View tracker

Detta kan ju gärna tomten få komma med i år 🙈 älskar verkligen märket Lily and Rose, så himla fina smycken! Som både passar till vardags å lite finare tillfällen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Ligger just nu inlagd på BB och skall egentligen försöka sova.. men de går ju sådär!
Igår natt vid 2 tiden så lossnade slemproppen med lite blod i omgångar och då började även värkarna. De va dock väldigt oregelbundna och jag kunde ta alvedon som hjälpte en stund. Sov inget på hela den natten och sen vid 11 på förmiddagen så lyckades jag somna tills klockan var 14. Efter de började jag få mer smärtsamma värkar. Och vid nio tiden på kvällen så kom dem med ca fem min mellanrum. Så vi packade ihop oss hemma och åkte till Borås. När jag kom in var jag öppen tre centimeter. Och så kollade vi bebis hjärtljud samt mina värkar.
Efter att barnmorskan sen för andra gången hade kollat hur öppen jag var så fick jag sådana extrema värkar så jag bara grät typ. Så hon gav oss ett rum på förlossningen, jag fick morfin och lite tabletter mot sömn och mina värkar så var tanken att jag skulle sova. Men de har inte gått så bra, får rediga värkar till och från nu med men jag måste få lite sömn!

Så vi får se vad som händer under resten av natten/morgonen. Hoppas jag öppnat mig mer så vi kan få ut lilleman under dagen!

Likes

Comments

View tracker

Åh vad jag älskar julen! Tycker det är så himla mysigt, alla tända ljus, julgran, ljusstakar osv. Det är så himla mysigt tycker jag.

Idag har vart en lugn dag, inte gjort mycket alls. Slagit in lite julklappar och även hämtat ut paket samt
Köpt en julklapp. Känner jag mig själv rätt så kommer jag ändå vara ute dagen innan julafton och köpa färdigt alla klappar haha.
Inga tecken än på att bebis vill komma ut, har bara ett sånt fruktansvärt tryck nedåt och det är riktigt obehagligt! Känns som man ska kissa ner sig hela tiden för de blir ett såg tryck mot blåsan! Men men, vi går hoppas att van känner sig redo snart :)

Likes

Comments

Nu har jag gått 4 dagar över tiden och fortfarande ingen bebis.. Nu får han ta och komma! Vi är så nyfikna på hur vår lilla son ser ut och vem han är!
Dock har jag inga direkta känningar på att han är på gång. Har lite molande mensvärk till och från dagligen men inte mycket mer än så. Men han kommer väl när han känner sig redo haha!

Likes

Comments

1 december idag, det är dagen du är beräknad. Tror dock inte du kommer ut riktigt än. Men du är mer än välkommen!

Nu börjar jag bli lite less på att vara gravid, vaknar en gång i timmen varje natt och måste gå på toaletten. Kroppen är tung och ingenting känns bekvämt längre. Samt att jag fått världens halsbränna de sista dagarna och det är typ de värsta jag vet! Så nu hoppas jag att denna graviditet lider mot sitt slut!

Likes

Comments

Nu är vi inne i v 38! Känns helt sjukt att snart är bebis här. Nu bara vi väntar och han är välkommen redan nu känner jag!
Vi har även fixat de sista nu, babyskydd som vi skall sätta in i bilen, sängen är bäddad och klar å även vagnen.
Nu känner jag mig bara nervös inför förlossningen, har inte tänkt så mycket på den innan men nu när man räknar dagarna så känner jag mig lite lätt nervös och stressad. Men de ska nog gå bra!

Likes

Comments

Hej! Det var väldigt längesedan jag bloggade. Man kan verkligen säga att jag har haft fullt upp. Jag hade uppkörning och teori förra veckan, klarade båda! Men de tog mycket av min tid kan man lugnt säga! Blev plugg varje dag, körlektioner osv. Känner mig sjukt stolt över att jag klarade av att ta kortet, var dessutom sjuk och är höggravid haha! Men nu är de gjort och jag kan koppla av innan lilleman kommer! 😃

Likes

Comments

För några helger sedan blev jag överraskad med en jättefin babyshower av mina vänner och familj. Blev så sjukt rörd, det var väldigt fint gjort! Så mycket fina presenter, god tårta och super fint dekorerat! Är så tacksam!

Likes

Comments

Välkommen v 31!
Barnet är nu ca 37 cm långt från huvud till fot och väger ca 1,6 kg i början av veckan och ca 1,76 kg vid veckans slut. Alla organ är snart färdigutvecklade (lungorna är det organ som blir färdigt sist) och barnet behöver nu i princip bara gå upp i vikt.
Barnet har ofta ögonen öppna när det är vaket och aktivt och blundar när det är passivt och sover.

Så nu är de ca nio veckor kvar tills han kommer. Längtar så mycket, mer för varje dag som går! Längtar bara tills varje fredag då det blir ny vecka och en vecka närmare bf!

Likes

Comments

Nu är de ca 70 dagar kvar! Först nu känner jag att det börjar närma sig, lite nervös men oj vad vi längtar!

Likes

Comments