Dagen efter julafton är nu här..
När jag var liten så älskade jag julen och allt som hade med de att göra! Men nu tycker jag inte om julen lika mycket.. För julen påminner mig om en jätte jobbig tid i mitt liv för två årsen😞. Den påminner mig om någonting som jag aldrig trodde jag skulle uppleva så ungt.. Nämligen att min pappa försvann! Den 28/12-2011 va dagen då dom hittade honom död. Men julafton är för att han va försvunnen så vi letade efter honom varje dag från den 13de enda fram tills som hittade honom. Så näää jag gillar inte julen längre
Men trotts att jag inte gillar julen längre så hade jag ändå en bra jul med min familj.
Mycket mat och glädje men mycket utav våran glädje kan vi tacka adriana för (min brorsdotter) hon har fört in en glädje i min familj som jag inte trodde fanns längre!
Jag älskar henne så mycket o hon är de finaste jag har!!!!! Varje gång jag kollar på henne så lyser hela min värld upp❤️❤️❤️❤️


FASTERS ÖGONSTEN!
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan bloggen! Jag kom hem precis. Har varit hemma hos min bror o ätit mat och självklart lekt med adriana!
Nu sitter jag i alla fall vid köksbordet, ska snart ta på mig träningskläderna för att gå och träna basket.. Men ska ta det lugnt denna veckan eftersom att jag har fått inflammation i muskelfästet! Nu ska jag börja ta på mig men jag bloggar mer senare 😘Hahahaha man bara måste älska photobooth

Likes

Comments

Ännu en gång jag får fira en sån här dag utan dig.. De är helt sjukt hur ont det gör, tror inte folk som inte har förlorat en familje medlem vet hur de känns. Jag har förlorat många, väldigt många men inget går att jämför med hur det känns att förlora en förälder!
Tänk er att en förebild som du haft hela livet bara försvinner, bara sådär utan att man vet något..
Hann inte säga något, nu är de för sent och jag kommer aldrig mer få träffa min pappa.. Jag fick bara 16 år och 11 månader med honom, tänk att han dog 13 dagar innan min 17 årsdag!

Skulle verkligen göra allt för att få träffa honom en sista gång!

Jag gör allt för att inte visa någon hur jag egentligen mår och jag har blivit så bra på att inte visa det att själv nästan inte märker någon skillnad.. Jag har helt enkelt slutat känna efter! När någon frågar hur jag mår så säger jag bra bara för att det är så jag förväntas må, och jag själv vill inte ens inse hur dåligt jag egentligen mår..

Att inte få se sin pappa på nästan två år, inte höra hans röst, inte få någon bamse kram som bara en pappa kan ge, inte höra hans skratt verkligen ingenting..Det gör så ont och jag har hela mitt liv framför mig också!

Är helt tom på ord egentligen men vill bara sätta mig på ett berg och bara få skrika ut min ilska och min sorg..

Saknaden är så stor.. När jag tänker efter så fattar jag inte hur jag har orkat i två hela år.... Men samtidigt så vet jag att min pappa hade aldrig velat se mig må dåligt! Absolut inte så dåligt som jag mådde i början..
Jag brukar alltid vara stark men vid denna tid punkten där jag vet att det snart är jul och allt så gör de ont, så ont.. Blir knäsvag bara av tanken att behöva fira ännu en jul och det är snart exakt två år sedan han dog..

Önskar jag hade fått lite mer tid med honom, bara lite mer tid så jag hade kunnat berätta hur mycket jag älskar honom och hur mycket han egentligen betyder för mig..

Tårarna bara rinner och jag ser knappt vad jag skriver längre så det är nog bäst jag slutar skriva nu och försöker sova..

Att min brors dotter aldrig kommer få se sin farfar är sjukt.. Min pappa hade varit världens stoltaste farfar!! Han hade gjort allt för henne, gett henne allt! Men nu får han se henne från himmeln och vara stolt över sin son som fått en så fin dotter..
Jag ska berätta för henne när hon blir äldre hur fin person hennes farfar var och hur stolt han hade varit över alla oss!

Men stort grattis på fars dag min älskade pappa! Hoppas du har det bra i himmeln!!!!
Älskar & saknar dig något otroligt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Likes

Comments

Som bilden nedanför säger!
Jag saknar verkligen att bara ha några skador och vara hela orädd på planen!
Nu har jag så många skador att jag glömt av alla så jag måste hela tiden tänka mig för när jag spelar..


Likes

Comments

Jag sitter på jobbet just nu.. Är så trött och mitt huvud hänger inte med längre!
Samtidigt som jag har varit i samtal så har jag pluggat så jag är helt slut!!! Längtar tills jag kommer hem och får lägga mig i ett varmt bad!Likes

Comments

Sitter just nu och har lektion.. Kommer slutade vid 22 tiden ikväll så jag kommer vara ganska trött ikväll när jag slutar men ska försöka blogga senare ändå!NORMALA TJEJER😂

Likes

Comments

Hejsan!

Jag sitter vid köksbordet och äter frukost nu med familjen. Jag börjar sent idag så jag har fått sova ut riktigt ordentligt, men mindre kul att jag slutar vid 22. Men nu ska jag busa med adriana så jag bloggar mer sen😊


Min finaste prinsessa! Tänk att hon blir 4 månader till helgen, tiden går så fort! Fasters ögonsten💗💗

Likes

Comments

Sitter på vagnen påväg till skolan för att testa studentmössan! Är så taggad inför studenten men samtidigt som jag är rädd för vad jag ska göra med mitt liv efter gymnasiet, kommer alltså aldrig mer behöva ta 16 bussen till skolan varje jävla morgon haha..

Jag är rädd men samtidigt så jävla taggad inför studenten, att nästan alla mina vänner också tar studenten gör allt bara så mycket roligare! Längtar tills alla går loss vid Poseidon och alla är lyckliga o glada!!!

Menmen efter att jag har varit i skolan ska jag snabbt till jobbet och sedan skynda mig till praktiken för att jobba till 21.00 ikväll.

Ska försöka slänga in ett inlägg när jag är påväg till praktiken💋

Likes

Comments

Hej bloggen!
Idag är en dag då jag behöver skriva av mig..

Jag sitter nu i bilen påväg vem från älskade värmland.. Tankarna snurrar precis lika mycket som dom gör varje dag bara det att nu kan jag inte förtränga dom.
Jag är förvirrad, jag vet inte vad jag ska göra.. Vet knappt vad jag själv heter nu förtiden! Jag försöker förtränga allt genom att göra massa saker hela tiden som att praktisera,jobba och spela basket..
Men nu har jag ju börjat basketen igen och sporten påminner så mycket om min pappa eftersom att han älskade se mig spela. Det kommer bli väldigt jobbigt min första match som jag kommer spela nästa vecka! Ingen som står och skriker på läktaren, ingen som tjatar om att få komma och kolla😢 men jag ska kämpa för honom under hela matchen..

Idag har också varit en speciellt jobbig dag eftersom jag var med mina släktingar på pappas sida.. Utan min pappa, jag hatar att träffa dom för att de påminner så mycket om honom! Jag blir alltid lika ledsen efteråt... Jag är glad för stunden då jag är där men sen efteråt är det rena helvetet, för då slår det mig igen att jag verkligen ALDRIG kommer få träffa honom igen alltså verkligen aldrig förens den dagen jag dör.. Jag ska leva hela mitt liv utan honom, fattar ni hur sjukt det är.. Jag sitter fortfarande hemma och väntar på att han ska komma hem. Jag kan verkligen inte fattar att han inte kommer hem igen, jag vill inte fatta det heller..

Jag trodde aldrig att jag skulle klara av att leva utan honom men tyvärr så måste man försöka leva ändå för oavsett hur jobbigt det är så måste man leva vidare..

En fråga jag hatar är när någon frågar när ska du gifta dig? Hur vill du gifta dig och massa sånt... KAN FOLK SLUTA FRÅGA MIG DET!!!! Jag vill aldrig gifta mig! Vill inte gifta mig utan min pappa, nej nej nej nej nej!! Jag mår lika dåligt varje gång någon frågar om giftermål.. Det är självklart att jag drömmer om att gifta mig, jag vet redan hur jag vill att min klänning ska se ut men jag vill verkligen inte gifta mig utan honom.. Om jag gifter mig någon gång så ska jag gå själv fram till altaret eller så ska min bror följa mig fram och sen direkt efter vigseln så ska jag till min pappas grav.. Hade helst velat ha vigseln vid hans grav men det går nog inte.


Du var och kommer alltid att vara världens bästa pappa! Tack för dom underbara 17 åren jag fick med dig.. O tack för alla fina minnen vi fick dela under tiden du levde💚

Jag älskar dig lika mycket som jag gjorde när du levde och jag saknar dig otroligt mycket min finaste ängel! Du är den finaste ängeln som finns i himlen❤❤❤Likes

Comments

Idag har jag varit i stan med mamma hela dagen.. Vi shoppade massa grejer och så käkade vi också!
Det har varit en helt underbar dag med mamma❤❤
Detta fick jag med mig hem iaf!
Bilderna gör absolut inte kläderna rättvisa menmen det är bättre än ingenting iaf.. Visar bättre bilder när jag har på mig kläderna
Jag köpte även svara dr denim byxor men har på mig dom och orkar inte ta kort på dom just nu


Självklart så fick fasters lilla prinsessa något också eftersom hon blev två månader igår!

Likes

Comments