

​Tjena!

Många kanske tycker att jag inte borde snacka så mycket när det gäller att mogna upp , men nu har jag bestämt mig. Jag har tidigare slösat all min energi på konflikter som varit att jag inte ens har hunnit att ta hand om mitt eget liv. Har inte hunnit fokusera på skolan det vill säga lämna in läxor och uppgifter i tid. Det är inte så att jag har svårt i skolan , det är bara det jag har lagt fel energi på fel saker.

Istället för att lägga tid på läxor och uppgifter samt energi på en bra bok att läsa så är det svårt att säga att man är vuxen. Det jag menar är att 20 är en ålder men det är bara ens handlingar som visar på om man är mogen eller inte. Jag menar inte att man absolut inte får fjanta sig ibland eller så för det gör även vuxna men man ska veta vad som är viktigt och inte. Strax ska jag sätta mig och läsa en bok då det var jävligt länge sen jag la ner tid på det istället för sociala medier.


Ha en fin kväll !

Likes

Comments