Första tipset på bloggen är verkligen dessa enkla och nyttiga bananchoklabollar! Testade detta recept igår tillsammans med mina systrar, och oj vad goda de blev! Det är märkligt hur bara två bananer kan ge en så god sötma, då receptet dessutom är helt utan socker.

Bananchokladbollarna är dessutom helt fria från laktos och gluten, då man enkelt kan byta ut havregrynen mot glutenfria. Jag använde både kokos i och utanpå, då kokos är så gott!

Finns det något bättre än att lyxa till det på en vardag? Det är så mysigt att bara krypa ner i soffan och njuta av något gott tillsammans med en kopp te. Ett plus med receptet är enkelheten!

Bananchokladbollar - ca 12 till 15 st

2 normalstora bananer

3 dl havregryn

2 msk kakao

1 msk starkt kaffe

1 dl kokos

garnering:

ca 1 dl kokos

gör så här:

1. Mosa bananerna med en gaffel

2. Blanda ihop bananerna med resten av ingredienserna

3. Rullar bollar av smeten och rulla dem i kokos. ett tips är att kyla dem en stund innan, men sedan är det bara att njuta!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Äntligen har även jag nu tagit steget att börja blogga igen, allt ifrån min vardag till olika tips, recept och mode. Jag heter Mikaela Bergström och är 18 år gammal. Jag bor en bit utanför Sundsvall och pluggar för tillfället sista året samhällsvetenskap på gymnasiet, vilket innebär att det är snart dags för studenten!

Mina intressen är allt ifrån att träna, resa, umgås med kompisar/familj och att känna lugnet framför en film. Ja ni hör ju, bloggen kommer helt enkelt, som sagt, att ha en hel del olika inlägg och därav inget specifikt tema. Jag hoppas verkligen att ni kommer att vilja följa mig och min blogg, så stay tuned ;)

Likes

Comments