Header

Livsstil

1. Sol, jag är inte en vintermänniska. Detta tråkiga väder påverkar mig så negativt, regn och kallt.

2. Kanske inte är så otippat, önskar att vi kunde få flytta imorgon till en lägenhet vi sökt på. Men som jag redan vet, innerst inne att det kommer ta ett tag till..

3. Att stressen kan lägga sig, det pågår så himla mycket just nu. Så en helg på hotell för att koppla av, hade inte varit fel!

4. Vinna på lotto, skulle passa så fint just nu, så man kan börja köpa inredning till den nya lägenheten.

5. Ta planet till Thailand eller Maldiverna och vara där i två veckor, all inclusive. På den här tiden av året, skriker kroppen efter sol och värme.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Livsstil

God morgon, hoppas du har sovit gott! Finns inte många löv kvar på trädkronorna, det har gått ner mot minusgrader och första snöflingorna har lagt sig på backen. Det sägs att det kommer bli en av dom kallaste vintrarna på sex år och nu gäller det att köpa in riktiga vinterkläder, så man klarar av vintern (om nu snackisen stämmer). Jag har precis dukat matbordet med frukost, ska snart ropa på sambon och bonusdottern/dottern så vi kan sätta oss och äta. Måndagen kommer spenderas mer i soffan än ute, en riktig chill-måndag!

Likes

Comments

Livsstil

Söndagar är nog den mest lugna dagen på hela veckan sitta i soffan, under en filt framför en serie. När väl kvällen kommer, så fixar man det lilla extra, tända ljus. Hur mysigt.. Det är så min och min familjs söndag kommer se ut!

Likes

Comments