Hej!

Jag har alltid funderat på om kläder har någon åldersgräns, jag menar jag har själv en lite tuffare stil det vill säga mycket magtröjor och tighta byxor med lite coola tryck på.

Många kan tycka att om man är 20 år ska man klä sig moget , men vad är egentligen moget och vem är det som bestämmer det?

Vem bestämmer hur jag ska klä mig för att känna mig bekväm? har inte jag rätt att gå i vad fan jag vill utan att folk ska yttra sig och alltid säga sitt. Har inte jag rätt att gå i en magtröja om jag är stolt över min mage. 

Den här dressen här nedanför är ett typiskt exempel på vad jag älskar för kläder , det är ett tydligt exempel på att jag har en egen stil coh skiter totalt i vad andra tycker och vilken ålder jag är i. Jag är ganska liten i kroppen det vill säga att jag kan ha såna här kläder och inte för att skryta så sitter dom jäkligt snyggt på mig också. Har inte jag då rätt att bära dom bara för att jag är 20 år?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

DÅ är det snart träning på g då :)

Likes

Comments

HEj!

Idag står det fotografering på schemat :)


Likes

Comments

Hej!

Jag har ofta fått höra att jag är omogen eller att jag inte är tillräckligt vuxen. Man ska tydligen vara på ett visst sätt för att räknas som vuxen. Jag själv kan säga att jag växer var dag som går, det vill säga att jag lär mig saker som jag tidigare inte visste varken om mig själv eller samhället. Jag försöker alltid hålla mig på en högre nivå en vad alla andra gör vilket kan bli en jäkla press ibland.

Jag försöker klä mig moget och tänka moget, jag vill komma ganska långt i mitt liv inom både utbildning och träning. Jag älskar att plugga och mitt liv är att röra på mig :)

Jag vill växa inom politiken och bli något stort , mitt mål som yrke är faktiskt åklagare eller någonting liknande men då vet jag att jag måste ta pluggningen på en högre nivå om jag över huvudtaget sak lyckas med det. Därför kan jag liksom inte ha en massa krångel i mitt liv överhuvudtaget.

HA en fin kväll alla :)

Likes

Comments

Hej!

Känslan av att stiga fram i ljuset och våga synas är inte alltid det lättaste, att våga ta plats och visa alla att man faktiskt också finns och har egenskaper som många inte ser utanpå.

Om man alltid har varit personen som har blivit lite skym undan så kan det vara svårt att faktiskt ta det stora steget att gå fram.

Ett exempel , man kanske är väldigt fin på kort.. men man är för blyg för att ställa sig framför kameran när andra ser på , man kanske är rädd för avundsjukan som lätt blir.

Man vågar kanske inte visa dom som tror att dom är populärare att man kanske är bättre än dom på bild.

Idag tänkte jag att jag skulle leka lite med min kreativa sida, ni kommer att få se resultatet här nedanför :)

Likes

Comments

Hej!

Idag är jag hemma , eller ja det har jag varit hela veckan men ändå.

Jag har kommit igång lite smått med gymmet och dess styrketräning :)

Jag har även börjat studera lite smått hemma med min svenska uppgift samt samhällskunskapen^^Det är ett prov inom ekonomi jag ska ha på Måndag :)

Överlag har jag funderat mycket angående mig själv och det är så mycket jag vill men som jag inte kan göra, jag älskar att vara ute och göra saker men kan lika gärna sitta hemma i soffan med en kopp te och bara njuta av lugnet. Samtidigt som jag kan vara på gymmet och ge järnet^^

Kan även vara ute i naturen och njuta av luften och dess djur. Asså det är inte lätt att vara en blandad person i dagens läge utan att man blir prövad osv. Man kan liksom inte ens få vara ifred och jag tycker om klädstilen dessutom som är lite tuffare och jag skiter fullständigt om jag är 20. Jag ser ut hur fan jag själv vill och ingen ska yttra sin käft för dom känner mig fan inte!

Min attityd har inget med min personlighet att göra , min attityd har och göra med vem fan jag pratar med. Min personlighet är den personen jag är och inget annat.

Jag är personen som svarar för mig så sluta säg åt mig att ignorera folk när dom väl börjar snacka, för jag kan inte och jag vill heller inte för då går jag emot mig själv återigen.

Det ända jag vill är att göra det som känns bäst för mig , blir jag starkare av att stå och käfta ett tag så är det ett alternativ. Mår jag bättre av att bara be dom hålla käften och sedan sluta svara så gör jag det. Men ingen människa ska tala om för mig vad jag ska göra eller inte.

HA en fin eftermiddag alla för det tänker jag ha!


Likes

Comments

Hej!

Just nu sitter jag och planerar inför kommande vecka , jag vet att det bara är Lördag men jag vill gärna vara förberedd.

Dom senaste veckorna har mitt liv och mitt psyke varit helt lost , det ända som snurrat i mitt huvud är dom rättsprocesserna jag nu har satt igång för att äntligen få en upprättelse samt få vara ifred. Det har även varit en tid då jag varit oerhört osäker istället för att bara vara mig själv helt enkelt både u verkligheten och på mina sociala medier.

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 15:00 då jag och mamma ska i väg till gymmet för att svettas lite och trötta ut oss själva👊

Senare på eftermiddagen ska jag sätta mig ner och plugga lite då jag har lite och göra i 3 ämnen som jag måste ta i tur med så att jag inte har ännu mera att göra, den senaste veckan har jag varit borta i från olika lektioner på grund av möten och poliseärenden.

Imorgon ska jag iväg och simma för att rensa hjärnan och själen för att sedan kunna fortsätta plugga i lugn och ro samt filma och fotografera inför två arbeten inom media.

På Tisdag ska jag gå på en föreläsning angående psykisk ohälsa med ssu, jag tror att det kan vara bra och väldigt lärorikt för mig som person.

Ha en fin dag och kväll alla för det tänker i alla fall jag ha <3

Likes

Comments

 • ​Spendera tid med mamma.
 • Plugga till körkortet.
 • Klara skolan.
 • Börja gå en självförsvarskurs.
 • styrketräna.
 • umgås med min hund ( promenader, träning, leka)
 • prova yogaövningar ( för avslappning)
 • äta regelbundet.
 • Börja läsa.
 • göra saker som gynnar mig.
 • lyssna på musik.
 • stå upp för det jag tycker.
 • stå upp för mina intressen.
 • acceptera att jag är anpassningsbar.
 • aldrig ge upp.
 • se mamma som en förebild på att man kan lyckas.
 • prata med med vuxna.
 • Ta mera ansvar.
 • skaffa ett jobb.
 • sluta lyssna på vad andra tycker ( alltså bullshit)
 • lägga ner tid på viktigare saker.
 • lära mig att ignorera vissa typer av människor.
 • låta det inte gå så långt mellan ord till handling.
 • sluta leka någonting jag inte är.
 • inse att om folk inte accepterar mig så är dom heller inte värd mig. 
 • Ta inte tillbaka människor som visar upprepande beteende trots att man varnat dom flera gånger.


Likes

Comments

Hej!
måndag har jag och min pojkvän varit tillsammans i fyra månader, jag trodde aldrig att det skulle bli såhär lång tid då jag trodde att även han bara lekte med mig och skulle lämna mig efter en kort stund. Jag älskar honom otroligt mycket då han är den ända personen som ger mig trygghet och kärlek. han visar verkligen hur mycket han älskar mig och vad jag betyder för honom. Jag har aldrig någonsin varit så kär i någon eller haft en sån stor betydelse för någon som honom. trodde aldrig att jag skulle våga bli kär i någon igen men jag är oerhört glad att jag vågade lita honom för idag är jag grymt lycklig med honom. han är trygg i sig och skulle göra vad som helst för mig om han bara fick chansen att visa det. kommer aldrig kunna såra den här killen någonsin 💗

Likes

Comments