Välkommen v 31!
Barnet är nu ca 37 cm långt från huvud till fot och väger ca 1,6 kg i början av veckan och ca 1,76 kg vid veckans slut. Alla organ är snart färdigutvecklade (lungorna är det organ som blir färdigt sist) och barnet behöver nu i princip bara gå upp i vikt.
Barnet har ofta ögonen öppna när det är vaket och aktivt och blundar när det är passivt och sover.

Så nu är de ca nio veckor kvar tills han kommer. Längtar så mycket, mer för varje dag som går! Längtar bara tills varje fredag då det blir ny vecka och en vecka närmare bf!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Nu är de ca 70 dagar kvar! Först nu känner jag att det börjar närma sig, lite nervös men oj vad vi längtar!

Likes

Comments

Såhär ser min kväll ut, blir till att slänga sig i soffan och plugga. Inte alls rolig kvällssyssla men det är ett måste. Har precis tagit på mig myskläderna, tänt lite ljus och dricker en kopp te i soffan, hoppas på att få pluggat lite iaf även fast det är tråkigt.
Ska jobba imorgon så kan inte sitta uppe allt för länge, efter jobbet ska jag även fylla på mina fransar och så kommer nog min kväll imorgon se likadan ut som ikväll.

Likes

Comments

Nu har jag och mormor precis vart och köpt tyg till bebiskorgen. Det blir helvitt typ i och lite runt om korgen, på kanten blir de även spets och blått sidenband. Det ska även vara en himmelsäng med lite tunnare vitt tyg och eventuellt en blå kant på det tyget. Korgen kommer bli så fin och jag längtar verkligen tills den är klar!
Nu ska vi åka och leta efter skumgummi så vi kan fixa madrass och skydd runt om i korgen.

Likes

Comments

Idag efter jobbet så tänkte jag bara vila lite, vilket slutade med att jag sov inte timmar. Så gick upp från sängen vid 20.00 tiden. Inte så smart! Men har nu under kvällen fått gjort väldigt mycket, har plockat undan, diskat all disk som stod framme och har precis kollat på ett avsnitt av paradise hotel.
Nu tänkte jag gå och lägga mig igen. Har sån halsbränna så jag avlider, de är inte alls kul..
Imorgon skall jag och mormor gå och kolla på tyg till bebiskorgen. Ska bli så spännande och se hur slut resultatet blir! Så nu blir de sängen! Godnatt.

Likes

Comments

H&m har fått in så mycket fina bebis kläder! Vill verkligen ha allt på bilderna. Speciellt de söta små uggsen, dem måste jag ha! Tycker det är så roligt att kolla runt bland bebis kläder, ska nog klicka hem lite av sakerna på bilderna.

Likes

Comments

Sen när jag fött bebisen och mina hormoner inte spökar mer så vill jag testa på att bli grå hårig. Jag vill även sätta in löshår! Tror jag vill ha färgen som på första bilden och ha långt fint löshår. Så snyggt! Just nu när jag och Jasmine färgat mitt hår, från brunett till blond så ville jag bli vit hårig typ, men mina hormoner tillät inte det utan de var typ vitt/gult och jag kände att de gula inte var så snyggt. Färgade då tillbaka till brunt för att slippa de gula.
Så sen när hormonerna blivit som de ska vara så vill jag göra en förändring med håret igen!

Likes

Comments

Efter mycket om och men så sitter tapeten äntligen uppe! Min bror var hos mig i fredags och hjälpte mig. Jag kunde inte vart mer nöjd! Den är så himla fin och sängen passar jätte bra till den tapeten! Nu fattas bara spegeln över sänggaveln så kommer det bli så fint!

Likes

Comments

Igår hade jag, Jasmine och Malin tjejkväll hemma hos mig. Malin lagade jätte god mat och hade fixat super god efterrätt, saltlakrits/hallon pannacotta. Sen åt vi lite annat gott och dem drack drinkar.
Malin hade även med sin lilla vovve, cooper. Han stannade kvar hos mig och sov över, skall ha honom tills imorgon. Han är så sjukt söt och mysig!
Nu ska jag jobba några timmar och sen hem och mysa lite mer med cooper!

Likes

Comments

Åh äntligen går jag in i v 30! Ungefär 10 veckor kvar tills han kommer! Det känns som något speciellt med denna veckan. Vecka 30 låter väldigt nära, v 29 lät inte lika nära. Svårt att förklara hur jag menar men det känns iaf skönt att gå in i ny vecka!
Var ju hos bm idag, tog blodprov, mätte magen och lyssnade på hans hjärta. Allt såg bra ut! Alltid lika spännande att gå dit tycker jag.

I appen denna veckan står de såhär om bebis:
Bebisen är nu ca 36 cm lång från huvud till fot, och den väger ca 1,43 kg i början av veckan och ca 1,58 kg vid veckans slut.

Likes

Comments