Header
View tracker

Listor

1. Vad gör du helst på fredagar? Jag spenderar gärna min tid med familjen och/eller vänner, framför tv:n och något gott till ståendes på soffbordet. Och om inte en fredag utan planer, så gärna en liten roadtripp. Ser fram emot trippen till "Jul på Liseberg" som ska ske inom kort!

2. En maträtt som du inte klarar av? Detta är en hyfsat svår fråga att svara på.. Blodpudding och potatisbullar, så förbannat ä****gt!

3. Vart köper du oftast dina kläder? När ja väl tar mig i kragen och åker iväg till shoppingcenter, så kikar jag alltid Gina Tricot, Vero Moda och Cubus. Sen om man ser någon intressant affär påvägen, så är det självklart att man smiter in där en snabbsväng!

4. Vad är ett måste på morgonen? Kaffe, utan tvekan!
Det är så behövligt vissa mornar, speciellt nu när jag har börjat jobba. Kaffet är räddaren i nöden!

5. Vilka typer av bloggar läser du helst? Jag är mycket för familjebloggar och samt bloggare som delar med sig mycket utav tankar och åsikter. Jag tycker det är intressant och läsa/höra vad andra tycker och tänker om saker o´ting.
Det här med modebloggar har fallit ifrån intresset, det har kommit så himla många "mode-bloggar" så det har blivit alldeles för tjatigt.. Så följer ingen modeblogg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tankar & Åsikter

Någon dos som vi alla borde ha utav, varken för mycket eller för lite, utan lagom.

Självförtroende!
Jag har inte det bästa självförtroendet, men jag är fortfarande stark som människa och mitt självförtroende blir ätter med tiden.
Det är viktigt att göra saker som man själv tror på, ska inte spela någon roll om kompisarna står i kö bakom och hoppas på att man ska misslyckas. Man ska ska tro på sig själv, så kommer det gå hela vägen.
Om du sätter dig framför en spegel och kollar på din egna spegelbild, kolla vad du ser.
Du ska tänka på positiva saker, hur svårt det än är!
Det du ska se är en fin tjej/kille som har hela livet framför sig, inte ska du låta något trycka ner en sådan fin skapelse?
Du kanske gjort saker som inte varit så bra, något som det finns ångest för. Men skit samma! Huvudsaken är att du vet nu att du gjorde fel, hänt är hänt och det finns inget att göra för att ta tillbaka det steget man gjort. MEN man kan alltid komma rätt igen, alltid! Man måste prova grejer i livet, chansa och våga ta risker. Ibland slutar riskerna dåligt och ibland bra, men man vet inget om man inte chansar. Göra saker man aldrig trott att man skulle våga, det tror jag gör livet.

Ni vet att vi alla ser olika ut!
Kom igen nu tjejer!
Alla har vi saker vi gillar mer och andra mindre med oss själva. Vem är det vi ska göra nöjda? Killar, vänner, föräldrar, folk vi inte känner eller oss själva?
Oss själva såklart, skit i dom andra. Det är inte dom ni ska göra nöjda!

Långt hår? Snyggt! Säkert många som är avundsjuka på det.
Kort hår? Coolt! Säkert många som skulle vilja ha men inte vågar. Attityd!
Kort? High heels all day!
Lång? Modell snygg
Mullig? Kurvor och kärlekshandtag, kan inte bli bättre, Beyonce-style!
Smal? Alla kläder passar, lite kurvor och smal- oh damn!
Små bröst/
Stora bröst? ? Spelar ingen roll om man har små eller stora bröst man kan vara lika snygg och sexig för det!
Liten rumpa/Stor rumpa? Booty is snyggt ju!

För ett par år sedan så var jag en person som jagade både efter lycka, perfekta killen/förhållandet, perfekta vännerna osvosv.. Men la ner det till slut för orkade verkligen inte, jag sjönk så långt ner och med det menar jag mörkret. Så började lämna alla "måsten" och lät att falla på plats, det kommer när det kommer.

Mina sista ord innan inlägget tar sitt slut..
Tro på dig själv, ta fram det bästa i just dig och sluta jaga lyckan - äkta lycka kommer till dig!

Likes

Comments

View tracker

Livsstil

Let it snow Let it snow Let it snow
Sedan i den fjärde november så har det snöat, blåsigt kallt och varit allmänt tråkigt väder. Inte förrns idag så har det lugnat sig, nu är marken täckt av ett vitt täckte och graderna är nere på 2-6 minus. Det förvånansvärda är att det är början av november, då det vanligtvis brukar vara lite mildare väder och frost. Detta kommer bli en lång och kall vinter!

Vi passade på att dra oss ut för pulkaåkning, nu när det är mildare väder. Vilket C uppskattade väl, sicket glädjerus! Det gäller att hålla igång, så man inte fryser.. Jag och F behöver köpa både vinterskor och vantar, något som jag inte får glömma att köpa är en ny vinterjacka. Den som jag har nu, är dragkedjan sönder på, så när man väl har knäppt den så dras den upp för lätt.. Så det planeras en roadtripp till Ullared, för att köpa det och samt köpa julklappar. Det ser vi fram emot!

Likes

Comments

Listor

1. Ärlighet, det är något som väldigt många har svårt med och förstår inte riktigt varför.. Men jag gillar att folk i min omgivning som är raka i ryggen.
2. Färdigbyggt kaffe på morgonen, det är något jag ser som lyx. Det går inte äta frukost utan kaffekoppen bredvid, fylld med kaffe och en skvätt mjölk i.
3. Omtänksamma och fina sms, finns inget finare än att ens omgivning bryr sig.
4. Uppskattar dom dagarna då man skrattar så det gör ont i magen, man känner lyckan glöda!
5. Att jag äntligen har fått mitt första jobb, så jag kan börja kliva upp för trappan mot mina drömmar.

Likes

Comments